Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι είναι φοβερό! Εκπληκτικά γραφικά για PC και βελτιωμένο αρκετά gameplay. Πολύ καλύτερο και από το περσινό, αξίζει να το αγοράσει κανείς. Λίγες αλλαγές βέβαια θέλει στα sliders για να γίνει πιο ρεαλιστικό αλλά αυτά φτιάχνονται. π.χ. Οι παίχτες δεν κάνουν αρκετά foul.

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν διαφορες ερωτήσεις καθώς το τσίμπησα και εγώ και μου ήρθε σήμερα.

Αρχικά να πω πως είναι το πρώτο 2k που παίζω ever(το τελευταίο νβα που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το ΝΒΑ Live 97 ;P) οποτε έχω χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχαλια.

Menu κανονικό δεν έχει? Η πάντα σε βγάζει στο quick match και κίνησε με τις καρτέλες αν πατήσεις Esc?

Υπάρχει τρόπος να βάλεις διαφορετικά πλήκτρα στις κινήσεις? Από ότι κατάλαβα αν βάλω στο offence στο shoot το Button 1 το ίδιο θα έχω και στο defence που είναι Steal. Εγώ θέλω πχ το ίδιο κουμπί να είναι block στην άμυνα γίνεται?

Επίσης το Gamepad που έχω δεν έχει τους (σπαστικούς για μένα) μοχλους που έχουν πχ τα pads του PS2 η του Xbox. Έχει μονο τα βελάκια. Χάνω tpt από κινήσεις στο γήπεδο?

Επίσης εγώ έχω Dual Core και τα έχω όλα στο High δεν παρατήρησα κάτι άσχημο στο παιχνίδι. Τι δεν θα έπρεπε να πηγαίνει καλά? Τα είχε όλα στο high από μονο του by the way εκτος από το crowd που ήταν στο medium

Γενικά πάντως άπειρα κουμπιά τα έχω χάσει λίγο. Δεν ξέρω τι κάνω στα time out:P

Δημοσ.

Αρχικά να πω πως είναι το πρώτο 2k που παίζω ever(το τελευταίο νβα που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το ΝΒΑ Live 97 ;P) οποτε έχω χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχαλια.

Menu κανονικό δεν έχει? Η πάντα σε βγάζει στο quick match και κίνησε με τις καρτέλες αν πατήσεις Esc?

Υπάρχει τρόπος να βάλεις διαφορετικά πλήκτρα στις κινήσεις? Από ότι κατάλαβα αν βάλω στο offence στο shoot το Button 1 το ίδιο θα έχω και στο defence που είναι Steal. Εγώ θέλω πχ το ίδιο κουμπί να είναι block στην άμυνα γίνεται?

Επίσης το Gamepad που έχω δεν έχει τους (σπαστικούς για μένα) μοχλους που έχουν πχ τα pads του PS2 η του Xbox. Έχει μονο τα βελάκια. Χάνω tpt από κινήσεις στο γήπεδο?

Επίσης εγώ έχω Dual Core και τα έχω όλα στο High δεν παρατήρησα κάτι άσχημο στο παιχνίδι. Τι δεν θα έπρεπε να πηγαίνει καλά? Τα είχε όλα στο high από μονο του by the way εκτος από το crowd που ήταν στο medium

Eγω όταν τα είχα όλα στο high είχα πολύ χαμηλά fps. Το παιχνίδι ήταν άθλιο. Το μόνο που 'εκανα ήταν να κατεβάσω το player detail στο medium.Όλα τα υπόλοιπα στο high. Τώρα όλα καλά.

Δημοσ.

Επίσης το Gamepad που έχω δεν έχει τους analog(σπαστικούς για μένα) μοχλους που έχουν πχ τα pads του PS2 η του Xbox. Έχει μονο τα βελάκια. Χάνω tpt από κινήσεις στο γήπεδο?

Πάντα σε βγάζει στο quick match και κίνησε με τις καρτέλες αν πατήσεις Esc ή δεξι click.Για τα κουμπιά δεν το έχω ψάξει μιας και όλα μια συνήθεια είναι.

Xωρίς τα analog (συγκεκριμένα το δεξί )χάνεις την ποικιλία των καρφωμάτων και την ποικιλία των σουτ.

Για το οτι τα έχεις όλα high μπορεί να σου φαίνεται οτι τρέχει τέλεια,γιατί μάτι είναι αυτό.Δοκίμασε να βάλεις το "player detail" στο medium και δες αν υπάρχει διαφορά ή ακόμα καλύτερα τρέξε το benchmark με όλα high και πες μας τι μεσο όρο βγάζεις στα fps

Δημοσ.

Ρε παιδιά αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα που δεν το έχω ξαναδεί!

Την πρώτη φορά που δοκίμασα το παιχνίδι ρύθμισα τα video settings (όλα στο high, 1680χ1050) και τα control settings και έπαιξα ένα παιχνιδάκι να δω πως είναι. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο δεν έπαιξα άλλο και το έκλεισα.

Σήμερα που είπα να το παίξω πάλι ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά και χωρίς να έχω κάνει καμιά αλλαγή στα settings (κατευθείαν quick much πάτησα) μόλις ξεκινάει το παιχνίδι και δείχνει τα αρχικά βίντεο μένει εκεί! Δηλαδή είναι σαν να μην δέχεται να ξεκινήσει το jumpball, απλά περιφέρεται η κάμερα δείχνοντας πότε το πλήθος και πότε τον διαιτητή να περιμένει στο κέντρο για το jumpball αλλά οι δύο ψηλοί δεν είναι καν εκεί!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Φυσικά τα controls δουλεύουν μια χαρά και στα άλλα modes όλα δουλεύουν τέλεια (training, blacktop).

Έκανα και το bench μπας και αλλά εκεί το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά και μάλιστα με σταθερά 40fps!

Λίγο περισσότερο που το πρόσεξα είδα ότι στο βιντεάκι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κάνει κάτι zoom στο κενό που υπό φυσιολογικές συνθήκες εκεί υπάρχει παίχτης (π.χ. bryant).

Πραγματικά τρελά πράγματα, φυσικά έχω κάνει και 3 restart αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Δημοσ.
Ρε παιδιά αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα που δεν το έχω ξαναδεί!

Την πρώτη φορά που δοκίμασα το παιχνίδι ρύθμισα τα video settings (όλα στο high, 1680χ1050) και τα control settings και έπαιξα ένα παιχνιδάκι να δω πως είναι. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο δεν έπαιξα άλλο και το έκλεισα.

Σήμερα που είπα να το παίξω πάλι ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά και χωρίς να έχω κάνει καμιά αλλαγή στα settings (κατευθείαν quick much πάτησα) μόλις ξεκινάει το παιχνίδι και δείχνει τα αρχικά βίντεο μένει εκεί! Δηλαδή είναι σαν να μην δέχεται να ξεκινήσει το jumpball, απλά περιφέρεται η κάμερα δείχνοντας πότε το πλήθος και πότε τον διαιτητή να περιμένει στο κέντρο για το jumpball αλλά οι δύο ψηλοί δεν είναι καν εκεί!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Φυσικά τα controls δουλεύουν μια χαρά και στα άλλα modes όλα δουλεύουν τέλεια (training, blacktop).

Έκανα και το bench μπας και αλλά εκεί το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά και μάλιστα με σταθερά 40fps!

Λίγο περισσότερο που το πρόσεξα είδα ότι στο βιντεάκι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κάνει κάτι zoom στο κενό που υπό φυσιολογικές συνθήκες εκεί υπάρχει παίχτης (π.χ. bryant).

Πραγματικά τρελά πράγματα, φυσικά έχω κάνει και 3 restart αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Δοκίμασε μια επανεγκατάσταση του παιχνιδιού ή πριν το κάνεις αυτό δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο με τα saves και όλα τα σχετικά.

C:\Documents and Settings\*********\Application Data\2K Sports.

Σβήσε όλο τον φάκελο 2k Sports και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.
Δοκίμασε μια επανεγκατάσταση του παιχνιδιού ή πριν το κάνεις αυτό δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο με τα saves και όλα τα σχετικά.

C:\Documents and Settings\*********\Application Data\2K Sports.

Σβήσε όλο τον φάκελο 2k Sports και ξαναδοκίμασε.

Ως δια μαγείας δίκιο είχες. Μόλις διέγραψα τον φάκελο 2Κ και το ρύθμησα απ'την αρχή όλα ok. Να δούμε για πόσο...

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Πάντα σε βγάζει στο quick match και κίνησε με τις καρτέλες αν πατήσεις Esc ή δεξι click.Για τα κουμπιά δεν το έχω ψάξει μιας και όλα μια συνήθεια είναι.

Xωρίς τα analog (συγκεκριμένα το δεξί )χάνεις την ποικιλία των καρφωμάτων και την ποικιλία των σουτ.

Για το οτι τα έχεις όλα high μπορεί να σου φαίνεται οτι τρέχει τέλεια,γιατί μάτι είναι αυτό.Δοκίμασε να βάλεις το "player detail" στο medium και δες αν υπάρχει διαφορά ή ακόμα καλύτερα τρέξε το benchmark με όλα high και πες μας τι μεσο όρο βγάζεις στα fps

39 fps παίρνω και στα settings βγάζει frame rate medium

Δηλ αν πατάω τα βελάκια που κουνάω τον παίχτη την ώρα που σουτάρω δεν μπορώ να κάνω περίπλοκα σουτ e

Δημοσ.

Την ώρα του αγώνα πως εφαρμόζεις το playbook?

Θέλω να παίξω συγκεκριμένα συστήματα αλλά δε βρίσκω πως και με τι κουμπιά τα ορίζεις την ώρα του match...

Δημοσ.
39 fps παίρνω και στα settings βγάζει frame rate medium

Δηλ αν πατάω τα βελάκια που κουνάω τον παίχτη την ώρα που σουτάρω δεν μπορώ να κάνω περίπλοκα σουτ e

Τοο δεξί αναλογικό κάνει μόνο σουτ και καρφώματα.Ανάλογα με το ποια κατεύθυνση θα πατήσεις ο παίχτης κάνει πχ σουτ με άλμα στα δεξιά για αποφυγη τάπας.

Την ώρα του αγώνα πως εφαρμόζεις το playbook?

Θέλω να παίξω συγκεκριμένα συστήματα αλλά δε βρίσκω πως και με τι κουμπιά τα ορίζεις την ώρα του match...

Λοιπόν,πατάς pause και πας coaching->playbooks και εκεί αλλάζεις τα playbook.

Και μετά για να καλέσεις το playbook μέσα στον αγώνα πρέπει να βάλεις το κατάλληλο κουμπι για να σου βγαίνει το πινακάκι με τα συστήματα.Το πινακακι βγαίνει βάζοντας ένα κουμπί στα controller settings τέρμα κάτω στο τελευταίο ON-THE-FLY Coaching.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Εχω αγοράσει αυθεντικό το παιχνίδι για pc και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι ενω παίζει κανονικά χωρίς να κολλάει πουθενα τρώει κάτι τρελά ώρες ώρες και με πετάει στα windows! Είναι πρόβλημα του παιχνιδιού ή του υπολογιστή μου; Εν τω μεταξύ εκεί που έπαιζα πρωτάθλημα και μου συνέβησε αυτό κανα δυο φορές έχω φτάσει πριν ξεκινήσω έναν συξγεκριμένο αγώνα και δεν με βάζει με τίποτα μέσα, με πετάει συνεχώς στα windows! Όσα ματς παίζω τα παίζω χωρίς προβλημα δεν κολλάει πουθενά, άλλωστε το pc μου είναι καλό. Υποψιάζομαι μήπως φταίει το παιχνίδι, είναι κάποιο bug δεν ξέρω..

Τί φταίει, ξέρει κάποιος να μου πει;

Plz! Ευχαριστώ..

Δημοσ.

To παιχνίδι που παίζεις είναι το πιο προβληματικό nba 2k που έχει βγεί και όλοι περιμένουμε το patch που θα φτιάξει τα bugs γιατί μου φαίνεται ότι η 2Κ βάλθηκε να μας κάνει beta testers και να αναφέρουμε τα bug στο site της για να τα διορθώσει.

Απαράδεκτα πράγματα. Όχι άλλες beta εκδόσεις πια.

Δημοσ.
To παιχνίδι που παίζεις είναι το πιο προβληματικό nba 2k που έχει βγεί και όλοι περιμένουμε το patch που θα φτιάξει τα bugs γιατί μου φαίνεται ότι η 2Κ βάλθηκε να μας κάνει beta testers και να αναφέρουμε τα bug στο site της για να τα διορθώσει.

Απαράδεκτα πράγματα. Όχι άλλες beta εκδόσεις πια.

Άρα είναι μάλλον πρόβλημα του παιχνιδιού που με κάποιο patch θα διορθώνεται και όχι πρόβλημα του υπολογιστή μου. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν διάβασα πουθενά αλλού να έχει καποιος αυτό το πρόβλημα. Μα να μην μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα όχι επeιδή δεν το σηκώνει ο υπολογιστής σου αλλά επειδή δεν sε αφήνει το παιχνίδι και σε πετάει έξω; Anyway αναμένουμε το patch. :-(

Υ.Γ. Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ καλό κατά την άποψη μου...

Δημοσ.

εχει κανεις αλλο προβλημα με το save στο myplayer??

δεν μπορω να κανω save με τιποτα!!!

(δεν εχω δοκιμασει σε αλλο mode μονο στο my player)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...