Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πετύχω τι;

Στο 2k9 τα μόνα πράγματα που με ενόχλησαν ήταν κάτι χαζά bugs που δεν έχουν να κάνουν με γούστο, αλλά ήταν ΛΑΘΗ.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αδερφέ, sorry που στο λέω αλλά στα NBA 2k είναι αξίωμα ότι πειράζεις τα sliders.

Δυστυχώς όμως δεν είναι και το σωστό!... Ξέρω και συμφωνώ ότι χρειάζεται να τα πειράξεις για να παίξεις σαν "άνθρωπος", αλλά ο φίλος μας έχει δίκιο, θα έπρεπε να μην χρειάζεται να τα αγγίξεις και ίσως να μην υπάρχουν καν! Ή να υπάρχουν μόνο για να κάνεις εσύ tweaking αν θέλεις, αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να είναι "απαραίτητα" για να παίξεις καλά και ένα λογικό και ρεαλιστικό παιχνίδι (γιατί με τις default ρυθμίσεις μόνο ρεαλιστικό δεν είναι και ξέρουμε όλοι τι εννοώ!).

Η 2K Sports dev team θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει να φτιάξουν αυτοί κάποια ΣΩΣΤΑ και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ sliders για DEFAULT, τα οποία δεν θα χρειαζόταν να τα πειράξει ο απλός χρήστης που θέλει να κάνει απλά install το παιχνίδι και να παίξει, χωρίς να του σπάσουν τα νεύρα και να τα παρατήσει μετά από λίγες ώρες, γιατί απλά ενώ αυτός δεν μπορεί να "σταυρώσει" καλάθι και παίζει τη καλύτερή του άμυνα, ο υπολογιστής είναι "ασταμάτητος" και τα βάζει σχεδόν ΟΛΑ και από παντού! Παίζω εδώ και 15 χρόνια basketball games (σαν λάτρης και του αθλήματος αλλά και των συγκεκριμένων games!) και πρώτη φορά, αν χαλαρώσω λίγο, μου παίρνουν διαφορά 20 πόντων για τη πλάκα!!

Εγώ αυτό δεν το θεωρώ ρεαλιστικό ή "πρόκληση", αλλά κουραστικό και περιττό να παίζω με τέτοιους όρους στο παιχνίδι.

Κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη μαλ..ία της 2K Sports αυτό που έχει κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο αφορά τα sliders, εκτός άλλων πολλών θεμάτων βέβαια, όπως:

1) Έχει γίνει ΦΟΒΕΡΑ δύσκολο να καρφώσεις!! Έλεος!!!

2) Η άμυνα των συμπαικτών σου είναι τραγική.

3) Για να πετύχεις αιφνιδιασμό (ακόμη και με τον ταχύτατο Lebron James που έχει πάρει τη μπάλλα αρκετά μέτρα μπροστά και τρέχει!) είναι πράγμα σπάνιο, σχεδόν δεν γίνεται!... Εκτός και αν πετάξεις τη μπάλλα πολύυυυ μπροστά σε παίκτη μόνο του!

4) Οι αλλαγές παικτών (manual substitution), ξεκινώντας από το interface, είναι κουραστικές. Το περιβάλλον του 2K9 ήταν κλάσεις ανώτερο σε αυτό το τομέα. Πάντα manually έκανα τόσα χρόνια τις αλλαγές, αλλά στο 2K10 βαρέθηκα τόσο που μετά από πολύ(!) καιρό το γύρισα στο αυτόματο!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα, αλλά αυτά θυμήθηκα τώρα. Εντέλει το παιχνίδι αν δεν βελτιωθεί σε αυτούς τους τομείς παραπάνω τουλάχιστον με κάποια patches, εγώ δεν πρόκειται να το αγοράσω. To 2K9 ενώ στη αρχή το είχα από τον "θείο" μετά πήγα και το αγόρασα για να ενισχύσω τους developers και να βγάλουν και άλλο σε PC.

Αυτά!..

Δημοσ.

@Kostas, Το παιχνιδι ειναι ρεαλιστικο και με default sliders στο pro level απλα ριχνοντας λιγο τα ποσοστα ευστοχιας.Η 2k ειναι εκπληκτικη στον τομεα των sliders αλλα και του επιπεδου δυσκολιας.Για ολους εχει ο μπαξες.Δεν χρειαζεται να παιξεις HOF ή Superstar.Δεν ειναι κακο να παιζεις στο pro.Δεν μπορει να μυρισει τα δαχτυλα της η εταιρια για το πως γουσταρει να παιζει ο καθενας.Ειναι μερικοι που θελουν το παιχνιδι NBA Jam και τους δινετε η ευκαιρια να το κανουν μεσω των sliders.Αλλοι σαν εμενα θελουν απολυτα ρεαλιστικα stats και αυτο επιτυγχανεται μονο με συγκεκριμενο τροπο παιξιματος και με καλη γνωση των sliders.Ειναι φυσιολογικο να δυσαρεστουνται οι casual gamers αλλα για μενα ΝΒΑ 2k=sliders tweaking=sim gameplay.Για τα υπολοιπα:

1) Πρωτη φορα ακουω οτι ειναι δυσκολο να καρφωσεις.Κατι λαθος κανεις.

2) Διορθωνεται με το patch

3) Κατεβασε το quickness του cpu.

4) Μια χαρα ειναι οι manual αλλαγες.

Δημοσ.

Η 2K Sports dev team θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει να φτιάξουν αυτοί κάποια ΣΩΣΤΑ και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ sliders για DEFAULT, τα οποία δεν θα χρειαζόταν να τα πειράξει ο απλός χρήστης που θέλει να κάνει απλά install το παιχνίδι και να παίξει, χωρίς να του σπάσουν τα νεύρα και να τα παρατήσει μετά από λίγες ώρες, γιατί απλά ενώ αυτός δεν μπορεί να "σταυρώσει" καλάθι και παίζει τη καλύτερή του άμυνα, ο υπολογιστής είναι "ασταμάτητος" και τα βάζει σχεδόν ΟΛΑ και από παντού! Παίζω εδώ και 15 χρόνια basketball games (σαν λάτρης και του αθλήματος αλλά και των συγκεκριμένων games!) και πρώτη φορά, αν χαλαρώσω λίγο, μου παίρνουν διαφορά 20 πόντων για τη πλάκα!!

Εγώ αυτό δεν το θεωρώ ρεαλιστικό ή "πρόκληση", αλλά κουραστικό και περιττό να παίζω με τέτοιους όρους στο παιχνίδι.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σ'αυτο το κομματι.

Οσο για το καρφωματα πατας το τουρμπο και το right analog σε καποια κατευθυνση?Δεν ειναι καθολου δυσκολο πιστευω να καρφωσεις.Για τον αιφνιδιασμο,μερικες φορες ο παιχτης κανει οτι κοντοστεκεται και ετσι πραγματι καθυστερει και χανεται η ευκαιρια παρα μονο οπως ειπες αν υπαρχει παιχτης μπροστα και την πασαρεις.

Δημοσ.
Για τον αιφνιδιασμο,μερικες φορες ο παιχτης κανει οτι κοντοστεκεται και ετσι πραγματι καθυστερει και χανεται η ευκαιρια παρα μονο οπως ειπες αν υπαρχει παιχτης μπροστα και την πασαρεις.

Όντως κάτι φορές πηγαίνει λες και έχει τραβηγμένο χειροφρενο

Δημοσ.

Να ρωτήσω με το online τι παίζει,μπορείς δηλαδή να παίξεις με την έκδοση του θείου ή όχι?Όσες φορές έχω προσπαθήσει άλλες φορές δεν βγάζει κανέναν στο lobby και άλλες φορές πάνω που είναι όλα έτοιμα λέει οτι η σύνδεση χάθηκε...Πάντως μόνο και μόνο για το myplayer αξίζει αυτό το παιχνίδι(btw 140 games στο myplayer no bugs yet:-)).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δυστυχώς όμως δεν είναι και το σωστό!... Ξέρω και συμφωνώ ότι χρειάζεται να τα πειράξεις για να παίξεις σαν "άνθρωπος", αλλά ο φίλος μας έχει δίκιο, θα έπρεπε να μην χρειάζεται να τα αγγίξεις και ίσως να μην υπάρχουν καν! Ή να υπάρχουν μόνο για να κάνεις εσύ tweaking αν θέλεις, αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να είναι "απαραίτητα" για να παίξεις καλά και ένα λογικό και ρεαλιστικό παιχνίδι (γιατί με τις default ρυθμίσεις μόνο ρεαλιστικό δεν είναι και ξέρουμε όλοι τι εννοώ!).

Κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη μαλ..ία της 2K Sports αυτό που έχει κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο αφορά τα sliders, εκτός άλλων πολλών θεμάτων βέβαια, όπως:

1) Έχει γίνει ΦΟΒΕΡΑ δύσκολο να καρφώσεις!! Έλεος!!!

2) Η άμυνα των συμπαικτών σου είναι τραγική.

3) Για να πετύχεις αιφνιδιασμό (ακόμη και με τον ταχύτατο Lebron James που έχει πάρει τη μπάλλα αρκετά μέτρα μπροστά και τρέχει!) είναι πράγμα σπάνιο, σχεδόν δεν γίνεται!... Εκτός και αν πετάξεις τη μπάλλα πολύυυυ μπροστά σε παίκτη μόνο του!

4) Οι αλλαγές παικτών (manual substitution), ξεκινώντας από το interface, είναι κουραστικές. Το περιβάλλον του 2K9 ήταν κλάσεις ανώτερο σε αυτό το τομέα. Πάντα manually έκανα τόσα χρόνια τις αλλαγές, αλλά στο 2K10 βαρέθηκα τόσο που μετά από πολύ(!) καιρό το γύρισα στο αυτόματο!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα, αλλά αυτά θυμήθηκα τώρα. Εντέλει το παιχνίδι αν δεν βελτιωθεί σε αυτούς τους τομείς παραπάνω τουλάχιστον με κάποια patches, εγώ δεν πρόκειται να το αγοράσω. To 2K9 ενώ στη αρχή το είχα από τον "θείο" μετά πήγα και το αγόρασα για να ενισχύσω τους developers και να βγάλουν και άλλο σε PC.

Αυτά!..

Αν τύχει να διαβάσεις παλαιότερα post μου (ιδίως αυτά που αφορούν στο 2k9) θα δεις ότι πρώτος εγώ κράζω διαρκώς για την κατάντια των sliders. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 2k6, άντε και το 2k7, μπορούσες να παίξεις το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο πείραγμα στα sliders (προσωπικά δεν τα πείραζα καθόλου). Από το 2k8 και μετά όμως (όταν δηλαδή το ΑΙ έγινε πολύ πιο "πονηρό") δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ. Πρέπει αξιωματικά να χρησιμοποιήσεις custom sliders.

Για κάποιο... ανεξήγητο λόγο, η γενική εντύπωση που δίνεται στους περισσότερους είναι ότι από το All Star και πάνω το παιχνίδι δίνει μια αδικαιολόγητη ώθηση στο ΑΙ και σου βγάζει το λάδι να το νικήσεις. Αν τολμήσεις να χαλαρώσεις έστω και λίγο, τελείωσες. Και φυσικά αν μείνεις πίσω στο σκορ το clutch φαίνεται να μην παίζει ρόλο, ενώ περιέργως πώς ενεργοποιείται όταν το χρειάζεται το ΑΙ. Με λίγα λόγια το παιχνίδι "κλέβει". Το τι έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία 3 χρόνια δεν περιγράφεται. Επειδή όμως έχουμε πλέον μια ηλικία (μπήκαμε εδώ και καιρό στα... -άντα) δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος να μάθουμε τέλεια τα controls, ούτε και η υπομονή να κάνουμε σε κάθε φάση... πουστι3ς προκειμένου να νικήσουμε το ΑΙ. Και αναγκαστικά χρησιμοποιούμε τα εκάστοτε sliders.

Το κακό είναι ότι σπανίως υπάρχουν κάποια sim sliders που πραγματικά να ξεχωρίζουν, καθώς ο καθένας βγάζει πραγματικά ό,τι του κατέβει και το θεωρεί "sim". Προφανώς κάποια sliders υπερτερούν τελικά των άλλων αλλά και πάλι ο καθένας από μας παίζει πραγματικά άλλο παιχνίδι (καθώς συχνά καταλήγει να κάνει επιπλέον tweaking στα sliders που ήδη έχει κατεβάσει, ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα και γούστα του). Αυτό είναι κάτι που το φωνάζω από πέρσι, όταν πολλοί θεωρούσαν το 2k9 ως το υπέρτατο και τέλειο μπασκετάκι, ενώ πρακτικά ο καθένας από αυτούς έπαιζε σχεδόν διαφορετικό παιχνίδι από τους υπόλοιπους.

Κατά τ' άλλα οι αμυντικοί μας φέτος εξακολουθούν να παίζουν άμυνα με τα μάτια (ή αυτό που ονομάζω εγώ "άμυνα ζέππου", καθώς και στο πραγματικό μπάσκετ που έπαιζα/παίζω ποτέ δεν ήμουν θιασώτης της άμυνας :devil: Για την ακρίβεια ο αγαπημένος μου παίχτης πρέπει να ήταν μάλλον ο Αλέξης Χριστοδούλου, αρχές δεκαετίες του '90 ήταν σε Ολυμπιακό και Παπάγο αν τον θυμάται κανένας. Ήταν αυτός που είχε σταθερά ποσοστά γύρω στο 60% στα τρίποντα και όταν οι προπονητές του ζήταγαν να παίξει άμυνα, απάνταγε "εγώ είμαι καλός σουτέρ και προσφέρω το εύκολο καλάθι, δεν χρειάζεται να παίξω και άμυνα!". Απλά θεός!)

Φέτος το παιχνίδι έχει ακόμα περισσότερα animations και γενικά είναι πιο αληθοφανές. Επίσης ο τομέας της επίθεσης έχει βελτιωθεί αρκετά.

Η "γκρίνια" μου όμως φέτος δεν επικεντρώνεται ούτε στα sliders, ούτε στο ΑΙ αλλά στο το ότι η 2k sports κυκλοφόρησε μια "anniversary" έκδοση, η οποια ήταν σε φάση alpha (ούτε καν beta δεν το λες αυτό το αίσχος με τα απειράριθμα bugs).

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
Αν τύχει να διαβάσεις παλαιότερα post μου (ιδίως αυτά που αφορούν στο 2k9) θα δεις ότι πρώτος εγώ κράζω διαρκώς για την κατάντια των sliders. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 2k6, άντε και το 2k7, μπορούσες να παίξεις το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο πείραγμα στα sliders (προσωπικά δεν τα πείραζα καθόλου). Από το 2k8 και μετά όμως (όταν δηλαδή το ΑΙ έγινε πολύ πιο "πονηρό") δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ. Πρέπει αξιωματικά να χρησιμοποιήσεις custom sliders.

Για κάποιο... ανεξήγητο λόγο, η γενική εντύπωση που δίνεται στους περισσότερους είναι ότι από το All Star και πάνω το παιχνίδι δίνει μια αδικαιολόγητη ώθηση στο ΑΙ και σου βγάζει το λάδι να το νικήσεις. Αν τολμήσεις να χαλαρώσεις έστω και λίγο, τελείωσες. Και φυσικά αν μείνεις πίσω στο σκορ το clutch φαίνεται να μην παίζει ρόλο, ενώ περιέργως πώς ενεργοποιείται όταν το χρειάζεται το ΑΙ. Με λίγα λόγια το παιχνίδι "κλέβει". Το τι έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία 3 χρόνια δεν περιγράφεται. Επειδή όμως έχουμε πλέον μια ηλικία (μπήκαμε εδώ και καιρό στα... -άντα) δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος να μάθουμε τέλεια τα controls, ούτε και η υπομονή να κάνουμε σε κάθε φάση... πουστι3ς προκειμένου να νικήσουμε το ΑΙ. Και αναγκαστικά χρησιμοποιούμε τα εκάστοτε sliders.

Το κακό είναι ότι σπανίως υπάρχουν κάποια sim sliders που πραγματικά να ξεχωρίζουν, καθώς ο καθένας βγάζει πραγματικά ό,τι του κατέβει και το θεωρεί "sim". Προφανώς κάποια sliders υπερτερούν τελικά των άλλων αλλά και πάλι ο καθένας από μας παίζει πραγματικά άλλο παιχνίδι (καθώς συχνά καταλήγει να κάνει επιπλέον tweaking στα sliders που ήδη έχει κατεβάσει, ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα και γούστα του). Αυτό είναι κάτι που το φωνάζω από πέρσι, όταν πολλοί θεωρούσαν το 2k9 ως το υπέρτατο και τέλειο μπασκετάκι, ενώ πρακτικά ο καθένας από αυτούς έπαιζε σχεδόν διαφορετικό παιχνίδι από τους υπόλοιπους.

Κατά τ' άλλα οι αμυντικοί μας φέτος εξακολουθούν να παίζουν άμυνα με τα μάτια (ή αυτό που ονομάζω εγώ "άμυνα ζέππου", καθώς και στο πραγματικό μπάσκετ που έπαιζα/παίζω ποτέ δεν ήμουν θιασώτης της άμυνας :devil: Για την ακρίβεια ο αγαπημένος μου παίχτης πρέπει να ήταν μάλλον ο Αλέξης Χριστοδούλου, αρχές δεκαετίες του '90 ήταν σε Ολυμπιακό και Παπάγο αν τον θυμάται κανένας. Ήταν αυτός που είχε σταθερά ποσοστά γύρω στο 60% στα τρίποντα και όταν οι προπονητές του ζήταγαν να παίξει άμυνα, απάνταγε "εγώ είμαι καλός σουτέρ και προσφέρω το εύκολο καλάθι, δεν χρειάζεται να παίξω και άμυνα!". Απλά θεός!)

Φέτος το παιχνίδι έχει ακόμα περισσότερα animations και γενικά είναι πιο αληθοφανές. Επίσης ο τομέας της επίθεσης έχει βελτιωθεί αρκετά.

Η "γκρίνια" μου όμως φέτος δεν επικεντρώνεται ούτε στα sliders, ούτε στο ΑΙ αλλά στο το ότι η 2k sports κυκλοφόρησε μια "anniversary" έκδοση, η οποια ήταν σε φάση alpha (ούτε καν beta δεν το λες αυτό το αίσχος με τα απειράριθμα bugs).

Αν το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείς να επιβιώσεις είναι το HOF τότε ναι ας πειράξεις τα sliders. Δεν φαντάζομαι όμως ότι θα επέμβεις στα sliders (που είναι by default 50%) με σκοπό να ευνοήσεις τον υπολογιστή. Άρα θα προσπαθήσεις να ευνοήσεις τον εαυτό σου. Άρα να ''κλέψεις'' το μηχάνημα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτή την διαδικασία αφού οι προγραμματιστές έχουν προνοήσει και έχουν δημιουργήσει πολλές σκάλες δυσκολίας. Δεν είναι ντροπή να παίζουμε στην normal δυσκολία. Και εγώ πατημένα 30 άντα φεύγα είμαι και όταν βλέπω 15χρονο να παίζει NBA ή PES νομίζω ότι είναι ταχυδακτυλουργός. Η επιβίωση στην μεγαλύτερη δυσκολία απαιτεί την χρήση όλης της γκάμας των κινήσεων των παιχτών. Επειδή εγώ προσωπικά δεν είμαι ταχυδαχτυλουργός παίζω σε regular ή pro δυσκολία.

Ήμουν και εγώ μέχρι πρότινος δύσπιστος με την απόδοση της αντίπαλης ομάδας μέχρι που έκατσα και είδα μερικούς αγώνες σύγχρονου ΝΒΑ που έχει κάθε Κυριακή βράδυ το ΣΚΑΙ. Παρατήρησα λοιπόν ότι το παιχνίδι είναι σοφά δομημένο και simulator μέχρι αηδίας. Ακόμα και το clutch μπορώ να πω ότι ισχύει.

Σε ότι αφορά την άμυνα μετά την κατάργηση και ποινικοποίηση της ζώνης οι άμυνες στο ΝΒΑ έχουν αποδυναμωθεί. Παρ΄όλα αυτά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τα πλήκτρα της άμυνας τότε έχεις πολλές πιθανότητες να οδηγήσεις την αντίπαλη ομάδα σε λάθος και σε αστοχία.

Τίποτα το παιχνίδι είναι φανταστικό αλλά περιμένω και εγώ να βγει το patch διότι με κρασάρει στα playoffs στο my player.

Δημοσ.

ειχα να παιξω απο το 2005. και ειναι πολυ εντυπωσιακο, το λεω γιατι παραπονιεστε. αλλα αλλο θελω να μου πειτε. με πηραν οι bulls apo armors d -league. δεν θα επρεπε να διαπραγματευτω το συμβολαιο μου η δεν εχει τετοια? επισης υπαρχει περιπτωση να με διωξουν? πειτε κανα μυστικο που να ανακαλυψατε στην πορεια για να το καταλαβω καλυτερα

Δημοσ.

εχει κανει αλλος προβλημα με το χειριστηριο?

οσες φορες και να το ρυθμισω οπως θελω εγω τα κουμπια τισ περισοτερες τα αλλαζει ολα!!!

μερικεσ φορες μου αφηνει της επιθεσεις οπως τα εχω!!!

εχω δοκιμασει και με αναλογικο και με απλο χειριστιριο!!!

επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο παιχνιδια στο pc μηπως ξεχναω κατι βασικο?

Δημοσ.
@Kostas, Το παιχνιδι ειναι ρεαλιστικο και με default sliders στο pro level απλα ριχνοντας λιγο τα ποσοστα ευστοχιας.Η 2k ειναι εκπληκτικη στον τομεα των sliders αλλα και του επιπεδου δυσκολιας.Για ολους εχει ο μπαξες.Δεν χρειαζεται να παιξεις HOF ή Superstar.Δεν ειναι κακο να παιζεις στο pro.Δεν μπορει να μυρισει τα δαχτυλα της η εταιρια για το πως γουσταρει να παιζει ο καθενας.Ειναι μερικοι που θελουν το παιχνιδι NBA Jam και τους δινετε η ευκαιρια να το κανουν μεσω των sliders.Αλλοι σαν εμενα θελουν απολυτα ρεαλιστικα stats και αυτο επιτυγχανεται μονο με συγκεκριμενο τροπο παιξιματος και με καλη γνωση των sliders.Ειναι φυσιολογικο να δυσαρεστουνται οι casual gamers αλλα για μενα ΝΒΑ 2k=sliders tweaking=sim gameplay.Για τα υπολοιπα:

1) Πρωτη φορα ακουω οτι ειναι δυσκολο να καρφωσεις.Κατι λαθος κανεις.

2) Διορθωνεται με το patch

3) Κατεβασε το quickness του cpu.

4) Μια χαρα ειναι οι manual αλλαγες.

Φίλε μου στο Pro level παίζω φυσικά, σιγά μην το βάλω στο Superstar ή στο HOF! Δεν είμαι "ταχυδακτυλουργός" όπως λέει και ένας φίλος παρακάτω! :-)

Και φυσικά μου αρέσει να παίζω με ρεαλισμό όσο γίνεται. Αν ήθελα να παίζω στυλ NBA Jam τότε υπάρχουν άλλα παιχνίδια, ιδιαίτερα σε κονσόλες. Όσον αφορά τους sliders εμμένω στην άποψή μου ότι by default θα έπρεπε να είναι πιο λογική η δυσκολία στο παιχνίδι (δεν είμαστε και χθεσινοί στα σχετικά games) ώστε να μην χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τα πειράξεις για να μην σου έρχεται να το "σπάσεις".

Για τα υπόλοιπα:

1) Χρησιμοποιώ keyboard για να παίξω εδώ και χρόνια. Με ποιο συνδυασμό καρφώνεις εσύ;; Εγώ προσπαθώ πατώντας Turbo + κατεύθυνση προς το καλάθι. Όταν συμβαίνει μια στις τόσες να έρθω από πάνω διαγώνια μπορεί και να καρφώσω! Από άλλες κατευθύνσεις όμως μου είναι σχεδόν αδύνατον!.. :-( Και είναι ωραίο κομμάτι του παιχνιδιού και γενικά του μπάσκετ τα καρφώματα ρε γμτ.!

2) Τhat's good news!

3) Σε τι value να βάλω το quickness λες; Εσύ σε τι το έχεις;

4) Εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου πάλι. Εκτός και αν δεν έχεις παίξει το 2K9 για να συγκρίνεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ----------

Και εγώ εδώ και καιρό έχω μπει στα -άντα φίλε μου. Το μπασκετάκι μου όμως το παίζω χαλαρά! Και για αυτό και τα παράπονά μου. Το παιχνίδι γενικά είναι πολύ καλό! Αλλά έχει κάποιες ανεξήγητες χαζομάρες, και κυρίως τα sliders που σε κάνουν να κουράζεσαι να ασχοληθείς μαζί του. Κυρίως η έλλειψη ρεαλιστικότητας με κουράζει εμένα. Δεν μπορώ να βλέπω να είμαι κάτω από το καλάθι, να πάω να αφήσω τη μπάλλα μέσα και να αστοχώ. Μου τη δίνει να "κολλάνε" οι παίκτες στον αιφνιδιασμό. Και με εκνευρίζει να έχω τον Lebron James μόνο του με το καλάθι μπροστά του και να δυσκολεύομαι να καρφώσω, ενώ θα έπρεπε να καρφώνω για τη πλάκα μου σε τέτοιες περιπτώσεις με αυτόν τον παίκτη!

Αυτά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ----------

Ελα εδω ειναι τα sliders μου:

Rules/Settings

Quarter Length: 12 Minutes

Difficulty: PRO

Game Speed: 50

Charging -100

Blocking -80

Reaching-80

Shooting-100

Loose Ball-100

Offense (Hum/CPU)

Inside Shot-35/40

Close Shot -40/43

Mid Range-45/46

3 Pt-47/48

Layup-45/45

Dunks in Traffic-15/15

Defense

Steal Success-45/45

Help D-100/100

Attributes

Quickness-0/0

Vertical-50/47

Strength-75/75

Stamina-47/47

Ball Handling-49/48

Hands-49/48

Dunk Ability-50/50

On Ball Defense-60/75

Stealing-50/50

Blocking-54/65

Offensive Awareness-50/50

Def Awareness-100/100

Clutch Factor-15/15

Injury Severity-45/45

Tendencies CPU μονο οταν δεν εχω 2 νουμερα

Inside Shooting-46

Close-46

Mid Range-51

3 PT-52

Attack The Basket-54

Throw Alley Oop's-15/15

Attempt Dunks-45/45

Putbacks-45/45

Commit Fouls-100/0

Play Passing Lane-70/70

On Ball Steal-50/40

Contest Shots-95/55

Back Door Cuts-45/45

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μάλλον βέβαια είναι CPU/Human (και όχι Human/CPU) οι sliders παραπάνω. Τελοσπάντων, θα τους κάνω apply απόψε κιόλας ίσως και θα σου πω τι παίζει. Μακάρι να αλλάξει κάτι και να γίνει πολύ πιο ρεαλιστικό. Για να δούμε!...

Δημοσ.

@kostas75, τα sliders ειναι hum/cpu.Δινω αβαντα σε cpu διοτι ειναι pro επιπεδο.Φετος ειδα οτι ο cpu παιζει πολυ ρεαλιστικα στο συγκεκριμενο επιπεδο(περυσι επαιζε στο all-star) και χρησιποποιει καλυτερα τους star παικτες.Αν τα βρεις σκουρα ανεβασε τα ποσοστα στο shooting success.Επειδη ειμαι πορωμενος με στατιστικη βαζω π.χ. 35 για hum inside shot.O μεσος ορος του FG% στις ομαδες του ΝΒΑ κυμαινεται αναμεσα σε 40%-52% περιπου.Με τα παραπανω θα εχεις παιχνιδια που θα μεινεις και στο 30% και αλλα στο 57-58% και θα εισαι στον μεσο ορο του πραγματικου ΝΒΑ.82 παιχνιδια ειναι αυτα.Ακομη και οι Celtics περυσι σουταραν σε παιχνιδια με 29-31%.Δες μια Κυριακη βραδυ εναν-δυο αγωνες στον ΣΚΑΙ και θα εκτιμησεις ακομη περισσοτερο τα sliders που χρησιμοποιω.Κατω απο το καλαθι χανονται τρελα ευκολα καλαθια και layups.Προχτες μετρησα 8 layups χαμενα στον αγωνα που εβλεπα χωρις καν να υπαρχει πιεση απο τον αμυντικο.Επισης πολλοι διαμαρτυρονται γιατι λεει χανουν ακαλυπτοι σουτ απο μεση αποσταση.Δεν σκεφτονται οτι στο ΝΒΑ λιγοι ειναι οι πολυ αξιοπιστοι σουτερ μεσης και μακρινης αποστασης τα τελευταια χρονια.Για αυτο οι Ευρωπαιοι παικτες την τελευταια δεκαετια κανουν θραυση στο πρωταθλημα αυτο.

Δημοσ.

fearwhatnow είσαι πολύ ακριβής και κατατοπιστικός. Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει στα ευρωπαϊκά δεδομένα και όταν αστοχούν σε πολλά σουτ ακάλυπτοι οι παίκτες μου τότε εκνευρίζομαι, ιδίως όταν είναι ονόματα όπως ο Κobe Bryant, o Lebron James, o Wade. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να μην είναι τόσο υπερβολικό το παιχνίδι στην αστοχία, γιατί γενικά έχουν καλά ποσοστά οι συγκεκριμένοι και κάποιες φορές μάλιστα εκπληκτικά καλά ποσοστά! Επίσης αν παίζεις All Star game, με τους καλύτερους παίκτες του NBA δεν θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύστοχοι όλοι αυτοί οι παίκτες σε όλο το παιχνίδι;;

Τέλος, μου λες ότι παίζεις σε επίπεδο Pro και όχι All Star, οπότε να υποθέσω ότι αυτοί οι sliders που δίνεις δεν κάνουν για All Star επίπεδο;;

Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου για ένα καλύτερο 2Κ10! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...