polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να προσθέσω στην αστοχία συμβάλλει παρα πολύ και το shooting style του παίχτη διοτι και κάτι δέκατα να αφήσεις πιο νωρίς το σουτ δεν μπαίνει.Και οι 3 παίχτες που ανέφερες (Bryant,Wade,James) έχουν περίεργο style ειδικα ο Bryant και ο Wade.Κάνε το εξής και θα καταλάβεις τι εννοώ.Πάνε κάνε training με τον Bryant και βάρα 15 τρίποντα και δες πόσα θα βάλεις και μετά πάνε και άλλαξε το shooting style του Bryant με πχ αυτό του Anthony Parker και πάνε ξανά training και βάρα 15 τρίποντα να δεις τρελή διαφορά.Αυτό βασικά το παρατήρησα στο My player.
Kostas75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 fearwhatnow δεν μου είπες εντέλει τι κάνεις για να καρφώνεις! Εγώ όπως σου περιέγραψα παραπάνω δυσκολεύομαι πολύ στο 2Κ10, ενώ στο 2Κ9 ήμουν πολύ άνετος..
fearwhatnow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 fearwhatnow δεν μου είπες εντέλει τι κάνεις για να καρφώνεις! Εγώ όπως σου περιέγραψα παραπάνω δυσκολεύομαι πολύ στο 2Κ10, ενώ στο 2Κ9 ήμουν πολύ άνετος.. Παρε gamepad.Το θεωρω τρελο να παιζεις με πληκτρολογιο το συγκεκριμενο παιχνιδι.Χανει ολη του την αξια ετσι.
Kostas75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παρε gamepad.Το θεωρω τρελο να παιζεις με πληκτρολογιο το συγκεκριμενο παιχνιδι.Χανει ολη του την αξια ετσι. Δεν τα μπορώ τα gamepad. Για αυτό και δεν μπορώ να παίξω εύκολα τα PS3 games. Πάντα με πληκτρολόγιο έπαιζα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
speedy23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εμ ολοι παιζουν με gamepad πια και παταμε το τουρμπο και κατευθυνση για καρφωμα.Επισης αποκλειεται να ειναι πιο δυσκολο απο τα κουμπια.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Patch το Γεναρη διπλο ειπε ο Ron.Του εστειλα mail να πιεσει μηπως και μας δωσουν το πρωτο τον Δεκεμβρη αλλα ειπε "δυσκολα".Καλα κρασια.
jvgrjohn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν τα μπορώ τα gamepad. Για αυτό και δεν μπορώ να παίξω εύκολα τα PS3 games. Πάντα με πληκτρολόγιο έπαιζα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Και εγώ πληκτρολόγιο πάντα. Το κάρφωμα γίνεται με τρέξιμο και σουτ συγχρόνως. Αν όμως παίζεις στο my player να βάλεις πόντους στο κάρφωμα γιατί αλλιώς κάνει lay up.
nemesis7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Patch το Γεναρη διπλο ειπε ο Ron.Του εστειλα mail να πιεσει μηπως και μας δωσουν το πρωτο τον Δεκεμβρη αλλα ειπε "δυσκολα".Καλα κρασια. Καλά κρασια ... ασχημο ξενέρωμα .... έχω τσατιστεί άσχημα στο my player mode γιατί δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους άλλους όταν έχω μια περίοδο 5 λεπτών . Προσπάθησα το κόλπο με το tsearch αλλά δεν έπιασε . Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με αναλυτικές , βημα βημα οδηγίες θα με βοηθούσε πολυ . Ξεκίνησα summer league με pacers . με έκοψαν και αναγκάστικα να παω στο training camp των hawks . κατάφερα να μείνω και να μην με διώξουν και έτσι η τριπλέτα των point guards είναι ο Bibby , οTeaque και εγώ . Μετά από τα 10 πρώτα παιγνίδια ο coach με έβαλε στη βασική πεντάδα . έλα όμως που με τα 5 λεπτά της περιόδου δεν μπορώ να κάνω πολλα .... Επίσης είναι αρκετά ενοχλητικός ο ρυθμός των ταιμ αουτ καθώς και το σύστημα των αλλαγών των παικτών . Μη κανεις φάουλ εχεις να φας πάγκοοοο...... Μήπως ξέρετε αν θα διορθωθεί στο patch ?
