Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και νεα screenshots οπου φαινεται η βελτιωση σαφως:

http://media.ps3.ign.com/media/142/14293227/imgs_1.html

Επιπλεον φετος θα υπαρχει και επιλογη για save του παιχνιδιου οποιαδηποτε στιγμη την ωρα ενος παιχνιδιου.

Ref-a-game δεν θα υπαρχει φετος- ισως απο του χρονου.Φετος My Player.

Draft combine δεν θα εχουμε στο pc.Ισως με την κυκλοφορια του full παιχνιδιου αλλα δεν ειναι σιγουρο.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκπληκτικά τα screenshots, δεν το συζητώ..! Οι τύποι του 2k έχουν φτάσει όντως σε άλλο επίπεδο..

[off]Καλώς σας βρήκα![off]

Δημοσ.

http://www.operationsports.com/feature.php?id=933

Μιλαμε για απιστευτα πραγματα απο την 2k.Ειμαστε κοντα στο απολυτο basketball sim.Το μονο σχετικα ασχημο νεο ειναι οτι δεν εχει παλι play editor αλλα δεν πειραζει και τοσο.

Τι να πρωτοπουμε?D-League ενσωματωμενη σε Association,My Player με απιστευτες δυνατοτητες και επιλογες,ΝΒΑ today και dynamic commentators που θα μιλανε και γεγονοτα που συμβαινουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο ΝΒΑ.

Δημοσ.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Βάστα να βγει πρώτα και βλέπουμε. Και για το περσινό ενθουσιασμένοι ήταν όλοι (πρώτος απ' όλους εγώ) και είδαμε τελικά τι μούφα που ήταν (από κάθε άποψη).

Δημοσ.

Για το PC ναι, είναι σταθμός. Συνολικά όμως σαν παιχνίδι έχει ιστορία που πάει πολλά χρόνια πίσω και σε αρκετούς τομείς ήταν χειρότερο από προηγούμενες εκδόσεις του. Οπότε γενικά ναι, το θεωρώ μούφα (ή μάλλον αρπαχτή) και είναι το 2k που έπαιξα λιγότερο από την εποχή του 2k3. Έχει -σωστά- ειπωθεί κι αλλού ότι το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει, σε κανένα format. Είχε πάρα πολλά πορβλήματα, τόσο στο online των κονσολών, όσο και bugs στο PC (για να μη μιλήσω για το απαράδεκτο ΑΙ).

Ως αθεράπευτα... μπασκετικός, θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί αν το 2k10 ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αλλά επειδή μέχρι σήμερα πολλά έχουν δει τα μάτια μου, κρατάω μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Παντως nzeppos στο draft combine που απο χτες κυκλοφορησε ειναι τα παντα βελτιωμενα μου λενε οι φιλοι μας απο Αμερικα.Και AI βελτιωμενο και spacing και κινησεις,εχει εξαιρετικο drive and kick με πολλα σουτ απο μεση αποσταση,οποτε ειμαστε σε καλο δρομο διοτι αυτα ειναι ολα που και εσυ ο ιδιος απο οσο εχω δει τα posts σου κατεκρινες στο 2κ9.Και τα καλυτερα ερχονται διοτι το draft combine ειναι ουσιαστικα ενα 2κ9.5.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον το συστημα μου ειναι αυτο:

CPU:Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GHz x 2 (2.13Ghz)

RAM:1GB

GPU:Radeon X1950 Pro (PS3.0/VS3.0)

VRAM:256MB

Τι λετε θα μπορει να σηκωσει το ΝΒΑ 2Κ10????Σηκωνει με σχετικη ευκολια το PES10(demo) αλλα και το PES09....Τι λετε??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...