Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
a+ (81) και ειμαι πρωτος σκορερ. δεν αντεχω αλλοοοο. βοηθεια

ελεος?

στην πρωτη χρονια εγω ημουν στους 66 ερς στο d-league και στα μεσα γεναρη με δοκιμασαν για μερικα παιχνιδια οι 76 ερσ στο nba και με κρατησαν και τωρα στην δευτερη χρονια ειμαι spurs...

βαθμολογια ως τωρα μετα απο 111 παιχνιδια Α 20 ποντους μεσο ορο

και στα σκιλλς ειμαι 61 νομιζω!!!

+ οτι επαιξα στο ροοκιε all star game!

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ποιο ρυθμιση πρεπει να κανω ακριβως για να βγαινει ενας παικτης αμεσως μολις κλεψω μπαλα μπροστα μονος του?

Μου το κανουν μερικοι στο Online Και τρελαινομαι. Με το που παρει rebound εχει ηδη παικτη κατω απτο καλαθι μου και το βαζει ολομοναχος. HELP!!!!

Επισης πως αντιμετωπιζεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Patch μπορεί να μην βγήκε αλλά σίγουρα βελτίωσαν τους servers και μπορώ νω πώ ότι πλεόν είναι playable το game. Παίζεται και βελτιώθηκε πολύ. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Patch μπορεί να μην βγήκε αλλά σίγουρα βελτίωσαν τους servers και μπορώ νω πώ ότι πλεόν είναι playable το game. Παίζεται και βελτιώθηκε πολύ. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frou-frou το έχεις original το game???

Εγώ που το έχω από θείο ενω κάνω κανονικά login όταν πάω να βρω ματς μου κάνει search για ματς χωρίς αποτέλεσμα.Ψάχνει ασταμάτητα μήπως και βρει ματς αλλά τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι θέμα original ή "σπασμένου". Πιο πολύ για τυχαίο γεγονός μου κάνει...

Λες εεε???

Κάτσε να ξαναδοκιμάσω

Λοιπόν μπήκα να το ξαναδοκιμάσω και τελικά κατάφερε και βρήκε αγώνα αλλά πουθενά βελτίωση των servers....laggarei στο full !!!!!

Επεξ/σία από polonos1313
Δημοσ.

To έχω από τον θείο και έπαιξα 2 full games.

Πρίν έπαιζα με super slow motion σε οnline και τώρα στα 18-22 fps.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά η βελτίωση είναι θεαματική.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα... Επειδή είμαι «πρωτάρης» στο παιχνίδι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βαλω τα patch που έχουν βγει από την 2K? Ή κατεβαινουν αυτόματα με το που μπαίνω στο παιχνίδι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα... Επειδή είμαι «πρωτάρης» στο παιχνίδι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βαλω τα patch που έχουν βγει από την 2K? Ή κατεβαινουν αυτόματα με το που μπαίνω στο παιχνίδι;

Ευχαριστώ

Πολύ καλό!!!! Το άλλο με το Γερμανό, τον Ιταλό και τον Κινέζο που πέφτουν στη ζούγκλα το ξέρετε???

(χωρίς πλάκα, περίμενε πρώτα να βγει το πατς, που το περιμένουμε ήδη κάμποσους μήνες και μετά θα δούμε πώς το βάζουμε)

Δημοσ.

Το ρωταω γιατι μεσα στο φορουμ του επισημου σαιτ διαβαζω οτι κάποιοι εχουν κατεβασει το patch... Π.χ. ένας λεει: Not sure whats going on but I have talked to 2 friends that downloaded the patch and they are loving it right now.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...