kostasfalcon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Στο laptop μου παιζω σε 1024x768 high detail οι παιχτες και το γηπεδο και medium τα υπολοιπα και παει μια χαρα! Στο benchmark πιανει απο 35 μεχρι 45 frames. Αυτο που με ξενερωσε ειναι (παιζω με πληκτρολογιο δεν μπορω τα game pads) οτι δεν με αφηνει να βαλω το left alt σαν turbo ενω στο 2k9 αυτο ειχα.
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Βρε εγκληματία, πως μπορείς και παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς gamepad?
Hom3sick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά πήγα και το αγόρασα αυθεντικο μονο και μονο για το online και οταν παω να κανο Register στο game modes μου βγαζει ενα error:could not finδ any realm servers.Μηπως καποιος ,μπορει να βοηθησει??:mad: Οι servers εχουν πρόβλημα, το κάνει σε όλους.
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πάντως και στο IGN βλέπω ότι δεν πήρε μεγάλη βαθμολογία, μόλις 7.9 ενώ η αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες παίρνει 8.5 (με το Live10 να παίρνει 8.2) Προφανώς γκρινιάζουν για τα γνωστά προβλήματα... http://pc.ign.com/articles/103/1035291p1.html
tpal12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 παιδια εχω προβλημα.εχω το παιχνιδι οχι αυθεντικο και οταν παω να κανω το setup προσ το τελοσ μου βγαζει error και μου λεει οτι πρεπει να ελεγξω αν υπαρχει ενα αρχειο¨(png533.iff.)και αν μπορω να εχω προσβασει σε αυτο το βρηκα το αρχειο αλλα οταν το ανοιγω δεν δειχνει τιποτα παταω retry αλλα μου βγαζει τα ιδια ξερετε τιποτα.ευχαριστω
Hom3sick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 παιδια εχω προβλημα.εχω το παιχνιδι οχι αυθεντικο και οταν παω να κανω το setup προσ το τελοσ μου βγαζει error και μου λεει οτι πρεπει να ελεγξω αν υπαρχει ενα αρχειο¨(png533.iff.)και αν μπορω να εχω προσβασει σε αυτο το βρηκα το αρχειο αλλα οταν το ανοιγω δεν δειχνει τιποτα παταω retry αλλα μου βγαζει τα ιδια ξερετε τιποτα.ευχαριστω Πρόβλημα με το DVD μάλλον και δεν μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο αρχείο.
Slobontan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Kαλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Έχω κι εγώ το 2Κ10 και θέλω να αναφέρω ένα προβληματάκι. Ξεκινάω με το σύστημά μου : Windows Vista 64 bit. Amd Athlοn 64 Dual Core 6400+ 3.2 Ghz. 3 GB Ram. Ati Radeon 4890. Το 2κ9 μου έτρεχε μια χαρά. Αγόρασα αυθεντικό το 2Κ10 και όταν παίζω αγώνα φαίνεται σαν να τρέμει η κίνηση, δεν μου τρέχει καλά δλδ. Στο practise ας πούμε είναι όλα καλά. Με το που βάλω όμως αγώνα, πρόβλημα.. Έκανα το benchmarking test -κάπως έτσι λέγεται- και μου έβγαλε 18 fps. Ρε παιδιά μήπως έχετε ιδέα τι μπορεί να παίζει , γιατί και το σύστημά μου μια χαρά το βλέπω και τα άλλα παιχνίδια που έχω μέσα (Pes 2009, Call of Duty 5, Rainbow Six2) τα παίζει μια χαρά και όπως προανέφερα και στο 2Κ9 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με format παίζει να φτιάξει η θέλω έναν μεγαλύτερο επεξεργαστή? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι καλως σας βρήκα και καλές συζητήσεις να έχουμε.
Hom3sick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Slobontan βάλε το player detail στο medium και δοκίμασε ξανά. Είναι κανείς μέσα να δοκιμάσουμε κανένα tournament online μπας και δούμε ασπρη μέρα;
Slobontan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Slobontan βάλε το player detail στο medium και δοκίμασε ξανά. Είναι κανείς μέσα να δοκιμάσουμε κανένα tournament online μπας και δούμε ασπρη μέρα; Nαι το έβαλα και όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αξίζει να πάω σε τετραπύρηνο ώστε να παίζω high details και στους παίχτες? Υπάρχει μεγάλη διαφορά? Είμαι τρελαμένος με 2Κ γιαυτό ρωτάω.
Hom3sick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Περίμενε μπας και με το patch φτιάξει και αυτό γιατί είναι κάπως παράδοξο κατα τη γνώμη μου ολόκληροι Dual Core να μην μπορούν να χειριστούν τα cloth physics. Hδη μιλάνε για καλύτερο optimize με το patch το οποιο όπως φένεται θα είναι έτοιμο σε 2 βδομάδες. Πάντως η αγορά ενός τετραπύρηνου δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και όχι μόνο για το NBA 2K10
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αν θυμάμαι καλά (χωρίς να το έχω δει με τα μάτια μου) το ίδιο γινόταν και στο 2k9, όπου για cloth physics έπρεπε να έχουμε πάνω από 2 πυρήνες.
Slobontan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Yπάρχει κάποιος τρόπος να παίζει χωρίς dvd , κάποιο crack αν γνωρίζει κάποιος..
tpal12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 νομιζω πωσ μπορεις να κατεβασεισ το crack και αν εχεισ εγκατεστημενο το παιχνιδι παιζεις κανονικα.βεβαια δεν ειμαι πολυ σιγουροσ καποιοσ αλλος βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα