Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κατι αλλο.Αρχησα το my player me shooting guard και με εβαλε στους μποπκατς και εβγαζα βαθμο γυρω στο β- με 15 ποντους μ.ο και παρολαυτα με εκοψαν!Λογικα δεν γινεται να πας κατευθειαν στο nba?..αν καπιος το καταφερε ας το πει....

• Απαντ. 622
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με creative κάρτα ήχου...ακούγονται τα πάντα εκτός απο το σκάσιμο της μπάλας(!!)(αναφέρομαι πάντα στην έκδοση του θείου).Κάτι άλλο που παρατήρησα,ενώ την πρώτη φορά έπαιξα κανονικά στο quick game μέτα οταν ξαναπήγα να παίξω και αφού ειχα ξεκινήσει το myplayer με έβγαζε να ελέγχω έναν μόνο παίκτη και συγκεκριμένα την θέση που παίζω στο myplayer.Αυτό αλλάζει κάπως ή είναι άλλο ένα bug;

Δημοσ.

To πρόβλημα με τον ήχο στο σκάσιμο της μπάλας το έχω και εγώ.Ακόμα και το commentary volume και το crowd volume έβαλα στο μηδέν και πάλι δεν ακούγεται όταν τρέχεις με την μπάλα παρα μόνο ελάχιστες φορές όταν είσαι σταματημένος.Επίσης με τη camera στο my player τι σπαστικό είναι αυτό που δεν έχει να την αλλάξεις και παίζεις με μια στανταρ.

Δημοσ.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με creative κάρτα ήχου...ακούγονται τα πάντα εκτός απο το σκάσιμο της μπάλας(!!)(αναφέρομαι πάντα στην έκδοση του θείου).Κάτι άλλο που παρατήρησα,ενώ την πρώτη φορά έπαιξα κανονικά στο quick game μέτα οταν ξαναπήγα να παίξω και αφού ειχα ξεκινήσει το myplayer με έβγαζε να ελέγχω έναν μόνο παίκτη και συγκεκριμένα την θέση που παίζω στο myplayer.Αυτό αλλάζει κάπως ή είναι άλλο ένα bug;

options-->my controller-->controller settings-->preferred position-->none

Δημοσ.
options-->my controller-->controller settings-->preferred position-->none

Στο none είναι αλλά και πάλι με βγάζει να ελεγχω έναν παίχτη...

Δημοσ.
Στο none είναι αλλά και πάλι με βγάζει να ελεγχω έναν παίχτη...

Αποκλειεται να ειναι στο none και να σε εχει lock σε εναν παικτη.Κατι λαθος κανεις και δεν υπαρχει bug για το συγκεκριμενο θεμα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:45 ----------

To πρόβλημα με τον ήχο στο σκάσιμο της μπάλας το έχω και εγώ.Ακόμα και το commentary volume και το crowd volume έβαλα στο μηδέν και πάλι δεν ακούγεται όταν τρέχεις με την μπάλα παρα μόνο ελάχιστες φορές όταν είσαι σταματημένος.Επίσης με τη camera στο my player τι σπαστικό είναι αυτό που δεν έχει να την αλλάξεις και παίζεις με μια στανταρ.

Μπορεις και με το TSearch να την αλλαξεις.Γιατι ομως σε ενοχλει η καμερα?Ειναι εξαιρετικη και ο,τι πρεπει για το My Player.Αλλιως μπορεις να παιξεις δημιουργωντας εναν παικτη και επιλeγοντας lock preferred position να ξεκινησεις Association και θα ειναι σαν το My Player αλλα απλα δεν θα επιλεγεις εσυ τα συμβολαια.Στο φετινο NBA2k μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις και ο,τι φανταστεις ειδικα σε Association που πλεον μπορεις να κοντρολαρεις ολες τις ομαδες.Ορεξη, φαντασια και χρονο χρειαζεται μονο.

Δημοσ.

ρε παίδες, έχω την έκδοση για Pc.Δεν έχω όμως controller-pad.Έπαιζα κανονικότατα με το πληκτρολόγιο το nab 2k9.Στο 2κ10 δεν υπάρχει καν επιλογή ποιά κουμπιά θα κινούν τους παίκτες πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά.Πως μπορώ να το λύσω αυτο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

Δημοσ.
ρε παίδες, έχω την έκδοση για Pc.Δεν έχω όμως controller-pad.Έπαιζα κανονικότατα με το πληκτρολόγιο το nab 2k9.Στο 2κ10 δεν υπάρχει καν επιλογή ποιά κουμπιά θα κινούν τους παίκτες πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά.Πως μπορώ να το λύσω αυτο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

Έχει στα options να βαζεις τα κουμπιά όπως θέλεις.

Δημοσ.
Έχει στα options να βαζεις τα κουμπιά όπως θέλεις.

Έχει και για κίνηση στο χώρο και εγώ δεν τα βλέπω;Ποιά είναι;

Δημοσ.
Έχει και για κίνηση στο χώρο και εγώ δεν τα βλέπω;Ποιά είναι;

τα defeault ειναι W=πανω S=κατω D=δεξια A=αριστερα.Μπορεις να τα αλλαξεις αμα θες

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται με το Online (για PC);

Λες και είναι καμιά ερασιτεχνική εταρία.. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω..

1) προσπαθώ να παίξω online με το gamepad και με βάζει συνέχεια με το πληκτρολόγιο.. δεν πιάνει το gamepad.. (με λίγες εξαιρέσεις στο team-up)..

2) υπάρχει επιλογή να δεις ποιοι είναι οnline.. πατάς .. και δεν βγάζει κανέναν ενώ υπάρχουν 970 χρήστες..

3) δεν μπορείς να παίξεις με κάποιον φίλο σου.. πατάς ranked (για όσους το εντόπισαν) και περιμένεις τι θα σου κάτσει.. αλλά και να σου κάτσει, τι να το κάνεις χωρίς gamepad..

4) δεν υπάρχει ούτε chat, friends κτλ..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, νέο μέλος εδώ.

Κάποια απορία για το παιχνίδι, και όποιος ξέρει απαντάει. Μπαίνω στο Trade και όποτε πάω να διαλέξω κάποια ομάδα (είμαι στο My Association) για να ψάξω πιθανότητες ανταλλαγής, μου βγάζει μόνο τους Magic ως διαθέσιμους και τα κουμπιά από πάνω δεν είναι ενεργά (έχω Lakers εγώ)

Επίσης μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι τα Sliders και που τα βρίσκω;

Ευχαριστώ :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ----------

Λοιπόν update σε αυτό. Δεν ξέρω αν το έχουν άλλοι, αλλά αν ναι, τότε πατήστε < ή > για να αλλάξετε τις ομάδες ή [ και ] για να αλλάξετε τις θέσεις. Πολύ περίεργο bug

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι γίνεται με το Online (για PC);

Λες και είναι καμιά ερασιτεχνική εταρία.. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω..

1) προσπαθώ να παίξω online με το gamepad και με βάζει συνέχεια με το πληκτρολόγιο.. δεν πιάνει το gamepad.. (με λίγες εξαιρέσεις στο team-up)..

2) υπάρχει επιλογή να δεις ποιοι είναι οnline.. πατάς .. και δεν βγάζει κανέναν ενώ υπάρχουν 970 χρήστες..

3) δεν μπορείς να παίξεις με κάποιον φίλο σου.. πατάς ranked (για όσους το εντόπισαν) και περιμένεις τι θα σου κάτσει.. αλλά και να σου κάτσει, τι να το κάνεις χωρίς gamepad..

4) δεν υπάρχει ούτε chat, friends κτλ..

Εδώ πέρσι στο 5vs5 δεν μπορούσες να διαλέξεις ούτε αντίπαλο, ούτε ομάδα, ούτε καν ποιον παίχτη θέλεις να πάρεις...

Δημοσ.

εγω δεν βλεπω να το παιζω το παιχνιδι.Μου crashaρει και κανει reboot το PC αφου ακουστει ενας τσιριχτος ηχος απο τα ηχεια.Πραγμα που μου το εκανε παλι μονο το 2κ9.Κριμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα και το αγόρασα αυθεντικο μονο και μονο για το online και οταν παω να κανο Login στο game modes μου βγαζει ενα error:could not finδ any realm servers.Μηπως καποιος ,μπορει να βοηθησει??:mad::mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

Ρε παιδιά πήγα και το αγόρασα αυθεντικο μονο και μονο για το online και οταν παω να κανο Register στο game modes μου βγαζει ενα error:could not finδ any realm servers.Μηπως καποιος ,μπορει να βοηθησει??:mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...