Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι την μεθεπομενη Παρασκευη θα εχει βγει το patch.Επισης θα εχει fixes σε bugs που διαπιστωθηκαν μετα τα patch σε x360/ps3.Ο Ron ειπε οτι θα διορθωσουν μαλλον και το 16:10 για την αναλυση στις συγκεκριμενες οθονες.

Προσωπικα δεν με ενοχλει που δεν βγηκε ακομη το patch γιατι εχω βρει τα sliders που ταιριαζουν στον τροπο που παιζω.Το μονο που με χαλαει ειναι το double team κατω απο την μπασκετα και to βλακωδες rotation που γινεται καποιες φορες στην αμυνα και για αυτο περιμενω βασικα το patch.Ως τοτε συνεχιζω κανονικα association με Knicks διοτι μου αρεσει να παιζω με ομαδες που αυτη τη στιγμη εχουν πιασει πατο στο ΝΒΑ.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια, πειραματιστηκα με τα sliders, αλλα δεν βρηκα καποια που να μου ταιριαζουν...

Δεν πολυκαταλαβα πως λειτουργουν.

Εχει κανεις κανενα ετοιμο αρχειακι να δοκιμασω...

Επισης, στο My player, υπαρχει καποιος τροπος να κανω σε καποια παιχνιδια simulation..? Με 5 λεπτες περιοδους ειναι πολυ κουραστικο.

Δημοσ.
Ρε παιδια, πειραματιστηκα με τα sliders, αλλα δεν βρηκα καποια που να μου ταιριαζουν...

Δεν πολυκαταλαβα πως λειτουργουν.

Εχει κανεις κανενα ετοιμο αρχειακι να δοκιμασω...

Επισης, στο My player, υπαρχει καποιος τροπος να κανω σε καποια παιχνιδια simulation..? Με 5 λεπτες περιοδους ειναι πολυ κουραστικο.

2kShare μπες, sliders, ψαξε για Fear's Pc Sliders Final Set και κατεβασε το αρχειο.

Δημοσ.

Χθες επαιζα association και εχω παρει ταιμ ουτ.Παω να την κανω απ'εξω,μου αλλαζει ξαφνικα το πλανο και μου δειχνει τις κατα τ'αλλα ενδιαφερουσες καρτελες.Σ'αυτες περιπτωσεις παταω κατευθειαν μια απο τις κατευθυνσεις του σταυρου στο controller για να φυγει η καρτελα και να γυρισει στο κανονικο πλανο.Ελα ομως που δεν εγινε αυτο.Η καρτελα δεν ελεγε να φυγει και εβλεπα τον ρεφ να μετραει κανονικα μεχρι να μου δωσει βεβαια 5 δευτερολεπτα.Γεια σου ρε 2Κ.

Επειδη παιζω hall of fame τωρα,αρκετες φορες μου δινει βηματα πραγμα που κυριολεκτικα δεν το ειδα ουτε μια φορα στο superstar.Αυτο γινεται κυριως οταν κανεις drive και σε κλεινουν ή οταν πας να κανεις reverse dribble.Τα alley-oop μεχρι στιγμης ειναι στο ιδιο επιπεδο με το superstar(αμα ηταν χειροτερα δεν θα την παλαυαμε με τιποτα) και μερικες φορες η ευστοχια ειναι εξωπραγματικη των αντιπαλων.Παντως να πω την αληθεια περιμενα πιο τραγικη την κατασταση στο τελευταιο επιπεδο αν και περιμενω παντα τα Playoffs διοτι κατι μου λεει οτι εκει θα δω το πραγματικο hall of fame.

Δημοσ.

To porting του patch ειναι ετοιμο και πλεον η 2k φτιαχνει για το pc και τα οποια bugs που δημιουργηθηκαν μετα το patch για x360/ps3.To αργοτερο αρχες Δεκεμβρη θα βγει αν και πιστευω μεχρι τελη Νοεμβρη θα ειναι ετοιμο.

Δημοσ.
2kShare μπες, sliders, ψαξε για Fear's Pc Sliders Final Set και κατεβασε το αρχειο.

Φίλε μου αν έχεις βρει sliders συγκεκριμένα για το NBA 2K10 (και όχι π.χ. του 2Κ9), μπορείς να κάνεις εδώ post το σχετικό link να το δούμε και εμείς;;

Ρωτάω γιατί ψάχνω μέσα στο 2KShare και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό μέχρι τώρα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ελα εδω ειναι τα sliders μου:

Rules/Settings

Quarter Length: 12 Minutes

Difficulty: PRO

Game Speed: 50

Charging -100

Blocking -80

Reaching-80

Shooting-100

Loose Ball-100

Offense (Hum/CPU)

Inside Shot-35/40

Close Shot -40/43

Mid Range-45/46

3 Pt-47/48

Layup-45/45

Dunks in Traffic-15/15

Defense

Steal Success-45/45

Help D-100/100

Attributes

Quickness-0/0

Vertical-50/47

Strength-75/75

Stamina-47/47

Ball Handling-49/48

Hands-49/48

Dunk Ability-50/50

On Ball Defense-60/75

Stealing-50/50

Blocking-54/65

Offensive Awareness-50/50

Def Awareness-100/100

Clutch Factor-15/15

Injury Severity-45/45

Tendencies CPU μονο οταν δεν εχω 2 νουμερα

Inside Shooting-46

Close-46

Mid Range-51

3 PT-52

Attack The Basket-54

Throw Alley Oop's-15/15

Attempt Dunks-45/45

Putbacks-45/45

Commit Fouls-100/0

Play Passing Lane-70/70

On Ball Steal-50/40

Contest Shots-95/55

Back Door Cuts-45/45

Δημοσ.
Κανένας άλλος με link για sliders για το 2Κ10;; Γιατί ο φίλος μας ο fearwhatnow μας το κρατάει "μυστικό"! :P

Πάντως αν ψάξεις μέσα στο 2KShare υπάρχουν...

Δημοσ.

Σε τι κατάσταση είναι το παιχνίδι; Έχει βγει κανένα patch; Έχει bugs; Είναι μια χαρά;

Δημοσ.
Σε τι κατάσταση είναι το παιχνίδι; Έχει βγει κανένα patch; Έχει bugs; Είναι μια χαρά;

Τα μονο bugs που εχω συναντησει ειναι τα εξης:

1. Πρωτο ταιμ αουτ το μετραει διπλο

2. Αρκετες φορες οι αμυντικοι της ομαδας σου κανουν double team χωρις λογο στο χρωματιστο

Εχω παιξει δεκαδες παιχνιδια σε association και οχι παρα πολυ my player(εκει λενε οι περισσοτεροι εχουν αρκετα bugs).

Ο,τιδηποτε αλλο ή δεν μου ετυχε ή θεωρησα οτι δεν μου χαλαει το gameplay.To patch θα βγει μεχρι την Παρασκευη εκτος απροοπτου.

Συνιστω απο controller settings το defensive assist σε 5 και απο coach settings το double team σε 0 και double team pressure ξεχωριστα σε καθε παικτη στο never.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bugs? Α μπα, μην το λες...

ΝΟΤ. Δες στo official forum της 2k sports τι γίνεται. Στην ιστορία του gaming δεν πρέπει να έχουν υπάρξει πολλά άλλα παιχνίδια που να είχαν τόσα bugs και προβλήματα με το online.

(όχι, δεν έχει βγει ακόμα patch για το NBugA 2k10)

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Το online δε με ενδιαφέρει καθόλου (ποτέ δε με ενδιέφερε, το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει online συστηματικά είναι το Starcraft).

Να πειράξω sliders και άλλες τέτοιες ιστορίες, επίσης δεν παίζει. Με ενοχλεί πολύ αυτό στο NBA2K9. Τι θα πει sliders; Όπως είναι το παιχνίδι, έτσι θα το παίξω.

Γενικά, πλέον, είμαι πολύ έξω από τη λογική που έχουν οι εταιρίες παιχνιδιού ότι α) πρέπει να κάνουμε beta testing στα παιχνίδια τους β) μας παρέχουν εργαλεία για να τα διορθώνουμε και να φτιάχνουμε patches...

κτλ κτλ

Άμα δεν μπορούν να φτιάξουν σοβαρά παιχνίδια, δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους, όσο καλά κι αν είναι.

ΥΓ. Αχ, που πήγαν οι παλιές εποχές, τότε που κατά κανόνα έβγαιναν παιχνίδια αψεγάδιαστα (με εξαίρεση τα RPG), όχι κατ' εξαίρεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...