Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά στην παρέα. 2 παρατηρήσεις να κάνω κι εγώ:

1ον είναι πολύ πιο βαρύ το παιχνίδι φέτος. Πέρσι το έπαιζα σε full αναλυση και με High settings-σε λαπτοπ με ati x1800 - ενώ τώρα όλα στο low και με χαμηλή ανάλυση. Κρίμα...Θα πάρω καινούργιο desktop με αυτό ως αφορμή . 2ον το myplayer ειναι μεγάλη πόρωση. Πολλές επιλογές και με ωραία παρουσίαση. Αν και με παικτη με rating 39-46 καταφέρνεις με έξυπνο παιχνίδι να βγαίνεις mvp σε παιχνίδια του NBA. Περιμένουμε και το Patch μήπως βελτιωσει την κατάσταση....

Επεξ/σία από drafex
  • Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γειά χαρά στην παρέα. 2 παρατηρήσεις να κάνω κι εγώ:

1ον είναι πολύ πιο βαρύ το παιχνίδι φέτος. Πέρσι το έπαιζα σε full αναλυση και με High settings-σε λαπτοπ με ati x1800 - ενώ τώρα όλα στο low και με χαμηλή ανάλυση. Κρίμα...Θα πάρω καινούργιο desktop με αυτό ως αφορμή . 2ον το myplayer ειναι μεγάλη πόρωση. Πολλές επιλογές και με ωραία παρουσίαση. Αν και με παικτη με rating 39-46 καταφέρνεις με έξυπνο παιχνίδι να βγαίνεις mvp σε παιχνίδια του NBA. Περιμένουμε και το Patch μήπως βελτιωσει την κατάσταση....

Βαλε επιπεδο δυσκολιας Superstar στο My Player με TSearch και αν βγεις mvp σε αγωνα NBA με rating 46 κανε μια κορνιζα το screenshot και στειλτη μας να τη δουμε. :P

Δημοσ.
Βαλε επιπεδο δυσκολιας Superstar στο My Player με TSearch και αν βγεις mvp σε αγωνα NBA με rating 46 κανε μια κορνιζα το screenshot και στειλτη μας να τη δουμε. :P

Το TSearch τι είναι ???

Δημοσ.
Το TSearch τι είναι ???

Προγραμμα επεμβασης σε memory sectors.Επειδη στο My Player το επιπεδο δυσκολιας ειναι φιξαρισμενο στο Pro χρησιμοποιουμε το προγραμμα για να αλλαξουμε το επιπεδο δυσκολιας και αλλα πολλα.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια αναγκαζόμαστε να επεμβαίνουμε στα memory sectors επειδή η 2k sports βαριόταν να βάλει στο My Player επιλογές για λεπτά αγώνα, επίπεδο δυσκολίας, sim quarter length κλπ...

Για περισσότερα δείτε το post εδώ:

http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=15256&pid=242168&st=0entry242168

(λογικά θέλει registration)

Δημοσ.
Με λίγα λόγια αναγκαζόμαστε να επεμβαίνουμε στα memory sectors επειδή η 2k sports βαριόταν να βάλει στο My Player επιλογές για λεπτά αγώνα, επίπεδο δυσκολίας, sim quarter length κλπ...

Για περισσότερα δείτε το post εδώ:

http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=15256&pid=242168&st=0entry242168

(λογικά θέλει registration)

Παλι καλα δεν λες? :-D

Παντως μια φορα να αλλαξεις τις ρυθμισεις και εισαι οκ.Τις κραταει οποτε δεν ειναι σοβαρο προβλημα.

Δημοσ.

Αχα, χρήσιμο αυτό γιατί όπως διάβαζα τις οδηγίες στο wehellas είχα την εντύπωση ότι πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία ΚΑΘΕ φορά που παίζω ένα saved παιχνίδι. Τώρα μόλις βγει το patch μου φαίνεται θα αρχίσω νέα καριέρα στο My Player με οκτάλεπτα.

Δημοσ.
Παιδιά το παιχνίδι είναι φοβερό! Εκπληκτικά γραφικά για PC και βελτιωμένο αρκετά gameplay. Πολύ καλύτερο και από το περσινό, αξίζει να το αγοράσει κανείς. Λίγες αλλαγές βέβαια θέλει στα sliders για να γίνει πιο ρεαλιστικό αλλά αυτά φτιάχνονται. π.χ. Οι παίχτες δεν κάνουν αρκετά foul.

Καλό είναι να μην δίνει foul σε κάθε προσπάθεια για άμυνα. Στο 2k9 δεν μπορούσες να παίξεις άμυνα για αυτό τον λόγο. Η φάουλ θα ήταν η καλάθι. Τώρα παλεύεται η κατάσταση.

Δημοσ.
Δοκίμασε μια επανεγκατάσταση του παιχνιδιού ή πριν το κάνεις αυτό δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο με τα saves και όλα τα σχετικά.

C:\Documents and Settings\*********\Application Data\2K Sports.

Σβήσε όλο τον φάκελο 2k Sports και ξαναδοκίμασε.

παιδες βοηθεια. και εγω εχω το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει το παιχνιδι μεσω steam. ομως στα 64-bit windows που εχω δεν μπορω να βρω το φακελο του παιχνιδιου με τα saves για να το διαγραψω. δε μπορω να βρω φακελο application data. επισης δε μπορω να βρω με τιποτα που ειναι αποθηκευμενο το παιχνιδι στον υπολογιστη μου :(

Δημοσ.
παιδες βοηθεια. και εγω εχω το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει το παιχνιδι μεσω steam. ομως στα 64-bit windows που εχω δεν μπορω να βρω το φακελο του παιχνιδιου με τα saves για να το διαγραψω. δε μπορω να βρω φακελο application data. επισης δε μπορω να βρω με τιποτα που ειναι αποθηκευμενο το παιχνιδι στον υπολογιστη μου :(

Τα αρχεία του παιχνιδιού, δηλαδη το setup, έχει γίνει στο C:\Program Files (x86)\Steam.

Aν έχεις Windows Vista ή 7, τα saves σου βρίσκονται στο C:\Users\Username\AppData\Roaming

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.... Το παιχνιδι οτι τα σπαει αν και τα bugs υπαρχουν σε ολα τα modes.Πιστευω οτι με το patch θα διορθωθει πολυ το παιχνιδι ...Ξερει καποιος καποιο link με game sliders για πιο ρεαλιστικο game play????

Δημοσ.
Καλημερα παιδες.... Το παιχνιδι οτι τα σπαει αν και τα bugs υπαρχουν σε ολα τα modes.Πιστευω οτι με το patch θα διορθωθει πολυ το παιχνιδι ...Ξερει καποιος καποιο link με game sliders για πιο ρεαλιστικο game play????

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=123&t=69527

Δημοσ.

Θα αργήσουν να βγουν καλά sliders, μη βιάζεστε. Συνήθως στην αρχή βγαίνει πολύ σαβούρα, ο καθένας βάζει ό,τι του κατέβει (κυριολεκτικά όμως!). Μετά από 2-3 μήνες όμως έχει γίνει το σχετικό φιλτράρισμα και τα πιο δημοφιλή sliders ξεχωρίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...