Chaos3X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για Ιανουάριο είπαν και μπαίνει Μάρτης. Τι να πω...
nzeppos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Νεότερα για το αίσχος της 2k sports: Feb 26th 2010 at 12:01PM Many PC players of NBA 2K10 are reportedly having serious issues with the game's online functionality. While the degree of difficulty appears to vary from player to player, there are some pretty epic threads of woe being sewn on the 2K Sports and Steam forums regarding the game. As one tipster explains to Joystiq: "Online support has been basically non-existent, despite it being clearly advertised by 2K. To be clear, when I say 'non-existent,' I mean 'non-existent.' This isn't an issue of slightly laggy gameplay, or anything like that. The lobbies in the game are completely non-functional, and it doesn't even seem possible to connect to other players." When contacted, 2K Sports told Joystiq that a patch is "currently being worked on, and in the testing phase. It will be released as soon as it is ready." That's probably of little consolation to office chair athletes left playing a pick-up game by themselves, as this patch has apparently been in the works for months. On the bright side, considering NBA 2K is an annual franchise, maybe the next installment won't have the same problems? από http://www.joystiq.com/2010/02/26/2k-sports-nba-2k10-pc-online-patch-currently-being-worked-on/ Πάει να πει "ούτε σε 10 χρόνια"... Μ' αρέσει που λένε για προβλήματα στο -ούτως ή άλλως ανύπαρκτο- online functionality και δεν λένε και για τα άπειρα bugs που έχει το offline κομμάτι.
anchelo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά,μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι το Salary Cap και το Hard Cap?Το Salary Cap είναι το όριο των μισθών των παικτών σε μία ομάδα στο NBA,σωστά;Αλλά το Hard Cap τι είναι;
Sir Pretender Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Το Salary Cap, ναι, απ' όσο γνωρίζω κι εγώ είναι το ανώτατο όριο μισθών που μπορεί να έχει μια ομάδα (έτσι ώστε να υπάρχει ισονομία και κυρίως ισορροπία στα ρόστερ). Τώρα για το Hard Cap που λες, πρώτη φορά το ακούω. Βρήκα έναν ορισμό αλλά δεν πρέπει να σου κάνει...
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Για δες κι αυτό: Unlike the NFL and NHL, the NBA features a so-called soft cap, meaning that there are several significant exceptions that allow teams to exceed the salary cap to sign players. This is done to allow teams to keep their own players, which, in theory, fosters fan support in each individual city. By contrast, the NFL and NHL caps are considered hard, meaning that they offer relatively few (if any) circumstances under which teams can exceed the salary cap. (από wikipedia) Μάλλον έχει να κάνει με το πόσο μετράνε στο salary cap οι ανανεώσεις των συμβολαίων παιχτών που ήδη παίζουν στην ομάδα. Για παράδειγμα θυμάμαι κάποτε που το salary cap των Lakers ήταν γύρω στα 15 εκατομμύρια δολλάρια και ο Magic Johnson έπαιρνε γύρω στα 3. Την τελευταία του χρονιά όμως οι Lakers αποφάσισαν να του δώσουν κάπου 15-17 μύρια σαν ανανέωση συμβολαίου για ένα τελευταίο χρόνο, κάτι σαν ευχαριστήριο εφάπαξ. Η ανανέωση αυτή δεν επηρέασε το salary cap (και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο μισθός του ήταν μεγαλύτερος από το s/c!) Αν και πολλά έχουν αλλάξει από αυτή την εποχή, μάλλον σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις αναφέρεται το soft cap.
frou-frou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δηλαδή να περιμένουμε το 2Κ11 στην τελική για να λυθούν όλα τα προβλήματα και με απροβλημάτιστο online;
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Κάπως έτσι, εγώ πάντως έχω πάψει να ελπίζω. Αν δεις και στα επίσημα φόρουμ της 2k sports, οι τύποι πραγματικά πρέπει να μας κοροϊδεύουν.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σε λιγες μερες βγαινει το patch.Ηδη ειναι σε steam και σε αλλους digital distributors. Μεχρι τοτε ριξτε μια ματια στο MLB 2k10 που φετος ειναι παρα πολυ καλο και εχει καταπληκτικο My Player mode.
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπα, μπήκε κιόλας ο... Γενάρης και δεν το πήρα χαμπάρι.
speedy23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ρε πως περασαν ετσι οι μερες και το εβγαλαν τοσο γρηγορα...oh wait it's months!
lalanis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σε λιγες μερες βγαινει το patch.Ηδη ειναι σε steam και σε αλλους digital distributors.Μεχρι τοτε ριξτε μια ματια στο MLB 2k10 που φετος ειναι παρα πολυ καλο και εχει καταπληκτικο My Player mode. Σε steam δεν έχει βγει κάτι πάντως ακόμα....
anchelo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Παιδιά,έπαιζα association έχοντας τους Cavaliers...Πήρα τον Lebron και του έκανα development για να τον αναπτύξω και αντί να μου ανεβάζει μου μείωνε το rating!Και σε άσχετα θέματα!Ξαφνικά τώρα,τον είδα να μου τον κάνει με rating 80!Από 97 που τον είχα φτάσει...Ξέρει κανείς τι παίζει; :/ ---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ---------- Αλήθεια το patch κυκλοφόρησε;Κι αν ναι,ξέρετε που μπορούμε να το βρούμε?
greenmachine Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Παιδιά,έπαιζα association έχοντας τους Cavaliers...Πήρα τον Lebron και του έκανα development για να τον αναπτύξω και αντί να μου ανεβάζει μου μείωνε το rating!Και σε άσχετα θέματα!Ξαφνικά τώρα,τον είδα να μου τον κάνει με rating 80!Από 97 που τον είχα φτάσει...Ξέρει κανείς τι παίζει; :/ ---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ---------- Αλήθεια το patch κυκλοφόρησε;Κι αν ναι,ξέρετε που μπορούμε να το βρούμε? Είναι κλασσικό πρόβλημα, το χω αναφέρει και γω παλιότερα, και είναι και ο λόγος που παίζω μόνο φιλικά (προς το παρον) Το patch δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα