fearwhatnow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον λυπηρο.Θα σας πω αυτο που μου εγινε στο τελος του αγωνα.Θελει 2.7 δευτερολεπτα για το τελος του ματς και εχω τη μπαλα απ'εξω δικια μου.Κανω την επαναφορα και κλασσικα τι γινεται?Κλεβουν την μπαλα πεταει τη μπαλα ο Νπαρον 5 μετρα πισω απο τη σεντρα και η μπαλα καταληγει καλαθι.Το πληκτρολογιο εφαγε μια γερη παρα πολυ γερη μπουνια για να μην τη φαει ο πυργος.Το θεμα και το αστειο της υποθεσης αυτης ειναι οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο σε καθε τελος περιοδου να υπαρζει ενα Buzzer beater απο οπου τους καυλωσει.τα Game sliders δεν τα εχω πειραξει διοτι εχω αυτη τη μανια να ειναι ολα 50-50.Το ξερω οτι δεν ειναι καν δικαιο με αυτο το παιχνιδι αλλα τα εχω ετσι μη πειραγμενα.Να μη μιλησω για τα ποσοστα ευστοχιας του αντιπαλου ή για το ποσο ευκολα ανατρεπουν διαφορες που δυσκολα εχεις καταφερει να παρεις. Λυπηρο ειναι που κρινεις ενα τετοιο παιχνιδι χωρις καν να εξεταζεις τις επιλογες που σου δινει για παραμετροποιηση.Σε πειραζουν τα buzzer beaters και η ανατροπη διαφορων?Βαλε το clutch factor στο off.Θελεις 50-50 παιχνιδι?Βαλε τα Inside,close,mid,3pt success ιδια και για human και για cpu.Σε πειραζουν τα αυξημενα ποσοστα ευστοχιας?Βαλε αντιστοιχα τα πανω σε 35,40,45,47.Δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις τοσο?Βαλε το Live.
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Λυπηρο ειναι που κρινεις ενα τετοιο παιχνιδι χωρις καν να εξεταζεις τις επιλογες που σου δινει για παραμετροποιηση.Σε πειραζουν τα buzzer beaters και η ανατροπη διαφορων?Βαλε το clutch factor στο off.Θελεις 50-50 παιχνιδι?Βαλε τα Inside,close,mid,3pt success ιδια και για human και για cpu.Σε πειραζουν τα αυξημενα ποσοστα ευστοχιας?Βαλε αντιστοιχα τα πανω σε 35,40,45,47.Δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις τοσο?Βαλε το Live. Για κανε μου τη χαρη και διαβασε καλυτερα.Ειπα ή δεν ειπα οτι τα εχω 50-50 και δεν εχω πειραξει τα sliders?Το clutch ειναι στον On αλλα ειπαμε να ειναι ισοποσα μοιρασμενο και οχι να γερνει τοσο πολυ υπερ του pc και να βλεπω σχεδον σε καθε αγωνα buzzer beater ή απο του διαολου τη μανα ή με το χερι κολλημενο στη μαπα του παιχτη και παλι να σκοραρει.Ξαναλεω δεν θελω να τα πειραξω τα sliders διοτι ετσι πιστευω οτι θ'αρχιζω να ευνοουμαι εγω.Μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μου καθεται καλα και θελω να τα βλεπω ολα ισοποσα.Τοσο δυσκολο ειναι να τα ειχαν ισορροπημενα στη πραξη οσο και στη θεωρια?Οσο για το Live αντιπαρερχομαι την ειρωνια και θα πω οχι ακομα αλλα μπορει να γινει στο μελλον κατι αναλογο του FIFA > Pro.Το 2k ειναι ακομα καλυτερο αλλα γι'αυτους που παιζουν το παιχνιδι καποια χρονια οσο να'ναι δεν τρελαινονται πια.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Για κανε μου τη χαρη και διαβασε καλυτερα.Ειπα ή δεν ειπα οτι τα εχω 50-50 και δεν εχω πειραξει τα sliders?Το clutch ειναι στον On αλλα ειπαμε να ειναι ισοποσα μοιρασμενο και οχι να γερνει τοσο πολυ υπερ του pc και να βλεπω σχεδον σε καθε αγωνα buzzer beater ή απο του διαολου τη μανα ή με το χερι κολλημενο στη μαπα του παιχτη και παλι να σκοραρει.Ξαναλεω δεν θελω να τα πειραξω τα sliders διοτι ετσι πιστευω οτι θ'αρχιζω να ευνοουμαι εγω.Μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μου καθεται καλα και θελω να τα βλεπω ολα ισοποσα.Τοσο δυσκολο ειναι να τα ειχαν ισορροπημενα στη πραξη οσο και στη θεωρια?Οσο για το Live αντιπαρερχομαι την ειρωνια και θα πω οχι ακομα αλλα μπορει να γινει στο μελλον κατι αναλογο του FIFA > Pro.Το 2k ειναι ακομα καλυτερο αλλα γι'αυτους που παιζουν το παιχνιδι καποια χρονια οσο να'ναι δεν τρελαινονται πια. Αλλο λεω αλλο καταλαβες.Δεν θα πειραξεις τα sliders που θα κανουν το παιχνιδι υπερ σου.Απενεργοποιησε εντελως το clutch factor.Ειναι και για σενα και για cpu.Απλα ετυχε τις φορες που επαιξες οι καταστασεις clutch να ειναι υπερ cpu.Το ιδιο θα συμβει και για εσενα αν πετυχεις τετοια περισταση.Η αληθεια ειναι οτι και στο ΝΒΑ η περιπτωση clutch εμφανιζεται συνεχως.Αν θες αφησε το ΟΝ και ριξε το slider σε 15/15 για να εμφανιζεται λιγοτερες φορες. Επειδη αρκετοι διαμαρτυρονται να υπενθυμισω οτι φετος τα στοιχεια του παιχνιδιου ειναι ολα απο την εμπιστη και κοινως αποδεκτη εταιρια 82games κατι που ολοι ζητουσαν εδω και χρονια.Τωρα εγινε πραγματικοτητα.
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το clutch factor ήταν πάντα τεράστια πληγή για τα 2k και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει... Όσο για τα buzzer beaters, είναι κάτι που δεν έχω παρατηρήσει σε κανένα 2k όσα χρόνια παίζω, πολύ περίεργο μου ακούγεται.
SomnusRX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το μονο λυπηρο στην ολη υποθεση ειναι οτι το παιχνιδι εχει αμετρητα bugs προς το παρον, τοσα που σου σπανε τα νευρα, απο καθαρα μπασκετικη πλευρα το παιχνιδι ειναι 5 χρονια μπροστα. Ας ελπισουμε οτι το patch θα λυσει τα οποια προβληματα. Παρεπιπτοντως... Εγω δεν μπορω να παιξω ουτε καν quick game...ολα ξεκινανε κανονικοτατα και πριν το τζαμπολ φαινεται μονο ενας PG, σαν να μην εχει κατεβει κανενας αλλος στο γηπεδο και δεν ξεκιναει το παιχνιδι ποτε. Εχει κανεις καμμια λυση για το συγκεκριμενο θεμα? τα νευρα μου! βρηκα μια προχειρη λυση,εν αναμονη του patch, για καποιον ο οποιος εχει το ιδιο προβλημα. Ξεκινας ενα παιχνιδι στο situation mode απο το 3ο π.χ. quarter και οι παικτες εμφανιζονται κανονικα. Επειτα απο αυτο κανεις quit στο main menu και το παιχνιδι ''ξεκολλαει''
jvgrjohn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τι είναι το clutch factor???? Κάτι σαν το catch up στα ραλάκια???? Και εμένα δεν μου αρέσει αυτό το απότομα ανέβασμα απόδοσης της αντίπαλης ομάδας. Ότι και αν σουτάρουν είτε είναι μαρκαρισμένοι είτε όχι μπαίνουν. Λες και παίζω αντίπαλος με 3 Larry Bird και 2 Michael Jordan κάτι το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Θέλω να παίζω το παιχνίδι με φυσιολογικές συνθήκες και σας παρακαλώ πείτε μου τι επιλογές να κάνω. Εύυυυυυυυυυυχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις παρατηρήσει το φαινόμενο να παίρνεις μια διαφορά στο σκορ και αμέσως το CPU να τρελαίνεται και να αρχίζει να τα βάζει από παντού, τότε κλείσε το clutch factor (ναι, είναι κάτι σαν το "catch up" που είπες). Για αδιευκρίνιστους λόγους το clutch factor σπανίως δουλεύει υπέρ σου, δηλαδή αν βρεθείς εσύ πίσω στο σκορ, κλάφτα Χαράλαμπε. Το ΑΙ όμως το βοηθάει πάρα πολύ. Ωστόσο κι αυτό δεν είναι πανάκεια, δεδομένου ότι κατά τα φαινόμενα αν το clutch factor είναι εντελώς κλειστό (off) και όχι απλώς μειωμένο, το ΑΙ συμπεριφέρεται λες και παίζει με κατεβασμένα χέρια, αν πάρεις δηλαδή διαφορά πολύ δύσκολα να ανακάμψει (ούτε κι αυτό είναι εντελώς ρεαλιστικό). Γι' αυτό τα περισσότερα custom sliders δεν προτείνουν clutch factor στο off, αλλά απλώς αρκετά μειωμένο.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις παρατηρήσει το φαινόμενο να παίρνεις μια διαφορά στο σκορ και αμέσως το CPU να τρελαίνεται και να αρχίζει να τα βάζει από παντού, τότε κλείσε το clutch factor (ναι, είναι κάτι σαν το "catch up" που είπες). Για αδιευκρίνιστους λόγους το clutch factor σπανίως δουλεύει υπέρ σου, δηλαδή αν βρεθείς εσύ πίσω στο σκορ, κλάφτα Χαράλαμπε. Το ΑΙ όμως το βοηθάει πάρα πολύ. Ωστόσο κι αυτό δεν είναι πανάκεια, δεδομένου ότι κατά τα φαινόμενα αν το clutch factor είναι εντελώς κλειστό (off) και όχι απλώς μειωμένο, το ΑΙ συμπεριφέρεται λες και παίζει με κατεβασμένα χέρια, αν πάρεις δηλαδή διαφορά πολύ δύσκολα να ανακάμψει (ούτε κι αυτό είναι εντελώς ρεαλιστικό). Γι' αυτό τα περισσότερα custom sliders δεν προτείνουν clutch factor στο off, αλλά απλώς αρκετά μειωμένο. Σωστα.Προσωπικα παιζω με clutch factor on διοτι ειμαι παρα πολυ καλος στην αμυνα, στην επιθεση παιζω με τα floor patterns ακολουθωντας τα συστηματα, εχω custom sliders που ανεβαζουν το επιπεδο αμυνας του cpu και κανουν σχεδον αδυνατο το συνεχες drive στο χρωματιστο και με το 35,40,45,47 στα success sliders σε 12λεπτα all-star εχω ρεαλιστικα στατιστικα σε ΟΛΑ τα παιχνιδια μου.Οποιος θελει μπορω να ανεβασω σε 2k share τα sliders μου και εγγυωμαι αριστο παιχνιδι.
frou-frou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά είναι αλήθεια ότι βελτιώθηκε το online στο Pc και πλέον δεν λαγγάρει τόσο πολύ? Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το διαπιστώσω.
speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το clutch factor ήταν πάντα τεράστια πληγή για τα 2k και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει... Όσο για τα buzzer beaters, είναι κάτι που δεν έχω παρατηρήσει σε κανένα 2k όσα χρόνια παίζω, πολύ περίεργο μου ακούγεται. Πραγματικα μου εχει συμβει αρκετες φορες και μου ειχε κανει εντυπωση διοτι ουτε και γω ειχα συναντησει αυτο το φαινομενο στα παλιοτερα 2k.Για να μη μιλησω γι'αυτην την απιστευτη ικανοτητα τους να παραμενουν cool(κατα ενα μεγαλο ποσοστο) οταν τελιωνει ο χρονος και να πασαρουν παντα σε καποιο ελευθερο παικτη για να το παστελωσει.Αυτο το θυμαμαι σιγουρα και απο περσι.Εδω καπου παιζει ρολο και η ηλιθιοτητα των δικων μου παιχτων(αλλο bug του παιχνιδιου) οσον αφορα τα μαρκαρισματα που οπως ειχαμε ξαναπει ειναι αλλου γι'αλλου.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ...διοτι ειμαι παρα πολυ καλος στην αμυνα... Αυτό πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το δω, πώς τα καταφέρνεις, δεδομένου ότι απ' τη δική μου εμπειρία στα 2k ο μόνος που πραγματικά παίζει άμυνα είναι ο παίχτης που ελέγχει ο χρήστης και οι άλλοι 4 απλώς περιφέρονται πέρα δώθε...
fearwhatnow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αυτό πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το δω, πώς τα καταφέρνεις, δεδομένου ότι απ' τη δική μου εμπειρία στα 2k ο μόνος που πραγματικά παίζει άμυνα είναι ο παίχτης που ελέγχει ο χρήστης και οι άλλοι 4 απλώς περιφέρονται πέρα δώθε... Με τα sliders που εχω δεν χρειαζεται να αλλαζεις παικτη συνεχεια στην αμυνα.Συνηθως παιρνω τον PG και κανω αλλαγη στον αντιπαλο superstar ή οταν βλεπω οτι γεμιζουν το χρωματιστο.Επισης με τα sliders εχω λυσει το προβλημα με τις λιγες ελευθερες βολες του cpu (πλεον εκτελουν τουλαχιστον 20) και τα PiP.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σε 2-3 βδομάδες λένε θα βγει το patch, μέσα Νοέμβρη. Εμ βγάζουν ένα παιχνίδι σε beta κατάσταση με χίλια μύρια bugs, εμ αργούν να βγάλουν και το patch. Εγώ πάντως έχω αραιώσει πάρα πολύ πλέον, μέχρι να βγει το patch δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ σοβαρά, ίσως μόνο κανα παιχνιδάκι στο My Player να περνάει η ώρα, καναδυο φορές τη βδομάδα.
speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σας εχει τυχει που κανει την επαναφορα σχεδον στο υψος του τριποντου και οχι κανονικα πισω απο τη γραμμη?Σημερα εχασα μετα απο 3 παρατασεις απο τους Μπομπκατς και αφου στις 2 ειχα ισοφαριστει με 3ποντα buzzer beater:lol: και ως δια μαγειας το Intentional Foul που ειχα πατησει δεν εφαρμοστηκε...Καταφερανε πολυ ηρεμα να αλλαξουν την μπαλα στα 4 δευτερα και να βρουν ελευθερο παιχτη και στις 2 περιπτωσεις.Το clutch το εχω βαλει 20 εκαστο.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Φίλος μου τελειώνει την πρώτη σεζόν στο My Player, παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα, παίζει 5-6 παιχνίδια και πλέον όποτε πάει να παίξει νέο αγώνα (πάντα στο My Player) το παιχνίδι κολλάει στην loading screen. Όποιος έχει δει παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς με περισσότερα και ελεεινότερα bugs ας βγει να μας το πει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα