Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα καρτα ηχου on-board

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχω την Asus P5Q-E και εχει το προγραμμα SoundMAX BlackHawk.

Εχω ομως ενα προβλημα.

Γινεται να το βγαλω και να βαλω το προγραμμα της Realteck?

Αν οχι τοτε για πειτε μου εναν τροπο να κανω το head-set να δουλεψει. Ειναι ακουστικα με μικροφονο. Τα συνδεσα στην μαυρη και ροζ θυρα αλλα δεν τα βρισκει, δουλευουν σιγουρα!

Δημοσ.

Όχι, δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις drivers της Realtek για τον πολύ απλό λόγο ότι η μητρική σου δε διαθέτει ολοκληρωμένο ήχου της Realtek αλλά της ADI. Άρα είσαι περιορισμένος στους SoundMAX drivers της τελευταίας.

Παρ' όλα αυτά, νομίζω πως και τα ολοκληρωμένα της ADI διαθέτουν auto jack-sensing: αντιλαμβάνονται πότε έχει συνδεθεί νέα συσκευή σε κάποια από τις mini-jack θύρες και ο οδηγός είτε ρυθμίζει αυτόματα τη θύρα για είσοδο/έξοδο είτε σε ρωτάει με ένα παράθυρο διαλόγου τί συσκευή είναι αυτή που μόλις συνέδεσες (εξαλείφοντας πρακτικά την ανάγκη απομνημόνευσης "who-is-who" των θυρών. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εσένα; Έχεις εγκατεστημένους τους πιο πρόσφατους διαθέσιμους drivers;

Δημοσ.
Πράσινη και ροζ δεν πάει;

Χωρις να βγαλω τα ηχεια? οταν ειχα με την realteck ΜΟΒΟ πως τα καταφερνε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ----------

Όχι, δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις drivers της Realtek για τον πολύ απλό λόγο ότι η μητρική σου δε διαθέτει ολοκληρωμένο ήχου της Realtek αλλά της ADI. Άρα είσαι περιορισμένος στους SoundMAX drivers της τελευταίας.

Παρ' όλα αυτά, νομίζω πως και τα ολοκληρωμένα της ADI διαθέτουν auto jack-sensing: αντιλαμβάνονται πότε έχει συνδεθεί νέα συσκευή σε κάποια από τις mini-jack θύρες και ο οδηγός είτε ρυθμίζει αυτόματα τη θύρα για είσοδο/έξοδο είτε σε ρωτάει με ένα παράθυρο διαλόγου τί συσκευή είναι αυτή που μόλις συνέδεσες (εξαλείφοντας πρακτικά την ανάγκη απομνημόνευσης "who-is-who" των θυρών. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εσένα; Έχεις εγκατεστημένους τους πιο πρόσφατους διαθέσιμους drivers;

Αυτους που ειχε μεσα το cd της ΜΟΝΟ. Και οχι τα εχω συνδεδεμενα δεν τα βλεπει.

Τα βγαζω και τα ξαναβαζω παλι δεν τα βλεπει. Ουτε και το μικροφωνο δουλευει!!!

Δημοσ.

Και που βρισκω αυτη την μαγκια? :-)

Ναι αλλα παρολο που εχω συνδεσει το μικροφωνο δεν δουλευει

Και παλια με την Realteck το μονο που εκανα ηταν να διαλεξω ποια θα ειναι η εξοδος. Το ειχα βαλει στο μαυρο

Δημοσ.

Σε τί μορφή έχεις τα ηχεία?Σε στερεοφωνικά-ακουστικά-4.1-5.1-7.1??Για να δουλέψει άλλο jack χρειάζεται να βάλεις και ανάλογα την ρύθμιση.

ΥΓ: το stereo splitter το βρίσκεις μέχρι και στα supermarkets με κόστος...άντε 1-2 ευρουδάκια

Δημοσ.

1ο βήμα:control panel της καρτας ήχου σου.εκεί θα σου λέει ποιό jack αντιστοιχει σε τί (ανάλογα σε τί ρύθμιση έχεις βάλει για τα ηχεία).

2ο βήμα: κατω στο ρολογάκι των windows υπάρχει η "ένταση" διπλο κλικ και δες στο panel επάνω αν όλα λειτουργούν καλά.Σου αναγνωρίζει δλδ την κάρτα ήχου-δεν έχεις βάλει σίγαση κτλ κτλ.

Όλα αυτά αφού έχεις βάλει τα drivers !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...