Xasma84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 λοιπον παιδια εχω της εξης αποριες.. μου εγραφε να κανο match up limit points 10, και οντος εβαλα 10 ποντους μετροντας απο μονους μου και κοιτοντας το σκορε μου στα options και εγραφε οτι failed γιατι λεει ειχα 11!!!! πως γινεται αυτο??????????????? και δευτερον, μετα τους 6 πρωτους αγωνες του κολλεγιακου πηγα στους λακερς, εκανα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους αγωνες Α και Α+ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! και απο τα objectives σε καθε αγωνα εκανα 2 απο τα 3 μερικες φορες και τα 3, και στην τελικη με πεταξαν εξω και με πηγαν σε ομαδα d league.. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?? μηπως το παιχνιδι μας δουλευει?
SlimData Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 1. σου ζήτησε να περιορίσεις τον προσωπικό σου αντίπαλο στους 10 πόντους, όχι να βάλεις εσύ 10 πόντους. και σου έβαλε 11, άρα, failed... 2. αν διαβάσεις τις προηγούμενες 43 σελίδες θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι έχει σοβαρά προβλήματα. μην περιμένεις λογική εξήγηση..
zampONakiaskiou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το παιχνίδι αξίζει μόνο και μόνο για να κάνουν alley-oop οι (Billups - Anthony ή και Billups - JR Smith) στη μάπα του φίλου σου που έχει πάρει τη Barcelona του Pro στο NBA (βλέπε Cavs,Celtics...) και το στάδιο να παίρνει φωτιά...Όλα τ'άλλα είναι απλά...ΤΡΑΓΙΚΑ!
Xasma84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 1. σου ζήτησε να περιορίσεις τον προσωπικό σου αντίπαλο στους 10 πόντους, όχι να βάλεις εσύ 10 πόντους. και σου έβαλε 11, άρα, failed...2. αν διαβάσεις τις προηγούμενες 43 σελίδες θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι έχει σοβαρά προβλήματα. μην περιμένεις λογική εξήγηση.. δηλαδη ρε παλικαρι μου οταν λεει για match up κτλ εννοει για τους αντιπαλους? δεν γνωριζο γιαυτο ρωταο.. α και κατι αλλο.. παιζω το game γνησιο απο αλυσιδα net station, υπαρχει κινδυνος να συναντησο αυτα τα bugs που λετε? α και μολις ανακαλυψα το απιστευτο, οταν παιζει my player, την ωρα του τιμεουτ αμα πας σε καμερα μπροστα κανει ποζες
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι, τα "match up" αναφέρονται στον αντίπαλό παίχτη που παίζει σε θέση αντίστοιχη με τη δική σου. Τα bug δεν έχουν σχέση με τη γνησιότητα του παιχνιδιού. Αν παίξεις αρκετά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πετύχεις πολύ χοντρά bugs. Κάποια όμως είναι πιο ανώδυνα από άλλα, πχ. αν κρασάρει το παιχνίδι ή αν ο αγώνας ξεκινάει χωρίς παίχτες μέσα στο γήπεδο, τότε υπάρχει workaround για αυτά τα πράγματα. Αν όμως πέσεις στην περίπτωση που στο MyPlayer δεν μπορείς να παίξεις 2η/3η σεζόν κλπ, τότε μάλλον ατύχησες γιατί δεν νομίζω να έχει βρεθεί λύση για αυτό το πράγμα ακόμα.
Xasma84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ποσοι αγωνες ειναι οι σεζων? για να δω ποτε θα αλλαξω ομαδα, στο περιπου ρωταο ---------- Προσθήκη στις 03:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:17 ---------- ποσοι αγωνες ειναι οι σεζων? για να δω ποτε θα αλλαξω ομαδα, στο περιπου ρωταο α και το παιχνιδι ορισμενες φορες γινεται πολυ ηλιθιο.. μου ζηταει να αφησω τον αντιπαλο μου να βαλει 9 ποντους αλλα και να κανο Α.. ελεος
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 α και το παιχνιδι ορισμενες φορες γινεται πολυ ηλιθιο.. μου ζηταει να αφησω τον αντιπαλο μου να βαλει 9 ποντους αλλα και να κανο Α.. ελεος Μήπως σου ζητάει να μην αφήσεις τον αντίπαλό σ να ξεπεράσει τους 9 πόντους? Ξέρει κανείς κανα καλό slider για το τελευταίο official roster της 2k9.(να μην έχει το σπαστικό 3pt 100% success,κ να πασάρει πάντα πίσω σε ένα αμαρκάριστο π όλος τυχαίος πάντα βρίσκεται )
Xasma84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως σου ζητάει να μην αφήσεις τον αντίπαλό σ να ξεπεράσει τους 9 πόντους? Ξέρει κανείς κανα καλό slider για το τελευταίο official roster της 2k9.(να μην έχει το σπαστικό 3pt 100% success,κ να πασάρει πάντα πίσω σε ένα αμαρκάριστο π όλος τυχαίος πάντα βρίσκεται ) ρε φιλε.. ποσο δικιο εχεις!!! καλα ρε συ.. μου απαντησες με τετοια ψυχραιμια και ευγενια??? αν το ηξερα αυτο και το ρωτουσε αλλος θα του κατεβαζα και τα 12 ευαγγελια της θρησκειας μου
nemesis7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά το patch για το pc πότε θα βγει ? μας έχει βγάλει τον καρκίνο αυτό το game ....
nzeppos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβώς αυτό. Κρίμα μόνο για αυτούς που αγόρασαν το παιχνίδι και περίμεναν να παίξουν και online...
nemesis7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ωραία , θα αρχίσω να κλαίω τα λεφτουδάκια μου .... κάτι άλλο , το live roster update πως γίνεται ? ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:45 ---------- ωραία , θα αρχίσω να κλαίω τα λεφτουδάκια μου .... κάτι άλλο , το live roster update πως γίνεται ? false alarm , το βρήκα
Xasma84 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το μονο περιεργο που εχω συναντησει εγω στο παιχνιδι ειναι οτι τους προπονητες καμια φορα μου τους δεινχει σαν σκελετους!!!
nzeppos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι πρέπει να έχω δει τα πάντα εκτός από αυτό, καλή φάση! Σκελετοί, lol.
frou-frou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Βγήκε το patch για Εuroleague. To έβαλε κανείς να μας πεί εντυπώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα