Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εκανες αυτο που σου εγραψα?

Αποκλειεται να σου βγαζει αυτο που λες.Δεν το κανεις σωστα.Κανε rename και τα 2.Και στο φακελο και στο shortcut.Τι antivirus εχεις?Καρτα γραφικων?CPU?

Δεν μπόρεσα να το κάνω...Αλλά τελικά κάτι άλλο έφταιγε,σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σου:-)
  • Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια δεν ασχολουμαι με nba και θελω να μου πειτε κατι. γιατι στο my player αρχησα με τους d-deffenders και ξαφνικα μετα απο 30 περιπου παιχνιδια παιζω με τους nets? τι συστημα ειναι αυτο?

Δημοσ.
παιδια δεν ασχολουμαι με nba και θελω να μου πειτε κατι. γιατι στο my player αρχησα με τους d-deffenders και ξαφνικα μετα απο 30 περιπου παιχνιδια παιζω με τους nets? τι συστημα ειναι αυτο?

Πολύ απλά έπαιξες καλά και είναι σαν από β' εθνική να σε πήρε μια ομάδα Α' εθνικής

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι. Στην πράξη όμως καλά καλά δεν μπορούν να παίξουν ούτε αυτοί που το έχουν αυθεντικό...

Δημοσ.

Μετά από πολύ beta testing και εγώ ανακάλυψα το παρακάτω:

Για όσους λοιπόν το παιχνίδι αποφάσισε (όταν παίζεις διπλό η και όχι) ότι στην μια ομάδα θα χειρίζεσαι μονο ένα παίχτη και δεν αλλάζει με tpt η λύση είναι η εξής: Φταίει το player1! η οποιο controller έχει το όνομα του profile σας. Οποτε βγάλτε τα όλα πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι ώστε να πάρει το profile σας το keyboard σαν player1 και μετά συνδέστε τα χειριστήρια.Διαλέξτε τις ομάδες και θα παίξει μια χαρά :P

Δημοσ.

χθες μου γυρισε τον εγκεφαλο !!!

ειμαι pg. Με πηραν τελικα οι spurs. Ειμαι καλουτσικος 12π 4ασ. Φτανουμε μαρτιο και τρωω τον Παρκερ και παιζω βασικος ολο το μηνα. Σε σχεδον τα μισα παιχνιδια ειμαι mvp και φτανω μ.ο. 16π 6ασ. και ειμαι και στα 2 δευτερος στους rookies. Και λεω βγηκα rookie του μηνα , του π***η!! ΜΗ ΦΑΣ!!!!

Rookie του μηνα βγηκε ενας περιεργος με 3 ποντους μεσο ορο !!! Το σπας ή δεν το σπας ?????

Φυσικα περιττο να πω οτι δεν ειμαι καν στους υποψηφιους για rookie της χρονιας ................

Δημοσ.

Παιδιά έχουν βγει καλοί sliders για το παιχνίδι;; Στο 2K9 είχα βάλει κάποιους sliders που πρότειναν τα παιδιά εδώ μέσα και μπόρεσα να παίξω σαν άνθρωπος. Γιατί αλλιώς το PC σε πάει π.πα κώ.ο στο 2Κ10 και ας έχεις και εμπειρία από 2Κ9!!

Δημοσ.
Παιδιά έχουν βγει καλοί sliders για το παιχνίδι;; Στο 2K9 είχα βάλει κάποιους sliders που πρότειναν τα παιδιά εδώ μέσα και μπόρεσα να παίξω σαν άνθρωπος. Γιατί αλλιώς το PC σε πάει π.πα κώ.ο στο 2Κ10 και ας έχεις και εμπειρία από 2Κ9!!

Μπες 2k Share απο το παιχνιδι και κανε download τα δικα μου sliders: Fear's Pc Sliders Final Set ειναι το ονομα.Στο description δινω οδηγιες για τα nba rules+foul settings.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

αγόρασα το 2κ10 και μπορώ να πω πως δεν εντυπωσιάστηκα . το παιχνίδι έχει πολλά bugs . το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισα ΄ήταν το framework . παρόλου που το λειτουργικό μου (vista 64 ) είχε νεότερη έκδοση το παιχνίδι ζητούσε παλαιότερη . παρόλα αυτά το παιχνίδι έτρεξε κανονικά . συνάντησα όμως 2 επιπλέον προβλήματα . το πρώτο είχε να κάνει με το save . προσπαθούσα να κάνω save το προφίλ μου , τις ρυθμίσεις τα ρόστερ αλλά τίποτα .... μου έδειχνε αυτό " cannot create save on disk . saved failed " .

το άλλο πρόβλημα είχε να κάνει με τη διάρκεια . ακόμα και στο quick game mode με τα από την πρώτη περίοδο , οι παίκτες μαζεύονται στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τους προπονητές . προσπάθησα να προχωρήσω το παιχνίδι αλλά τίποτα . πάτησα όλα τα πιθανά κουμπιά . πάλι τίποτα . αυτό ήταν . τα πήρα στο κρανίο και το ξήλωσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. και δεν σκοπεύω να παίξω μέχρι να βγει το patch . που μπορώ να κοιτάξω σε περίπτωση που έχουν μείνει κατάλοιπα ( όπως φάκελλοι και αρχεία που να μην έχουν διαγραφεί ) ? μήπως ξέρετε πότε θα βγει το patch και πως θα διορθώσω τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ?

Δημοσ.

Τελευταία φορά που κοιτάξα (πριν 3-4 μέρες) η ημερομηνία κυκλοφορίας του patch δεν είχε ανακοινωθεί. Θα βγει σχεδόν σίγουρα μέσα στο μήνα. Όπως καταλαβαίνεις οι περισσότεροι από μας περιμένουμε ήδη πολλές βδομάδες για το patch και ακόμα δεν έχουμε δει φως.

Το αν θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που έχει το παιχνίδι είναι άλλη ιστορία, θα δείξει.

Δημοσ.

Χθες που κοίταξα στο επίσημο φόρουμ, δεν υπήρχε κανένα νεότερο για το pc patch. Μόνο για το PS3 έλεγαν που νομίζω βγήκε χθες ή σήμερα.

Προσωπικά πάντως έχω πάψει να ασχολούμαι, έχω κι άλλα παιχνίδια να παίξω. Αν κάαααααποτε βγάλουν το patch και λύσει όντως όλα αυτά τα προβλήματα του παιχνιδιού, τότε ίσως το ξαναπιάσω.

Δημοσ.

Όσοι έχουν πρόβλημα με το σώσιμο σε Vista να ξέρουν πως η λύση είναι απλή. Δεξί κλικ στο εικονίδιο ή στο exe, "properties" και τικ στην επιλογή "Run as administrator". Εμένα έτσι λύθηκε ως δια μαγείας το πρόβλημα αφού πρώτα με ταλαιπώρησε 2 μέρες. Καλό το beta testing αλλά περιμένω και εγώ κάποιο σοβαρό patch...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...