Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Patch για PC δεν έχει βγει ακόμα (και κανένας δεν ξέρει πότε θα βγει). Ή μάλλον πρέπει να είχε βγει ένα μικρο patch πριν κάμποσους μήνες, αλλά φυσικά δεν έφτιαχνε απολύτως τίποτα. Μήπως εννοούσες το patch για τις κονσόλες?

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κονσολες ειχε βγει ενα εδω και καιρο και περιμενουν το 2ο τωρα. Για PC δεν υπαρχει τιποτα ακομα. Η 2k παντως δεσμευτηκε για Ιανουαριο. Ανα δουμε

Δημοσ.

Παίδες μόλις τελείωσα την σεζον και μου έβγαλε να επιλέξω σε ποια ομάδα θέλω να υπογράψω νέο συμβόλαιο για την νέα σεζον και με το που πάτησα με πέταξε έξω από το παιχνίδι.Ξανάνοιξα το παιχνίδι έκανα Load και στο play now - play next match δεν κάνει τίποτα.Τι παίζει ?? ξέρει κανείς τι είναι και πως διορθώνεται ??? Βασικά το σίγουρο είναι οτι είναι ένα απο τα πολλα bug.Υπάρχει όμως τρόπος επίλυσης ???

Δημοσ.

Αν είναι το κλασικό bug, όπου στο myplayer δεν μπορείς να παίξεις 2η σεζόν, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει λύση. Το είχε πάθει ένας φίλος μου και το ψάχναμε παρέα αλλά λύση δεν βρήκαμε.

Δημοσ.
Αν είναι το κλασικό bug, όπου στο myplayer δεν μπορείς να παίξεις 2η σεζόν, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει λύση. Το είχε πάθει ένας φίλος μου και το ψάχναμε παρέα αλλά λύση δεν βρήκαμε.

Ok.

Κατάλαβα...My player 2η season θα δούμε στο 2K11

Δημοσ.

E τι να λέμε τώρα

Real time το παιχνίδι

Με το που αλλάζει η σεζόν στο NBA θα αλλάζουμε και στο 2Κ10

Μια απο τα ίδια, το ίδιο πρόβλημα και γω

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με το patch όταν με το καλό βγει...

Δημοσ.

ρε παλικαρια μου καλημερα καταρχην.. εχω την εξης ερωτηση.. υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω το myplayer, να τα παω πολυ καλα στους πρωτους 6 κολλεγιακους αγωνες και να με παει κατευφθιαν nba? διοτι δεν τα πηγα καλα με τον παιχτη που εχω τωρα και παιζω με παρακμιακες ομαδες.. ευχαριστο

Δημοσ.
ρε παλικαρια μου καλημερα καταρχην.. εχω την εξης ερωτηση.. υπαρχει περιπτωση να ξεκινησω το myplayer, να τα παω πολυ καλα στους πρωτους 6 κολλεγιακους αγωνες και να με παει κατευφθιαν nba? διοτι δεν τα πηγα καλα με τον παιχτη που εχω τωρα και παιζω με παρακμιακες ομαδες.. ευχαριστο

Εάν κάνεις μερικούς καλούς συνεχόμενους(κάποιοι λένε 3 συνεχόμενα Α+) αγώνες στην ομάδα που είσαι τώρα τότε όλο και κάποια ομάδα του NBA θα σε τσιμπήσει;).

Δημοσ.

Εμένα με πήραν με Μ.Ο Α κ είχα κάνει μόνο 2 Α+ κ όχι συνεχόμενα(βέβαια είχα χρησιμοποιήσει cheat για να πάω τον παίχτη μ 3pt 90(ΜΟ 67) στην αρχή-δεν ξέρω αν παίζει σχέση αυτο).Και με ήθελαν όλες οι ομάδες μιας κ μπορούσα να διαλέξω όποια ήθελα!

Δημοσ.

ευχαριστο παιδια.. οντος εκανα κανα 2 Α και γενικα επαιξα σχετικα καλα στα κολλεγιακα και τωρα βρισκομε στους λακερς αρρωστακια!!! θα με δειτε στην TV με Kobe κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςς

---------- Προσθήκη στις 04:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:38 ----------

απλα το μονο κακο ειναι οτι τωρα που παιζω στους λακερς μου εχει την καμερα αλλιως και στα options δεν την εχει οπως επαιζα πριν

Δημοσ.

Πάνω που πήρα το πρωτάθλημα με τους Nuggets(βγήκα και MVP των τελικών;)) και ετοιμάζομαι να πάω στην 3η χρονιά, πάω να επιλέξω sign with για να διαλέξω ομάδα και με πετάει...:mad::mad:Όταν ξαναμπαίνω μπαίνει κανονικά στο myplayer αλλά έχει κολλήσει λίγες μέρες μετά τον τελικό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα:-(Να φανταστώ αυτό είναι παραλλαγή του γνωστού bug ε?Ας ελπίσουμε να διορθωθεί οοοοοοόταν βγεί το patch μην πάει χαμένος ιδρώτας 2 χρόνων.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...