Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι, ίσως επειδή δεν είμαι έμπειρος γκέιμερ και να μην ζητάω τίποτα φοβερό... Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;;

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι, ίσως επειδή δεν είμαι έμπειρος γκέιμερ και να μην ζητάω τίποτα φοβερό... Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;;

Clutch+Πασα(Α)

Δημοσ.
Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;;

Κρατώντας πατημένο το LB, πατάς το κουμπί της πάσας (αρκεί προφανώς να υπάρχει παίκτης που να κινείται προς το καλάθι και να είναι σχετικά ελεύθερο το πεδίο...)

Δημοσ.
Φίλος μου τελειώνει την πρώτη σεζόν στο My Player, παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα, παίζει 5-6 παιχνίδια και πλέον όποτε πάει να παίξει νέο αγώνα (πάντα στο My Player) το παιχνίδι κολλάει στην loading screen.

Όποιος έχει δει παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς με περισσότερα και ελεεινότερα bugs ας βγει να μας το πει...

Καλα το οτι κολλαει στην Loading screen δεν σημαινει οτι ειναι bug του παιχνιδιου.Σε εμενα γιατι δεν κολλαει δηλαδη?Αν ειναι bug ειναι για ολους.Μερικοι εχουν γ@@@ν@ τα συστηματα τους,γεματα trojans και bad sectors και φωναζουν για framerates και αλλα συναφη.Ελεος.

Δημοσ.

Το freeze στη δεύτερη σεζόν του My Player είναι γνωστό bug που το έχει πάθει πολύς κόσμος. Απλώς συνήθως το παθαίνουν στον πρώτο αγώνα της σεζόν και όχι στον 5ο-6ο. Δεν νομίζω να φταίει το όποιο trojan/bad sector αν μετά από δεκάδες αγώνες το παιχνίδι ξαφνικά σταμάτησε να παίζει (σε μένα πχ. πλέον δεν παίζει τους κανονικούς αγώνες, βγάζει το άλλο bug που φορτώνει το γήπεδο μόνο με τους διαιτητές και καναδυο παίκτες και δεν γίνεται τίποτα άλλο...)

Δημοσ.
(σε μένα πχ. πλέον δεν παίζει τους κανονικούς αγώνες, βγάζει το άλλο bug που φορτώνει το γήπεδο μόνο με τους διαιτητές και καναδυο παίκτες και δεν γίνεται τίποτα άλλο...)

Έχει ξανααναφερθεί.

Λύση: Σβήσε ολοκληρο τον φακελο με τα Saves/Settings που βρίσκεται στο Application Data. ;)

Δημοσ.

Γιατί όταν κάνω quick game παίζω με μόνο έναν παίχτη της ομάδας και οι άλλοι είναι CPU?? Βοήθεια πλζ..

Δημοσ.

Άλλο ένα bug και -συνήθως- κατάλοιπο του My Player. Το παιχνίδι θυμάται ποια θέση έπαιζες στο My Player και σε "κλειδώνει" σ' αυτή τη θέση και στο κανονικό παιχνίδι. Όπως και να 'χει δεν είναι λόγος ανησυχίας, αλλάζει από το σχετικό μενού.

Δημοσ.
Καλα το οτι κολλαει στην Loading screen δεν σημαινει οτι ειναι bug του παιχνιδιου.Σε εμενα γιατι δεν κολλαει δηλαδη?Αν ειναι bug ειναι για ολους.Μερικοι εχουν γ@@@ν@ τα συστηματα τους,γεματα trojans και bad sectors και φωναζουν για framerates και αλλα συναφη.Ελεος.

Ε λοιπόν, απ' ότι φαίνεται είναι για όλους. Δεν έχω βρει ακόμα άνθρωπο που να έχει πάει πέρα από τη δεύτερη σεζόν. Οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να ξεκινήσουν αυτή τη σεζόν.

Ένα ενδεικτικό post από το φόρουμ της 2k sports:

Hey guys i have an issue or a bug i don't know how to call it, i only viewed like 10 pages or so of this discussion, so i don't know if it was reported or not. So in my player mode I finished up the 1st season with the Grizzlies, and when i got simmed through the off-season i i chose to stay with the Grizzlies, 1st game of the 2nd season i finished it, however after that i tried to play the next game and when i get the loading page with the objectives starting 5 and milestones, it just says loading all the time, i waited for 2-3 minutes nothing happens it just keeps on loading maybe anyone had the same problem please reply.

Προφανώς υπάρχουν κι άλλα παρόμοια, το δε thread των bugs του My Player έχει φτάσει αισίως τις 46 σελίδες. Υπομονή άλλες 2 βδομάδες για το patch.

Δημοσ.

Ε μπράβο σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Και σε έναν στους δέκα να βγαίνουν αυτά τα bug, είναι αποτυχία του beta testing της 2k sports. Πραγματικά χαίρομαι που δεν αγόρασα το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε, τώρα θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Δημοσ.

+1 nzeppos.Κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι τελειο απλα μωρε υπαρχουν καποια Bugs που σου μαμανε τη διασκεδαση.Τιποτα σημαντικο δηλαδη....

Δημοσ.
Και σε έναν στους δέκα να βγαίνουν αυτά τα bug, είναι αποτυχία του beta testing της 2k sports. Πραγματικά χαίρομαι που δεν αγόρασα το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε, τώρα θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Αποτυχια του beta testing σημαινει οτι εγινε beta testing. και με τα προβλημα που εχει βγαλει δεν ειναι δυνατον να εγινε beta testing!

Ποσο πολυ ψαξιμο χρειαζοταν για να δει κανεις το προβλημα στο development του association ? Η` οτι δεν δινει drills αν μπεις στο NBA ? Τετοια προβλημα ειναι απαραδεκτο να υπαρχουν σε παιχνιδι που κυκλοφορει.

Καταλαβαινω οτι δεν γινεται να μην εχει ουτε ενα χαζο προβλημα ενα παιχνιδι και τα δεχομαι πχ

1)γυρναει απο time out και παιζω 2 φασεις με τη μασκοτ μεσα στο γηπεδο!

2)ειμαι στον παγκο τελειωνει το παιχνιδι , χανω με παικτη της ομαδας μου να χανει δυο βολες και μου δινει credit επειδη ευστοχησα στο τελευταιο δευτερολεπτο !

Δημοσ.

Εδώ δεν ακούγεται το σκάσιμο της μπάλας (και πολλοί άλλοι ήχοι) σε όσους έχουν Vista με onboard κάρτα ήχου, τι να λέμε τώρα... Αφού δεν είδαν αυτό, τότε πραγματικά δίκιο έχεις όταν λες ότι δεν έγινε καν beta testing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...