polonos1313 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Καλά κρασια ... ασχημο ξενέρωμα .... έχω τσατιστεί άσχημα στο my player mode γιατί δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους άλλους όταν έχω μια περίοδο 5 λεπτών . Προσπάθησα το κόλπο με το tsearch αλλά δεν έπιασε . Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με αναλυτικές , βημα βημα οδηγίες θα με βοηθούσε πολυ . Ξεκίνησα summer league με pacers . με έκοψαν και αναγκάστικα να παω στο training camp των hawks . κατάφερα να μείνω και να μην με διώξουν και έτσι η τριπλέτα των point guards είναι ο Bibby , οTeaque και εγώ . Μετά από τα 10 πρώτα παιγνίδια ο coach με έβαλε στη βασική πεντάδα . έλα όμως που με τα 5 λεπτά της περιόδου δεν μπορώ να κάνω πολλα .... Επίσης είναι αρκετά ενοχλητικός ο ρυθμός των ταιμ αουτ καθώς και το σύστημα των αλλαγών των παικτών . Μη κανεις φάουλ εχεις να φας πάγκοοοο...... Μήπως ξέρετε αν θα διορθωθεί στο patch ? Σχετικά με το tsearch. Ανοίγετε το NBA 2K10 και φορτώνετε το save του παίκτη σας (μένετε στην οθόνη του home, δεν ξεκινάτε αγώνα ή κάτι) Πατάτε ALT+TAB ανοίγετε το tsearch -> open process -> nba2k10.exe Μετά πηγαίνετε στο add new cheat (είναι ένα εικονίδιο με ένα λευκό φύλλο στην cheat list) και γράφετε τα εξής Description: Match Time Address: 5443ABC Type: 1 Byte To Match Time θα εμφανιστεί στην λίστα και στο value θα γράφει 5 (τα λεπτά του αγώνα), κάντε κλικ στο 5 και βάλτε την τιμή που θέλετε (2-12) και τέλος κάντε κλικ στο κενό κουτάκι μπροστά από το "Match Time" για να εμφανιστεί ένα ανθρωπάκι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο είναι ενεργό. Αντίστοιχα το ίδιο θα κάνετε για το χρόνο των simulated αγώνων (λογικά θα βάλετε τα ίδια λεπτά με τα δικά σας για να είναι ισάξιο) Description: Sim Time Address: 5443AC0 Type: 1 Byte Ενώ για τo επίπεδο δυσκολίας Description: Difficulty Address: 54439C4 Type: 1 Byte και εδώ τα values είναι 0-4 0 για δυσκολία Rookie // 1 για Pro // 2 για All-Star // 3 για Superstar // 4 για Hall of Fame http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=15256&pid=250240&st=0entry250240
nemesis7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Σχετικά με το tsearch.Ανοίγετε το NBA 2K10 και φορτώνετε το save του παίκτη σας (μένετε στην οθόνη του home, δεν ξεκινάτε αγώνα ή κάτι) Πατάτε ALT+TAB ανοίγετε το tsearch -> open process -> nba2k10.exe Μετά πηγαίνετε στο add new cheat (είναι ένα εικονίδιο με ένα λευκό φύλλο στην cheat list) και γράφετε τα εξής Description: Match Time Address: 5443ABC Type: 1 Byte To Match Time θα εμφανιστεί στην λίστα και στο value θα γράφει 5 (τα λεπτά του αγώνα), κάντε κλικ στο 5 και βάλτε την τιμή που θέλετε (2-12) και τέλος κάντε κλικ στο κενό κουτάκι μπροστά από το "Match Time" για να εμφανιστεί ένα ανθρωπάκι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο είναι ενεργό. Αντίστοιχα το ίδιο θα κάνετε για το χρόνο των simulated αγώνων (λογικά θα βάλετε τα ίδια λεπτά με τα δικά σας για να είναι ισάξιο) Description: Sim Time Address: 5443AC0 Type: 1 Byte Ενώ για τo επίπεδο δυσκολίας Description: Difficulty Address: 54439C4 Type: 1 Byte και εδώ τα values είναι 0-4 0 για δυσκολία Rookie // 1 για Pro // 2 για All-Star // 3 για Superstar // 4 για Hall of Fame http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=15256&pid=250240&st=0entry250240 Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές σου οδηγίες . Το θέμα είναι αλλού . αφού κατεβάσω το tsearch και το κάνω unzip προσπαθώ να ακολουθήσω αυτά που έγραψες απο πάνω αλλά στο open process δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο nba2k10.exe ..... τι γκαντεμιά είναι αυτή .....
polonos1313 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές σου οδηγίες . Το θέμα είναι αλλού . αφού κατεβάσω το tsearch και το κάνω unzip προσπαθώ να ακολουθήσω αυτά που έγραψες απο πάνω αλλά στο open process δεν μου εμφανίζει κανένα αρχείο nba2k10.exe ..... τι γκαντεμιά είναι αυτή ..... To NBA 2k10 το έχεις ανοιχτό την ώρα που τρέχεις το tsearch ???
nemesis7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 To NBA 2k10 το έχεις ανοιχτό την ώρα που τρέχεις το tsearch ??? ναι είναι ανοιχτο στο my player mode στη σελίδα home ...
polonos1313 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ναι είναι ανοιχτο στο my player mode στη σελίδα home ... Και όταν πατάς open process δεν έχει μέσα το nba2k10.exe μαζί με τα άλλα προγράμματα που τρέχουν ??? Γενικά όταν πατάς open process σου βγάζει καθόλου εικονίδια στο παράθυρο που ανοίγει ? Ενναλακτικά πάτα στο βελάκι δίπλα από το open process μήπως και φαίνεται εκεί.
SlimData Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει δυνατοτητα να κανεις sim αγωνα στο my player και μου εχει ξεφυγει???
nemesis7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Και όταν πατάς open process δεν έχει μέσα το nba2k10.exe μαζί με τα άλλα προγράμματα που τρέχουν ??? Γενικά όταν πατάς open process σου βγάζει καθόλου εικονίδια στο παράθυρο που ανοίγει ? Ενναλακτικά πάτα στο βελάκι δίπλα από το open process μήπως και φαίνεται εκεί. Οχι δεν το έχει . έχει άλλα προγράμματα αλλά το nba2k10.exe δεν υπαρχει . καμια άλλη λύση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα