fearwhatnow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεδομενα μεχρι στιγμης: 1) Στο εξωφυλλο ο Kobe Bryant. 2) Κυκλοφορια PC 29 Οκτωβριου(εκτος απροοπτου). Φημες: 1) Ισως να εχει online αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι πολλες. 2) Ref-A-Game Mode.Οπου εισαι ο διαιτητης και σφυριζεις.Λιγο κουλο ακουγεται αλλα ποτε δεν ξερεις.
kapezanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 2) Ref-A-Game Mode.Οπου εισαι ο διαιτητης και σφυριζεις.Λιγο κουλο ακουγεται αλλα ποτε δεν ξερεις. Αυτο θα εχει πολυ πλακα!!!θα πεσει πολυ θαψιμο !!! screenshot 'η τπτ τετοιο δεν παιζει ετσι?να δουμε και τα γραφικα!
privateer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 http://www.gamespot.com/sports/blogs/sports-blog/909097139/26988090/nba-2k10-exclusive-first-look.html
fearwhatnow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η εκδοση για Pc θα εχει και online φετος και living rosters. Επισης το My Player mode θα εχει ειδικη καμερα στοχευμενη στον παικτη και με πολυ καλο view για την κινηση τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα. Σε συναρτηση με το βελτιωμενο spacing που θα εχει φετος καθως εχουν μικρυνει λιγο τους παικτες και μεγαλωσαν το γηπεδο προβλεπω μεγαλες πωλησεις της pc εκδοσης.
Constant1ne Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Count me in. Το χάρηκα πολύ φέτος το 2K9. Αν έχει online θα το πλερώσω κανονικότατα.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XXcep3byiuo[/ame] Λιγα δευτερολεπτα αλλα φαινεται ξεκαθαρα η βελτιωση στο spacing που σημαινει περισσοτερος χωρος για κινηση και σουτ απο μεση αποσταση.Καληνυχτα ΕΑ!!!
Manu Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Συμφωνω ποια Ε.Α τωρα ; Απο το πρωτο μου παιχνιδι στο 2k εσβησα το Live απο το χαρτη . Aναμενουμε το 2k10 με ανυπομονησια
indian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Άντε 'αντε ,να δούμε τι θα κάνω πάλι με τον LeBron και στο 2Κ10 το παιχνίδι που με κάνει να θέλω να πάρω PS3 !!!
alexdelpiero Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.με δυο μπασκετακια εχω κλλησει το λαιβ του 2004 κ με το νβα 2κ9.μακαρι να μην προχωρησουνε σε τιποτα φοβερες αλλαγες.Παντως στη σαιζον δεν εχω ξεκινησει καλα με τους σπερς εχω 4-11 με τις 7 ηττες συνεχομενες.
DjAde Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 πολυ καλο αλλα μου φενεται πως λειπει η γυαλαδα απο το παρκε οπυ εκανε το 2k πολυ ομορφο. Το nba live δεν ειναι σιγουρο 100% πως θα φαει σκονη θα εχει πολυ κρυμενα χαρτια φετος και EA
fearwhatnow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Εχουν ξεφυγει στην 2K..: http://community.2ksports.com/community/insights/ Δυναμικη περιγραφη αγωνων..Αν τα καταφερουν μιλαμε για αλλο επιπεδο πλεον.
gothrylos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Απίστευτο. Έχουν ξεφύγει τελείως. Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο που δίνει ο fearwhatnow και θα καταλάβετε.
PavlaraS18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 πολυ οραιο θα ειναι και αυτο το 2Κ παιχνιδι .. το θεμα ιεναι να εχει πιο απλο menu!! τελος παντον ... φενετε φανταστικο .. και αμα εχει Ref-A-Game οπως λετε θα ειανι ακομα καλυτερο! ! ! ! ! !
nzeppos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλά, ας φτιάξουν πρώτα το ΑΙ (για να μην κλέβει τόσα ελεεινά και να μην αναγκάζεται ο καθένας να παίζει με δικά του sliders), ας φτιάξουν τον κώδικα του online για να μην έχουμε το περσινό απίστευτο lag του 5vs5 και δεν χρειάζεται να βελτιώσουν τίποτα άλλο, μια χαρά είναι το παιχνίδι. Αν έχει online σε PC θα το αγοράσω σίγουρα, αλλιώς πάλι θα τη βγάζουμε με τις εκδόσεις του Μπάρμπα, τόσο σε 360 όσο και στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα