Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ δεν ακούγεται το σκάσιμο της μπάλας (και πολλοί άλλοι ήχοι) σε όσους έχουν Vista με onboard κάρτα ήχου, τι να λέμε τώρα...

Σε εμένα συμβαίνει το ίδιο με xp.Ήχος σκασίματος της μπάλας γιοκ...

Επίσης μου τυχαίνει πολές φορές στην επαναφορά όταν ο διαιτητής δίνει την μπάλα στον PowerForward να φεύγει η μπάλα από τα χέρια του και να πηγαίνει ο PointGuard να μαζεύει την πεσμένη μπάλα να την ξαναδίνει στον διαιτητή και φτου από την αρχή και κάποια στιγμή θα την πιάσει για να συνεχίσει το παιχνίδι.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ή πολλες φορες να κολλαει το παιχνιδι οταν ειναι να βαρεσω βολη και ο διατητης να μην μου δινει τη μπαλα και να τον βλεπεις να τρεμοπαιζει.Αναγκαζομαι και χαραμιζω ταιμ ουτ για να ξεκολλησει.Καλα το ειπε καποιος πιο πανω 2k bug.

Δημοσ.

Τα νευρα μου με αυτο το 2k10 πια! Θελω καπου να τα πω γιατι θα σκασω..:mad:

Σημερα ειναι η 8η φορα που με ''πεταει'' στο Desktop. Ετσι στα καλα καθουμενα εκει που παιζω στο 3o quarter ενος ματς στο association ΜΠΑΜ! παρτον στο desktop!

Παρε και το τρελο το post να γουσταρεις, http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=243433. Καλα τα λεει ο παληκαρος, ετσι στα μουτρα τους γιατι το παραξηλωσαν.

Δημοσ.

Κι εμείς καλά τα λέμε τόσο καιρό, αλλά αν κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι παίζουν το "τέλειο μπάσκετ" και δεν βγαίνουν να ρίξουν 2 μούντζες στην 2k sports με την κοροϊδία που μας ρίχνει, ε τότε αφήστε τους να νομίζουν...

Δημοσ.
Τα νευρα μου με αυτο το 2k10 πια! Θελω καπου να τα πω γιατι θα σκασω..:mad:

Σημερα ειναι η 8η φορα που με ''πεταει'' στο Desktop. Ετσι στα καλα καθουμενα εκει που παιζω στο 3o quarter ενος ματς στο association ΜΠΑΜ! παρτον στο desktop!

Παρε και το τρελο το post να γουσταρεις, http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=243433. Καλα τα λεει ο παληκαρος, ετσι στα μουτρα τους γιατι το παραξηλωσαν.

Φίλε και σε μένα ακριβώς το ίδιο κάνει. Περιμένουμε το patch μπας και φιξαριστούν όλα αυτά γιατί δεν γίνεται έτσι δουλειά......

Δημοσ.

Mε το σημερινο roster update βελτιωθηκαν ακομη περισσοτερο τα πραγματα σε σχεση με το gameplay.O Ron επιβεβαιωσε οτι το Patch θα βγει τις πρωτες μερες του Νοεμβρη τελικα.

Δημοσ.
Κι εμείς καλά τα λέμε τόσο καιρό, αλλά αν κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι παίζουν το "τέλειο μπάσκετ" και δεν βγαίνουν να ρίξουν 2 μούντζες στην 2k sports με την κοροϊδία που μας ρίχνει, ε τότε αφήστε τους να νομίζουν...

To οτι εχει διαφαρα ηλιθια και μη bugs δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι μακραν το καλυτερο μπασκετ που θυμαμαι και γι αυτο συνεχιζω και παιζω. Αν δεν ηταν οντως καλο παιχνιδι κανενας δεν θα ασχολιοταν με τα bags και θα το παρατουσαν ολοι.

Δημοσ.
To οτι εχει διαφαρα ηλιθια και μη bugs δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι μακραν το καλυτερο μπασκετ που θυμαμαι και γι αυτο συνεχιζω και παιζω. Αν δεν ηταν οντως καλο παιχνιδι κανενας δεν θα ασχολιοταν με τα bags και θα το παρατουσαν ολοι.

+1000

Η διαφορά με ότι κυκλοφορεί σε μπάσκετ σε οποιοδήποτε format είναι χαώδης.

Ακόμα και ο τυφλός είδε με αυτό το μπάσκετ.

Η περιγραφή του και το dynamic commentary είναι πραγματικά απίστευτο.

Και εγώ κατακρίνω την 2Κ για τα χάλια της αλλά δεν υπάρχει τπτ άλλο που να το πλησιάζει έστω.

Δημοσ.

σορρυ παιδια αλλα πως κατεβάζουμε το νεο roster update ?

μέχρι σήμερα είχα ελάχιστα bugs και ξαφνικά πάω να παίξω και δεν κατεβαίνει στο γήπεδο η αντίπαλη ομάδα....και το έχω αγοράσει το παιχνίδι!Έλεος!

Καμμια βοήθεια?

Δημοσ.
+1000

Η διαφορά με ότι κυκλοφορεί σε μπάσκετ σε οποιοδήποτε format είναι χαώδης.

Ακόμα και ο τυφλός είδε με αυτό το μπάσκετ.

Η περιγραφή του και το dynamic commentary είναι πραγματικά απίστευτο.

Και εγώ κατακρίνω την 2Κ για τα χάλια της αλλά δεν υπάρχει τπτ άλλο που να το πλησιάζει έστω.

Δεν υπάρχει και κανένας σοβαρός ανταγωνισμός. Το NBA Live έχει μείνει στάσιμο εδώ και πολλά χρόνια (φέτος κάτι πήγαν να κάνουν αλλά έχει δουλειά ακόμα). Άλλο μπασκετάκι πρακτικά δεν υπάρχει. Και τα 2k ήταν πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Αλλά το να γιορτάζει η 2k sports την δέκατη επέτειο με αυτό το προχειροφτιαγμένο πράμα, δεν είναι ό,τι καλύτερο...

Δημοσ.

απο online tι λεει παιδια, αξιζει να το παρουμε?

& με το lochitech rumblepad ii που εχω αν το παρω θα μπορεσω να συνχρονισω τα κουμπια, τα σουτ πασεσ κλπ? υπαρχη κανα patch για αυτο?

Δημοσ.
απο online tι λεει παιδια, αξιζει να το παρουμε?

& με το lochitech rumblepad ii που εχω αν το παρω θα μπορεσω να συνχρονισω τα κουμπια, τα σουτ πασεσ κλπ? υπαρχη κανα patch για αυτο?

To online είναι χάλια μέχρι στιγμής.Lagarei φουλ.Όσο για το gamepad δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Εγώ έχω το Trust Predator και δουλεύει κομπλέ.

Δημοσ.
To online είναι χάλια μέχρι στιγμής.Lagarei φουλ.Όσο για το gamepad δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Εγώ έχω το Trust Predator και δουλεύει κομπλέ.

λες να βγει κανα patch και να το διορθωσει το online, αρα να περιμένω να μην το πάρω?

Δημοσ.

Καλύτερα περίμενε μέχρι το μεγάλο patch που θα βγει αρχές με μέσα Νοέμβρη και -υποτίθεται- θα τα διορθώσει όλα. Υπ' όψην ότι μέχρι στιγμής η έκδοση του θείου παίζει κι αυτή online. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν για να το αλλάξουν αυτό με το patch, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν συνοδεύεται από serial και υπάρχει τρόπος να παίξεις χωρίς καν cr@ck αλλά με mini-image.

Δημοσ.
Καλύτερα περίμενε μέχρι το μεγάλο patch που θα βγει αρχές με μέσα Νοέμβρη και -υποτίθεται- θα τα διορθώσει όλα. Υπ' όψην ότι μέχρι στιγμής η έκδοση του θείου παίζει κι αυτή online. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν για να το αλλάξουν αυτό με το patch, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν συνοδεύεται από serial και υπάρχει τρόπος να παίξεις χωρίς καν cr@ck αλλά με mini-image.

Μακαρι να κανουν κατι με το online αλλα χλωμο το βλεπω.Λιγοι ειναι εκεινοι που εχουν το παιχνιδι με serial activation(ενας ειμαι εγω).Μπορουν να βαλουν προστασια με το patch αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ασχοληθουν προς το παρον μιας και προεχει να φτιαξουν τα bugs γιατι θα τους παρουν με τους λεμονοκουπες ειδικα οι κονσολαδες που χρυσοπληρωνουν καθε χρονο το παιχνιδι.Στα φορουμ για pc ειναι πιο χαλαρη η κατασταση σε σχεση με τα bugs.Ειμαστε συνηθισμενοι σε αυτα.Εδω καθε χρονο περιμεναμε να ερθει Μαρτιος να ξεκινησουμε με το τριτο patch τα football manager..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...