Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάλι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί το patch δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ενώ είπαν ότι ήταν έτοιμο. Έχει ΗΔΗ περάσει σχεδόν μια βδομάδα.

Όχι ότι με πολυενδιαφέρει, αφού το έχω ξεγράψει το παιχνιδάκι και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα, ακόμα κι αν βγει το patch και τα διορθώσει όλα (που αποκλείεται, αφού ΟΥΤΕ στις κονσόλες διορθώθηκαν όλα και εκεί βγήκαν 2 patches). Αλλά μερικά myplayer στα γρήγορα ευχαρίστως θα το έπαιζα.

Δημοσ.
Εγώ πάλι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί το patch δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ενώ είπαν ότι ήταν έτοιμο. Έχει ΗΔΗ περάσει σχεδόν μια βδομάδα.

Όχι ότι με πολυενδιαφέρει, αφού το έχω ξεγράψει το παιχνιδάκι και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα, ακόμα κι αν βγει το patch και τα διορθώσει όλα (που αποκλείεται, αφού ΟΥΤΕ στις κονσόλες διορθώθηκαν όλα και εκεί βγήκαν 2 patches). Αλλά μερικά myplayer στα γρήγορα ευχαρίστως θα το έπαιζα.

Το καλό που τους θέλω το patch αν τυχόν φτιάξει το myplayer έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε 2η season μην τυχόν και θέλει να ξεκινήσεις το myplayer από την αρχή.

Ερώτηση τώρα....

Επειδή βαρέθηκα να περιμένω για patch που να διορθώνει το myplayer ξεκίνησα association.Τι προβλήματα παρουσιάζονται στο assciation???

Δημοσ.

Σημερα ενας φιλος μου μου περασε το NBA 2k10 στο flashaki .. ωραια και καλα εγω παιρνω το flashaki γεματος χαρα που θα περασω το αγαπημενο μου παιχνιδι , συνδεω το flashaki περναω το φακελο του install στο σκληρο , τον ανοιγω και βλεπω ενα install με τον kobe απο εξω και λεω ενα δυνατο "Αυτα ειναι μορε! :devil: " . Που λετε το παταω μου βγαζει να διαλεξω γλωσσα , βαζω Αγγλικη παταω Accept και ΜΠΑΜ! Error! z0tdntknw.gif

" An error occured installing the package. Windows Installer returned '1639' . "

εψαξα το setup.ini , ολα τα .cab (μπας και εχει παει κατι στραβα) , αλλα τιποτα :fear::fear: ...

σας παρακαλω διαφωτιστεμε :cry: .. μονο σε εσας στυριζομαι πια!

Δημοσ.

Το patch βγηκε για οσους εχουν την εκδοση απο Gamersgate (οπως η αφεντια μου δηλαδη).Αν και εχω αγορασει και την εκδοση για ps3 τωρα θα επιστρεψω στην εκδοση pc διοτι σε γραφικα και mods δεν εχει αντιπαλο.

Δημοσ.
Το patch βγηκε για οσους εχουν την εκδοση απο Gamersgate (οπως η αφεντια μου δηλαδη).Αν και εχω αγορασει και την εκδοση για ps3 τωρα θα επιστρεψω στην εκδοση pc διοτι σε γραφικα και mods δεν εχει αντιπαλο.

Να΄σαι καλά. Ξέρουμε αν φτιάχνει τα βασικά? Κάτι παραπάνω?

Δημοσ.

Πλέον μπορώ να καταγγείλω ως εμπαθείς :P όλους όσους κατηγόρησαν την εκπληκτική :-D 2K για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να, ΕΣΠΕΥΣΕ :lol: η εταιρία να μας εξυπηρετήσει...

Δημοσ.
Πλέον μπορώ να καταγγείλω ως εμπαθείς :P όλους όσους κατηγόρησαν την εκπληκτική :-D 2K για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να, ΕΣΠΕΥΣΕ :lol: η εταιρία να μας εξυπηρετήσει...

:-D Παντως τωρα το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο στο pc.Βαζεις και τo ΤΝΤ scoreboard και απλα εχεις την καλυτερη εκδοση απο ολες.Διορθωσαν και τα προβληματα απο το δευτερο patch των κονσολων.

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εστί "Gamers Gate" ? Το παιχνίδι το έχω original άρα το κατεβάζω κανονικά το αρχείο η περιμένω κάποιο άλλο?

Δημοσ.
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εστί "Gamers Gate" ? Το παιχνίδι το έχω original άρα το κατεβάζω κανονικά το αρχείο η περιμένω κάποιο άλλο?

Eιναι online shop με DD εκδοσεις των παιχνιδιων.Εσυ το patch θα το κατεβασεις απο εδω:

http://2ksports.com/downloads/new

Δημοσ.
Κανένα link (ok, εδω ειναι :http://2ksports.com/downloads/new)? Στην έκδοση του θείου θα παίζει, η πρέπει να περιμένουμε το .exe??

Οχι δεν θα παιζει.10Ε εχει το παιχνιδι πλεον για αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...