Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC-Master παντως το εξυμνησε :mad: και απο τα λιγα που διαβασα δεν ειδα να αναφερεται κατι για τα απειρα bugs του παιχνιδιου. Σταματησα να διαβαζω ομως γιατι μου φανηκε αστειο να προτεινεται ο συγκεκριμενος τιτλος για αγορα, ετσι οπως ειναι τωρα. Α ρε Νοτη..μεγαλο το κενο που αφησες!

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εισαστε κακοβουλοι οσοι λετε το παιχνιδι εχει προβληματα.Τα βγαζετε απο το μυαλο σας και θελετε το κακο της 2k.:-D

Σοβαρα τωρα, σχεδον καθε μερα βγαινει και ενα καινουργιο bug .Απιστευτο πραγματικα.

Ποιες οι πιθανοτητες οταν φτασει ο Γεναρης να μας πει η 2k οτι θα καθυστερησει λιγο ακομα το patch.Καλα ειπε ο zeppos για το " 2k11".

Δημοσ.
Εισαστε κακοβουλοι οσοι λετε το παιχνιδι εχει προβληματα.Τα βγαζετε απο το μυαλο σας και θελετε το κακο της 2k.:-D

Σοβαρα τωρα, σχεδον καθε μερα βγαινει και ενα καινουργιο bug .Απιστευτο πραγματικα.

Ποιες οι πιθανοτητες οταν φτασει ο Γεναρης να μας πει η 2k οτι θα καθυστερησει λιγο ακομα το patch.Καλα ειπε ο zeppos για το " 2k11".

Για αυτο λεγεται 2k10!Θα ειναι πληρες και χωρις bug το 2010.. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα...

Αν και δεν μπόρεσα λόγω χρόνου να δω όλα τα posts στις 40 σελίδες αυτού του topic, απ' όσα είδα κανείς δεν αναφέρει το σοβαρότατο για NBA bug, ότι στη διάρκεια μιας σεζόν δεν μπορείς να πάρεις free agents ή να κάνεις γενικώς μεταγραφές. Αυτό θα λυθεί με το επερχόμενο patch? Έχει κανείς υπ' όψην του?

Επίσης είναι απαράδεκτο για ένα τέτοιο παιχνίδι, με τόσο κοινό που το αγοράζει, να χρειάζονται 3 μήνες και βάλε για να βγει patch που διορθώνει σοβαρότατα λάθη.

Δημοσ.
Καλησπέρα...

Αν και δεν μπόρεσα λόγω χρόνου να δω όλα τα posts στις 40 σελίδες αυτού του topic, απ' όσα είδα κανείς δεν αναφέρει το σοβαρότατο για NBA bug, ότι στη διάρκεια μιας σεζόν δεν μπορείς να πάρεις free agents ή να κάνεις γενικώς μεταγραφές. Αυτό θα λυθεί με το επερχόμενο patch? Έχει κανείς υπ' όψην του?

Επίσης είναι απαράδεκτο για ένα τέτοιο παιχνίδι, με τόσο κοινό που το αγοράζει, να χρειάζονται 3 μήνες και βάλε για να βγει patch που διορθώνει σοβαρότατα λάθη.

Δεν ισχυει το bug που αναφερεις.Παιρνω free agents και κανω trades χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Σε season mode παίρνεις free agents και κάνεις trades???? Από που;;;; Εγώ το ψάχνω πολύ καιρό και δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για μεταγραφές. Που ακριβώς είναι αυτή η επιλογή;;;

Δημοσ.
Επίσης κάτι ακόμα. Στα sliders το commit fouls τι σημαίνει; Πόσο συχνά θα κάνει φάουλ μια ομάδα ή πόσο συχνά θα κερδίζει?

Ποσο συχνα κανει φαουλ.Βαλε 100 για εσενα και 0 για cpu και 100 στο shooting fouls για να εχεις ρεαλιστικο αριθμο ελευθερων βολων.

Δημοσ.

100 για μένα; Που σημαίνει πως εγώ θα κάνω συνέχεια φάουλ, ενώ οι αντίπαλοί μου σχεδόν ποτέ; Μα τώρα που το έχω 50-50 εγώ κάνω πολύ συχνά φάουλ ενώ οι αντίπαλοί μου μου κάνουν σπανίως φάουλ. Οι δικοί μου φορτώνονται γρήγορα, ενώ οι αντίπαλοί μου δεν έχουν ποτέ πρόβλημα με φάουλ. Αν το βάλω όπως λες θα γίνει ακόμα χειρότερο....

Επίσης κανένα νέο με το περιβόητο patch; Θα βγει ποτέ; 'Εμαθε κανείς τίποτα;

Δημοσ.

ρε παιδια οι bulls με στειλανε στους energie (d-league) και παιζω 3 σεζον ειμαι 81 και δεν με παιρνει κανεις τι θα γινει? θελω νβα δεν μπορω αλλο , τι να κανω?

Δημοσ.
ρε παιδια οι bulls με στειλανε στους energie (d-league) και παιζω 3 σεζον ειμαι 81 και δεν με παιρνει κανεις τι θα γινει? θελω νβα δεν μπορω αλλο , τι να κανω?

Τι rate έχεις ????

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!! ειμαι νεος στο forum και θελω την βοηθεια σας στπ 2k10 γιατι αντιμετωπιζω προβλημα.. τελειωσα μια season στο 'my player' στους celtics, αποκλειστηκα στα play-off απο τους magic και παω να ξεκινησω την 2 χρονια αλλα παταω play now - play next game και με ξαναβγαζει στο αρχικο μενου του my palyer.. μου βγαζει drills (δεν ξερω αν θα επρεπε να τα βγαζει), τα τελειωνω ξαναπαταω μπας και αλλα τπτ... δεν μπορω να ξεκινησω την 2η χρονια με τπτ.. οταν το κλεινω και το ξανανοιγω μου δειχνει οτι χρωσταω drills (εχει φτασει μεχρι και το -33). παταω συνεχεια και συνεχομενα 'next' στο play now - play next game και σιγα σιγα τα drills πεφτουν.. τα φτανω στο 0 αλλα και παλι δεν μπορω να συνεχισω την 2η season, ενω με δειχνει κανονικα ακομα με την εμφανιση των celtics.. τι μπορει να φταιει γιατι εχω τρελαθει..!! ευχαριστω μαγκες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...