fabio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 στο my player εκει που λεει τον αριθμο των drills που μπορεις να κανεις λεει -1 ?!!??!!??!!?!
speedy23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια παιζω association.Τι ειναι αυτο το πραγμα που δεν μαρκαρουν τους παιχτες τους οι δικοι μου και βρισκονται αλλου γι'αλλου ή κανουν double team ή και καμια φορα triple team σε ενα αντιπαλο παιχτη με αποτελεσμα να πασαρουν στον ελευθερο για τριποντο.Ενα παιχνιδι το εχασα μονο απο τριποντα στο τελος απο τη Νεα Υορκη γι'αυτο τον λογο.Το assisted defense το εχω βγαλει μπας και ηταν αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Τραγικα πραγματα και απολυτως εκνευριστικα.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και καθόλου περίεργα, μιας και πάντα έτσι ήταν οι άμυνες στα 2k, απλώς τα 2 τελευταία χρόνια έχουν χειροτερέψει λίγο. Μια ζωή από τους 5 της ομάδας σου, μόνο εσύ παίζεις άμυνα, οι άλλοι απλώς γυρνάνε γύρω γύρω.
frou-frou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Οι διορθώσεις του patch για Nba 2k10 για ps3 και xbox360. Ευτυχώς είναι πολλές. Λογικά θα είναι ίδιες και στο Pc αφού είναι port από το 360. http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=241487 Πηγή Αdministrator από το forum της 2k Sports. Μακάρι να μην αργήσει πολύ.
Slobontan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Οι διορθώσεις του patch για Nba 2k10 για ps3 και xbox360. Ευτυχώς είναι πολλές. Λογικά θα είναι ίδιες και στο Pc αφού είναι port από το 360. http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=241487 Πηγή Αdministrator από το forum της 2k Sports. Μακάρι να μην αργήσει πολύ. Δεν βλέπω την ώρα να βγει, δεν πάει άλλο..
PrOdIgY_4eVeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το ανέφερα στο consoles forum, το αναφέρω κι εδώ. Διάβασα ότι υπάρχουν έξτρα διορθώσεις στο patch όσον αφορά την άμυνα και ειδικότερα την help defense, που για κάποιο λόγο δεν συμπεριελήφθηκαν στο επίσημο fix list. Παραθέτω το παρακάτω post ενός moderator του forum του Operation Sports: Just got word that there will be a lot of defensive fixes in this patch: -Pick and roll will now be covered by help defenders -The broken double teams where your teammate goes behind you will be fixed -Updated Help Routines Just to name a few.
alex_82 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εμένα με πεταει ώρες ώρες στα windows παρότι το ''σηκώνει'' ο υπολογιστής μου άνετα το παιχνίδι. Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα; Με το patch που θα βγει θα διορθωθεί; Δεν μπορώ ούτε πρωτάθλημα να παίξω λόγω αυτού του προβλήματος.
Slobontan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εμένα με πεταει ώρες ώρες στα windows παρότι το ''σηκώνει'' ο υπολογιστής μου άνετα το παιχνίδι. Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα; Με το patch που θα βγει θα διορθωθεί; Δεν μπορώ ούτε πρωτάθλημα να παίξω λόγω αυτού του προβλήματος. Κι εμένα μου έχει τύχει αυτό. Ναι κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει fix.
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μάιστα. Πολύ ευχάριστα τα νέα για το patch. Αυτά να τα βλέπουν όσοι μιλάνε για το "τέλειο μπασκετάκι με τα σχετικά ασήμαντα bugs". Τα μισά από τα fixes που ανακοινώθηκαν αφορούν καθαρά τον τομέα του gameplay...
kapezanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Υπομονή.Κι εμένα κάπου στα 40 παιχνίδια με πήραν οι NY KNICKS (στο xbox360 παίζω εγώ βέβαια) και βασικός δεν έιχα μπεί ούτε μία φορά. βασικος ειμαι σε ολα τα match!με μεσο ορο 22 ποντους,ολο Α+ παιρνω,πρωταθλημα πηρα ,ξεκινησε η 2η season κ ακομα nba δεν εχω δει
explorer21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 βασικος ειμαι σε ολα τα match!με μεσο ορο 22 ποντους,ολο Α+ παιρνω,πρωταθλημα πηρα ,ξεκινησε η 2η season κ ακομα nba δεν εχω δει Σιγά μην σε δώσει η ομάδα σου με τέτοια στατιστικά:-D...Εγώ πάντως 6-7 παιχνίδια έπαιξα στην D-league με 10+ πόντους σε κάθε αγώνα και κάμποσα rebound(σαν καλός PF) και μετά με πήραν οι Nuggets που σταδιακά έφαγα την θέση του Martin:p
Soulseeker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε τι Α+ και τέτοια λέτε. Εγώ με το ζόρι κραταω το C Πως τα κάνετε όλα σωστά? Βέβαια ίσως να φταίει και το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το 2Κ
fabio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το Α+ θελει προσπαθια αλλα Β+ Α- δεν ειναι πολυ δυσκολο. Περα απο τα αναμενομενα (ποντοι , ριμπαουντ κτλ) Το βασικο ειναι να μην τρως καλαθια. απο εκει και περα (ειμαι pg) αν δεν ειμαι κοντα στο κεντρο για αιφνιδιασμο κανω παντα block out, στην επιθεση συχνα screen , προσπαθω να μην μπερδευομαι στα ποδια των "συμπαικτων" γιατι σου δινει bad positioning
kapezanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε τι Α+ και τέτοια λέτε. Εγώ με το ζόρι κραταω το C Πως τα κάνετε όλα σωστά? Βέβαια ίσως να φταίει και το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το 2Κ Τι θεση παιζεις?εχει σημασια για τα καθηκοντα σου στο γηπεδο!!
Slobontan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Aυτό που έχω παρατηρήσει ρε παιδιά είναι ότι υπάρχουν φορές που φορτώνω το παιχνίδι και όταν παίζω αγώνα υπάρχει ένα μικρό μεν αλλά εμφανές κόλλημα στην κίνηση των παιχτών. Και το φοβερό είναι ότι μόλις κλείσω το παιχνίδι, βγω στα windows και το ξαναφορτώσω "στρώνει" και όλα καλά! Δεν μου γίνεται συνέχεια, αλλά συμβαίνει. Μου συνέβαινε και στο 2Κ9 αλλά πολύ πιο σπάνια. Λέτε να είναι ένα απο τα πολλά bug και αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα