Soulseeker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το Α+ θελει προσπαθια αλλα Β+ Α- δεν ειναι πολυ δυσκολο. Περα απο τα αναμενομενα (ποντοι , ριμπαουντ κτλ) Το βασικο ειναι να μην τρως καλαθια. απο εκει και περα (ειμαι pg) αν δεν ειμαι κοντα στο κεντρο για αιφνιδιασμο κανω παντα block out, στην επιθεση συχνα screen , προσπαθω να μην μπερδευομαι στα ποδια των "συμπαικτων" γιατι σου δινει bad positioning Τελικά χτες κατάφερα να πάρω ένα Α και 2 Β+ ατςς Και εγώ pg είμαι (ε 1,70 άνθρωπος τι άλλο να είμαι ;P) από positioning καλά τα πάω όπως επίσης πολύ καλά και από assist αλλά από πόντους…δεν μπαίνει τπτ και μου την σπάει όταν αυτό κοστίζει κιόλας (bad shot selection)
fabio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 μην παιρνεις σουτ τοτε ειδικα στην αρχη δεν σουταρα απο μακρυα. εκοβα στην ρακετα και που εδιναν ασιστ για ευκολα layup και συνεχως ανεβαζα το shot in traffic και vertical ΕΡΩΤΗΣΗ: μονο εγω μπορω να ξεκινησω ενα play? αν πχ παιζω sg ο pg δεν μπορει να καλεσει ενα play αλλα πρεπει να παρω εγω την μπαλα για να το κανω;
polonos1313 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τελικά χτες κατάφερα να πάρω ένα Α και 2 Β+ ατςς Και εγώ pg είμαι (ε 1,70 άνθρωπος τι άλλο να είμαι ;P) από positioning καλά τα πάω όπως επίσης πολύ καλά και από assist αλλά από πόντους…δεν μπαίνει τπτ και μου την σπάει όταν αυτό κοστίζει κιόλας (bad shot selection) Το "bad shot selection" δεν στο βγάζει επειδή τα χάνεις τα σουτ αλλά επειδή γενικά δεν θα έπρεπε να σουτάρεις.Έχω χάσει άπειρα καλάθια στα οποία μάλιστα μου έβγαζε "good shot selection".Προσπάθησε να ψαρώνεις τον αμυντικό σου κάνωντας προσποιήσεις για σουτ.Αν αυτός σε μια προσποίησή σου πηδήξει για τάπα και αμέσως μετά βαρέσεις σουτ (και ας το χάσεις) θα σου βγάλει "good shot selection".Επίσης προσπάθησε να σουτάρεις μετά απο τρίπλα κατα την οποία λίγο πολύ ο αμυντικός σε χάνει και όταν θα σουτάρεις ούτε καν θα σηκωθεί για τάπα
Soulseeker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ναι απλά φαντάζομαι πως αν παρόλο που δεν έπρεπε να σουτάρω έμπαινε το σουτ δεν θα μου το έβγαζε. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα
polonos1313 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ναι απλά φαντάζομαι πως αν παρόλο που δεν έπρεπε να σουτάρω έμπαινε το σουτ δεν θα μου το έβγαζε. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα Α ξέχασα και αυτή την περιπτωση.Αν σουτάρεις ενω δεν θα έπρεπε και μπει τότε δεν σου βγάζει τίποτα.Ούτε + ούτε -
fabio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 νομιζω κανεις λαθος. εχω την εντυπωση οτι μου εχει βγαλει κακη επιλογη σε ευστοχο σουτ
Blackman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πολλές σελίδες που ομολογώ ότι δεν έκατσα να τις διαβάσω... απλά να πω και εγώ την γνώμη μου για το My Player... αρχικά ξεκίνησα καλά, μετά την είδα Jordan και πήγα χάλια...αυτοί που ξέρουν μπάσκετ μπορούν να παίξουν πιο εύκολα το παιχνίδι. πχ σήμερα το έδειξα σε ένα φίλο μου που έπεζε center για πολλά χρόνια και μου έλεγε που να καθήσω με ένα center που έφτιαξα και πως να μαρκάρω και τι άλλο πρέπει να κάνω σε άμυνα και επίθεση και το A ήρθε σχεδόν αβίαστα... με τον κανονικό SG που έχω, έχω περάσει από PG και SF θέσεις που η κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά γενικότερα οι απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού είναι με βάση την θέση που έχεις επιλέξει... πχ μου ζήτησε με τον SG μου ο αντίπαλος μου να μην μου βάλει πάνω από 10 πόντους και εγώ έπεσα στον Wade που μου έβαλε 25. χαχα με τον Center που έπεξα μου ζήτησε πχ να έχω ένα περισσότερο rebound από τον αντίπαλο μου... τέλος πάντως το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο γιατί σε βάζει μέσα στο παιχνίδι... απλά θέλω να ρωτήσω για ένα bug που αντιμετωπίζω και ίσως να έχει αναφερθεί ήδη, αλλά από το search δεν το βρήκα... όταν άφησα το παιχνίδια χωρίς να παίζω για κάποια στιγμή η ταχύτητα του αυξήθηκε κατά πολύ...τι restart, τι αλλαγές στην σχετική ρύθμιση δεν άλλαξε τίποτα...από την πολύ ταχύτητα φοβήθηκα ότι ο παίκτης μου θα πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης...χεχεχε μία πρώτη λύση την βρήκα, στον κανονικό αγώνα, πειράζοντας την ταχύτητα από μέσα... στην συνέχεια έφτασα στο σημείο να κάνω επανεγκατάσταση ώστε να μπορώ να παίξω, αλλά το πρόβλημα παρέμενε και μόνο με μείωση της ταχύτητας μέσα από το παιχνίδι κατέβαινε...στο MyPlayer όμως, η δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας την ώρα του παιχνιδιού δεν υπάρχει...οπότε τώρα παίζω αρκετά γρήγορα...στην αρχή εκνευρίστικα πολύ μετά το ψιλοσυνήθησα... αλλά παρόλα αυτά όταν κάνεις coast to coast σε 2 δευτερόλεπτα...νιώθω σαν τον David Rivers που είχε βάλει εκείνο το ιστορικό καλάθι με coast to coast σε 3 δευτερολεπτα...οπότε περνάω και τον Rivers και τον Carl Lewis και τον αργό τον Bolton... περνάω και Hayabusa... αν έχει βρει κάποιος καμία λύση ή έχει αναφερθεί να μου την πει ή να μου δώσει κανένα link, ειδάλως εν αναμονή του patch... (εκτος και αν βγήκε και δεν το είδα) αυτά...συγνώμη και πάλι που δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλες τις σελίδες σε περίπτωση που επαναλαμβάνω κάτι που έχει υποθεί.
SomnusRX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω δεν μπορω να παιξω ουτε καν quick game...ολα ξεκινανε κανονικοτατα και πριν το τζαμπολ φαινεται μονο ενας PG, σαν να μην εχει κατεβει κανενας αλλος στο γηπεδο και δεν ξεκιναει το παιχνιδι ποτε. Εχει κανεις καμμια λυση για το συγκεκριμενο θεμα? τα νευρα μου! (το My Player mode, οπως και τα practise / Scrimmage κτλ παιζουν κανονικοτατα) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2009 από SomnusRX
momotis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εχει τρεξει κανεις το game με gtx295? Σε q8200,4gb ram και pny gtx 295 (win 7 x64) το παιχνιδι κυριολεκτικα βαραει 20 fps σε 1650 αναλυση,oλα high! Δοκιμασα απο πανελ να παιξω με επιλογες (dual gpu,performance modes) ακομα και manually με το nhancer ενεργοποιωντας το sli mode αλλα τιποτα. Η καρτα τρεχει σε 620 w corsair και ενα σκληρο απροβληματιστα. Σε τεστ furmark με 2 gpu βγαζει 8000+ και απο θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Τη δοκιμασα σε fifa10,red faction guerilla,REvil και ολα ηταν οκ. Mεχρι προτινος με 8800gtx το παιχνιδι πεταγε κανονικα στο ιδιο pc παρεπιπτοντως. Καμια ιδεα?
fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Με το τελευταιο official living roster update το gameplay του cpu βελτιωθηκε εντυπωσιακα και ειδικα στην επιθεση παιζει εξυπνα με ακομη περισσοτερη κινηση και τους PG να μην κανουν drive και να δινουν την πασα εξω αλλα σκοραρουν οποτε βρουν ευκαιρια.
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Σε Vista64, i7 920, 6GB ram και GTX275 με όλα τέρμα (χωρίς AA όμως) και στα 1920x1200 παίζει μια χαρά. Στο benchmark του παιχνιδιού έβγαζε 40-45 σταθερά αλλά σε κάποια γήπεδα (και στο My Player) παίζει ακόμα καλύτερα, ένα 60άρι θα το πιάνει.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Σε Vista64, i7 920, 6GB ram και GTX275 με όλα τέρμα (χωρίς AA όμως) και στα 1920x1200 παίζει μια χαρά. Στο benchmark του παιχνιδιού έβγαζε 40-45 σταθερά αλλά σε κάποια γήπεδα (και στο My Player) παίζει ακόμα καλύτερα, ένα 60άρι θα το πιάνει. Σουπερ.Παντως στα 1920χ1200 η αληθεια ειναι οτι δεν πολυχρειαζεσαι το ΑΑ.Δοκιμασες το καινουριο roster?Εχουν αλλαξει πολλα tendencies και εχω την εντυπωση οτι με το patch το παιχνιδι θα βελτιωθει και αλλο.
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Είχα κατεβάσει ένα ρόστερ πριν 4-5 μέρες (που κατάφερα επιτέλους να κάνω register) αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που λες. Τώρα σε λίγο που θα πάω σπίτι θα κοιτάξω να το κατεβάσω.
pavlos55 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά θέλω να πάρω το NBA 2K10 για pc, κι έχω: Κάρτα γραφικών: Nvidia GEforce 8500 GT, 512 mB CPU: Intel Core Duo 2GHz E4400 Η CPU μου ξέρω ότι είναι λίγο παλιά αλλά έχω ένα μικρό οικονομικό προβληματάκι (6 ευρώ στον κουμπαρά -puppie )!!! Θα παίζει έστω με low low low detail??? :rolleyes:
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον λυπηρο.Θα σας πω αυτο που μου εγινε στο τελος του αγωνα.Θελει 2.7 δευτερολεπτα για το τελος του ματς και εχω τη μπαλα απ'εξω δικια μου.Κανω την επαναφορα και κλασσικα τι γινεται?Κλεβουν την μπαλα πεταει τη μπαλα ο Νπαρον 5 μετρα πισω απο τη σεντρα και η μπαλα καταληγει καλαθι.Το πληκτρολογιο εφαγε μια γερη παρα πολυ γερη μπουνια για να μην τη φαει ο πυργος.Το θεμα και το αστειο της υποθεσης αυτης ειναι οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο σε καθε τελος περιοδου να υπαρζει ενα Buzzer beater απο οπου τους καυλωσει.τα Game sliders δεν τα εχω πειραξει διοτι εχω αυτη τη μανια να ειναι ολα 50-50.Το ξερω οτι δεν ειναι καν δικαιο με αυτο το παιχνιδι αλλα τα εχω ετσι μη πειραγμενα.Να μη μιλησω για τα ποσοστα ευστοχιας του αντιπαλου ή για το ποσο ευκολα ανατρεπουν διαφορες που δυσκολα εχεις καταφερει να παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα