^giovanni^ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Θα αργήσουν να βγουν καλά sliders, μη βιάζεστε. Συνήθως στην αρχή βγαίνει πολύ σαβούρα, ο καθένας βάζει ό,τι του κατέβει (κυριολεκτικά όμως!). Μετά από 2-3 μήνες όμως έχει γίνει το σχετικό φιλτράρισμα και τα πιο δημοφιλή sliders ξεχωρίζουν. Εχεις απολυτο δικιο οτι εχει βγει μεχρι τωρα ειναι οτι να ναι.. Αν παντως δειτε κατι καλο πειτε το μας please...εστω και αν παιρνιουνται χειροκηνιτα...thanks
chrisargos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Κανεις αλλος δεν εχει προβλημα με τα save; μηπως να κανω εγκατασταση απο την αρχη;
greekforce Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όχι απλά τρέχτο ως administrator (αν έχεις vista).
greekmule Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Τα αρχεία του παιχνιδιού, δηλαδη το setup, έχει γίνει στο C:\Program Files (x86)\Steam. Aν έχεις Windows Vista ή 7, τα saves σου βρίσκονται στο C:\Users\Username\AppData\Roaming σευχαριστω πολυ αλλα ουτε τετοιο φακελο (:\Users\Username\AppData\Roaming) βρισκω. ειλικρινα εχω μπερδευτει τοσο πολυ με αυτο το πραγμα edit:τελικα τον βρηκα το φακελο με τα χιλια ζορια. ευχαριστω παιδες!!!!!!!!
chrisargos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όχι απλά τρέχτο ως administrator (αν έχεις vista). δεν εχω vista εχω ΧΡ και δεν εχω αλλο χρηστη καμια αλλη ιδεα?
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παίδες έχει τελειώσει κανείς σας την πρώτη χρονιά στο D-League ??? Μετά την πρώτη χρονιά αν το rating σου είναι καλό σε πέρνουνε στο NBA ??
stavroulis1985 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι τα σπαει...λιγι υπομονη να βγει το patch που θα το βελτιοσει σε πολους τομεις...ενα πραμα δεν μπορω ακομα να βρω...πως κανεις alley oop? παιζω με 360 controller...το πσαχνω το ξαναψαχνω και με τιποτα δεν μπορω να το βρω...
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 πως κανεις alley oop? παιζω με 360 controller...το πσαχνω το ξαναψαχνω και με τιποτα δεν μπορω να το βρω... Έχωντας το κουμπί "clutch" πατημένο πατάς το "pass" όταν κάποιος συμπαίκτης σου κάνει κίνηση προς το καλάθι.
fabio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παίδες έχει τελειώσει κανείς σας την πρώτη χρονιά στο D-League ???Μετά την πρώτη χρονιά αν το rating σου είναι καλό σε πέρνουνε στο NBA ?? δεν χρειαζεται να τελειωσεις την χρονια για να πας nba. αρκει να κανεις 2-3 παιχνιδια σερι με βαθμο Α. ή μαλλον για να μην ειμαι απολυτος στην δικη μου περιπτωση χωρις να ειμαι καν βασικος και με μετρια στατιστικα (14π 4ασ μεσο ορο) εκανα 2 παιχνιδια σερι Α+ και Α και με πηραν οι knicks
Fronimitis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μήπως το έχει βάλει κανείς σε λαπτοπ με ανάλυση 1280χ800 και NVDIA 9600MGT;Παίζει καλά;(επεξεργαστής core2duo 2.53ghz).
frou-frou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε medium και low settings θα μπορέσεις να το παίξεις λογικά.
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 δεν χρειαζεται να τελειωσεις την χρονια για να πας nba. αρκει να κανεις 2-3 παιχνιδια σερι με βαθμο Α. ή μαλλον για να μην ειμαι απολυτος στην δικη μου περιπτωση χωρις να ειμαι καν βασικος και με μετρια στατιστικα (14π 4ασ μεσο ορο) εκανα 2 παιχνιδια σερι Α+ και Α και με πηραν οι knicks Είσαι σίγουρος φίλε ??? Έχω παίξει 42 παιχνίδια στο D-League με average A και μέσο όρο σε πόντους 24.2 και ακόμα τίποτα.
Fronimitis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Είσαι σίγουρος φίλε ???Έχω παίξει 42 παιχνίδια στο D-League με average A και μέσο όρο σε πόντους 24.2 και ακόμα τίποτα. Υπομονή.Κι εμένα κάπου στα 40 παιχνίδια με πήραν οι NY KNICKS (στο xbox360 παίζω εγώ βέβαια) και βασικός δεν έιχα μπεί ούτε μία φορά.
fabio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 απολυτα... χθες εγινε και το στο δευτερο παιχνιδι στο nba μαρκαρα τον kobe (που με εκανε κουδουνια btw) επαιξα 16-17παιχνιδια d league με τους μεσους ορους που εγραψα και βαθμο Β. Χθες το πρωι διαβασα καπου ενα post οτι χρειαζεται 2-3 συνεχομενα παιχνιδια με Α για να σε καλεσουν στο nba. Tο απογευμα το δοκιμασα και με 2 παιχνιδια χωρις να παω πολυ πανω απο τους μεσους ορους μου αλλα βαθμολογια Α-Α+ με πηραν
Hom3sick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τι παίζει με τους τύπους με τα πράσινα μαλλιά στο my player...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα