Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπαρχει δυνατοτητα να κανεις sim αγωνα στο my player και μου εχει ξεφυγει???

Μπα όχι δεν νομίζω....Μακάρι να είχε....:-(

Οχι δεν το έχει . έχει άλλα προγράμματα αλλά το nba2k10.exe δεν υπαρχει . καμια άλλη λύση ?

Ξανακατέβασε το tsearch από κάποιο άλλο site.Επίσης χωρίς να το tsearch ανοιχτό και μόνο με το nba2k10 ανοιχτό πάτα alt+tab και μετά ctrl+alt+del πάνε στην καρτέλα διεργασίες και δες αν υπάρχει το nba2k10.exe .Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί κάτι παίζει με το pc σου.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μπα όχι δεν νομίζω....Μακάρι να είχε....:-(

Ξανακατέβασε το tsearch από κάποιο άλλο site.Επίσης χωρίς να το tsearch ανοιχτό και μόνο με το nba2k10 ανοιχτό πάτα alt+tab και μετά ctrl+alt+del πάνε στην καρτέλα διεργασίες και δες αν υπάρχει το nba2k10.exe .Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί κάτι παίζει με το pc σου.

Υπάρχει καμια πιθανότητα να μπορούμε να αλλάξουμε τη διάρκεια όταν βγει το patch ?

Δημοσ.
Υπάρχει καμια πιθανότητα να μπορούμε να αλλάξουμε τη διάρκεια όταν βγει το patch ?

Δεν πρόσεξα να το αναφέρουν.

Δεν κατάφερες να το κάνεις τελικά με το tsearch??

Γενικά όταν εχεις ανοιχτό το ΝΒΑ2κ10 αν πατήσεις ctrl+alt+delete και πας στις διεργασίες στο δείχνει εκεί ???

Δημοσ.
Δεν πρόσεξα να το αναφέρουν.

Δεν κατάφερες να το κάνεις τελικά με το tsearch??

Γενικά όταν εχεις ανοιχτό το ΝΒΑ2κ10 αν πατήσεις ctrl+alt+delete και πας στις διεργασίες στο δείχνει εκεί ???

το tsearch με τσίτωσε και το έβγαλα ... το άλλο που μου λες ναι το 2κ10 φαίνεται στις διεργασίες .... τα νέυρα μου .... το 2κ10 το τρέχω σε vista sp2 64 bit ως διαχειριστής .. λες να φταίει τπτ από αυτα ?

Δημοσ.
το tsearch με τσίτωσε και το έβγαλα ... το άλλο που μου λες ναι το 2κ10 φαίνεται στις διεργασίες .... τα νέυρα μου .... το 2κ10 το τρέχω σε vista sp2 64 bit ως διαχειριστής .. λες να φταίει τπτ από αυτα ?

Δεν ξέρω τι παίζει με τα vista διότι εγώ το τρέχω στα Xp

Δημοσ.
Nemesis7 βρήκα κάτι καλύτερο από το tsearch.Βρήκα ένα trainer στο οποίο έχει να πειράξεις μέχρι και κάποια sliders

Δες εδώ περι τίνος πρόκειται

και κατέβασε το από http://www.nbavg.com/resources/this-is-new-one-update-09-10-22/5?sid=a95b1f600faac524d0bb7bb082311f2f

ei0ck0.jpg

σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν έχω καταλάβει πως να το χρησιμοποιήσω για να αλλάξω το quarter time ?

Δημοσ.
[ATTACH]22739[/ATTACH]

Στην photo έχω βάλει την δυσκολία στο All Star (2)

και τον χρόνο στα 8 λεπτά

το κατεβάζω , το κάνω unzip και μετα το τρέχω παράλληλα με το 2κ10 ?

Δημοσ.

Επίσης σε περίπτωση που μετάνιωσες για το ύψος του πάιχτη σου μπορείς να το αυξήσεις ή να το μειώσεις.Αφου είσαι στο my palyer μπαινεις στο edit player και πατάς alt+tab

για να δεις το trainer πατώντας το increase/decrease αυξάνει/μειώνει το ύψος κατα 2 ή 3 εκατοστά.Γενικά για ενεργοποιηθούν τα cheat από την καρτέλα my player mode cheating πρέπει να είσαι μέσα στο edit player.

post-44411-129063040103_thumb.jpg

Δημοσ.
το κατεβάζω , το κάνω unzip και μετα το τρέχω παράλληλα με το 2κ10 ?

Πρώτα ανοίγεις το 2κ10 και αφού είσαι στο Ηοme του my player βγαίνεις με alt+tab και ανοίγεις το trainer.

Δημοσ.
Επίσης ξέχασα να σου πω μην πατήσεις τίποτα από το "Μy Player Special Mode"

[ATTACH]22741[/ATTACH]

το χεις χρησιμοποιήσει εσυ ? μην το κατεβάσω τσάμπα .... δουλέυει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...