Kostas75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ πληκτρολόγιο πάντα. Το κάρφωμα γίνεται με τρέξιμο και σουτ συγχρόνως. Αν όμως παίζεις στο my player να βάλεις πόντους στο κάρφωμα γιατί αλλιώς κάνει lay up. Εννοείς Direction+Turbo+Shoot ;; Αυτό κάνω (από 2Κ9 εποχή) και δεν δουλεύει, παρά σπάνια, και μόνο διαγώνια κάτω φαίνεται να αποκρίνεται καλύτερα. Ενώ στο 2Κ9 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ιδίως όταν ήμουν μόνος στον αιφνιδιασμό π.χ. με Kobe ή Lebron, πάντα έκανα τρελά καρφώματα!! Τώρα... με πρήζει για να καρφώσει και συνήθως τυχαία γίνεται..
nemesis7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εννοείτε πως το χρησιμοποιώ polonos δεν ξέρω τι κάνεις φίλε αλλά σε μενα δεν λειτουργεί τπτ . ευχαριστώ για τι βοήθεια αλλά μάλλον πρεπει ναα συμβιβαστώ με το γεγονός πως θα παίζω πεντάλεπτες περιόδους...... μακάρι να το φτιάξει το patch ...
polonos1313 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα όπως έπαιζα my player και είχα πατήσει esc είπα να ψαχουλέψω το menu και βρήκα οτι στο gamestats->gametrack έχει replay για κάθε πόντο που έχει μπει μέσα στον αγώνα,μέχρι και τις βολές. Το είχε και το 2κ9 αυτό ???
doctor444 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 παιδες που κανει save το παιχνιδι στον σκληρο...?
polonos1313 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 παιδες που κανει save το παιχνιδι στον σκληρο...? Ποια windows έχεις ?
speedy23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα όπως έπαιζα my player και είχα πατήσει esc είπα να ψαχουλέψω το menu και βρήκα οτι στο gamestats->gametrack έχει replay για κάθε πόντο που έχει μπει μέσα στον αγώνα,μέχρι και τις βολές.Το είχε και το 2κ9 αυτό ??? Ναι το ειχε και το περσινο.Πολυ cool feature κατ'εμε.
frou-frou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά κανένα νέο με το patch υπάρχει γιατί έχω χαθεί λίγο τελευταία?
skafos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εχω προβλημα στο My player mode , αφου εχω σχεδον ολοκληρωσει μια σεζον το παιχνιδι crash-αρει!!! το προβλημα φεναιται και καλυτερα και στο παρακατο βιντεο : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=r1ij4JqOy30[/ame] Επισης δοκιμασα προτασεις απο αλλα φορουμ οπως το να βαλω τα χαρακτηριστικα player details στο high και παλι δεν ειδα διαφορα... Αν γνωριζει κανεις κατι παρακαλω ας βοηθησει.!!! Δεν ξερω επισης αν εχει να κανει και με το επερχομενο patch το οποιο βλεπω πολοι περιμενετε...και για το οποιο διαβασα εδω : http://www.kotaku.com.au/2009/10/2k-sports-indicates-nba-2k10-patch-coming-in-two-weeks/
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Το "επερχόμενο" patch αργεί ακόμα. Αυτές οι "2 weeks" έχουν γίνει ήδη μήνας και λογικά θα περάσει άλλος ένας μήνας πριν βγει. Μάλλον το patch θα το λένε NBA 2k11 και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.
skafos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδη δε παιζει να συνεχισω?? καμια πατεντα??
SomnusRX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Υπομονη μεχρι τον Γεναρη φιλε μου.. ολοι αυτο περιμενουμε.
greenmachine Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Eλλεεινό bug--> Στο association mode, μετά το development ο παίκτης όχι μόνο δε βελτιώνεται, αλλά χάνει πάρα πολλές μοναδες στο overall rating..Χαρακτηριστικά, o J.R.Smith των Nuggets, μετα την προπονηση στο shooting, kαι ενω η οθόνη μου λέει ότι ήταν success, απο 72 πήγε στο 58 Well fucking done 2k..Πως στο καλό γίνεται να μην το πήραν χαμπάρι??
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Να 'ταν μόνο αυτό που δεν το πήραν χαμπάρι... Μακράν το χειρότερο testing και QA που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι, καλύτερα να μην είχε βγει αυτό το αίσχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα