gega Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια μολις ανοιγω το Synaptic Package Manager μου πεταει αυτο το error E: Λάθος μορφή της γραμμής 1 στη λίστα πηγών /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list (Ανάλυση dist) E: Αδυναμία ανάγνωσης λίστας πηγών. Πηγαίνετε στο διάλογο repository για να διορθώσετε το πρόβλημα. E: _cache->open() failed, please report. τι πρεπει να κανω για να διορθωσω το προβλημα αυτο? ευχαριστω πρωκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Άνοιξε το αρχείο με έναν editor και κοίτα την πρώτη γραμμή, πρέπει να είναι λάθος στο format του αρχείου. gedit /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list Αν χρειάζεσαι βοήθεια κάντο post εδώ να ρίξουμε μιά ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Άνοιξε το αρχείο με έναν editor και κοίτα την πρώτη γραμμή, πρέπει να είναι λάθος στο format του αρχείου.gedit /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list Αν χρειάζεσαι βοήθεια κάντο post εδώ να ρίξουμε μιά ματιά. ανοιξα το αρχειο που μου ειπες και εχει γραμμενο αυτο εδω : deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu$DISTRIB_CODENAME main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 στην θέση του "ubuntu$DISTRIB_CODENAME" πρέπει να μπει το codename της έκδοσης ubuntu που έχεις πχ hardy feisty κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 δεν μπορω να το αποθηκευσω μετα την επεξεργασια εχω την εκδοση hardy εγραψα εκει που μου ειπες την λεξη hardy τρεχοντας στο terminal sudo gedit /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list πατησα αποθηξευση αλλα παλλι το προβλημα υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 δεν μπορω να το αποθηκευσω μετα την επεξεργασια Γράψε sudo gedit /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list για να μπορέσεις να το αποθηκεύσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 sudo gedit ... Το ανοίγεις σαν root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μου επιτρεπεις μια μικρη διορθωση edhunter? Εκει που λεει $DISTRIB_CODENAME πρεπει να βαλεις το ονομα της εκδοσης που εχεις ΚΑΙ χρειαζεται κενο αναμεσα στο "ubuntu" και στο "$DISTRIB_CODENAME".πχ >deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu [b]hardy[/b] main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 παιδια τελικα εχω την εκδοση jaunty το εγραψα εκει που πρεπει αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ το προβλημα υπαρχει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Μου επιτρεπεις μια μικρη διορθωση edhunter? Εκει που λεει $DISTRIB_CODENAME πρεπει να βαλεις το ονομα της εκδοσης που εχεις ΚΑΙ χρειαζεται κενο αναμεσα στο "ubuntu" και στο "$DISTRIB_CODENAME".πχ >deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu [b]hardy[/b] main σε ευχαριστω jim :-):-) το προβλημα λυθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και να σκεφτεις οτι ειχα γραψει jaunty εκει αρχικα και το αλλαξα οταν ειδα το 5ο post. Τελος καλο ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 thx jim_p για την διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.