Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 το overclocking, οικιακή χρήση θεωρείται και προφανώς εννοώ με LN2, dry ice, phase change...όχι νερό και αέρα αλλά ναι normal χρήστης ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παίρνει 975, παίρνει τον 920 που είπα πιο πάνω ότι είναι καλύτερος από έναν Xeon μόνο του και είναι και φθηνότερος...άρα ο Xeon είναι πεταμένα λεφτά... επιπλέον ο OP δεν νομίζω να ρώτησε την σειρά για να δει ποιον θα πάρει αλλιώς θα είχε απαντήσει μέχρι τώρα...άρα για "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις postάρουμε και καλά... btw ακούγονται rumors ότι βγαίνει SkullTrail platform για Core i7 Κανείς σοβαρός επαγγελματίας δεν είναι τόσο βλάκας να μην πάει σε Dual Socket πλατφόρμα για το ισχυρό workstation του. και εσύ νομίζεις ότι ο OP είναι "σοβαρός επαγγελματίας" ? το 1% των χρηστών του insomnia (και πολύ λέω) "χρειάζονται" πραγματικά dual socket workstation... απλά δες τα topics αναβαθμίσεων που ανοίγουν...ζήτημα να βρεις 1-2 που να ζητάνε Xeon για δουλειά επειδή τον "χρειάζονται"
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 noon mode on Παιδες κοιταω στο site anandtech που εχει την λιστα με τους επεξεργαστες.Ο δικος μου amd x2 6400 black edition ειναι ελαφρα χειροτερος απο τους intel 5200,5300 και 4700.πως ειναι δυνατον αυτο οταν εχει υψηλοτερη συχνοτητα λειτουργιας και την ιδια l2?? noob mode off
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δεν ξέρω κατά πόσο είναι χειρότερος πραγματικά από αυτούς αλλά εδώ και χρόνια τα ghz δεν είναι μέτρο σύγκρισης επεξεργαστών ανόμοιας αρχιτεκτονικής ...
grimpr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 O σκοπός ήτανε να απομυθοποιηθεί πλήρως η κατηγορία των "extreme edition" σειρών επεξεργαστων σαν αποκλειστικά marketing trick από τις εκάστοτε εταιριες για να ισχυροποιούν το status τους στο mindshare των καταναλωτών και τίποτα άλλο. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, ο Core i7 975 και οποιοσδήποτε σε αυτήν την κατηγορία κρίνεται σαν εντελώς βλακώδης αγορά απευθυνόμενη όπως προείπα για overclockers που έχουν ονειρώξεις με συνθετικά benchmarks απολαμβάνοντας HD πορνό και νομίζουν οτι κατέχουν το άθλημα επηρεάζοντας έτσι όλους τους υπόλοιπους. Αρκετά πια με αυτήν την μειοψηφία των μικρών σνομπολιγούριδων "ιδεολόγων" με φαρδιές τσέπες και ακριβούς Intel επεξεργαστές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:42 ---------- Η δικιά σου CPU όμως έχει πλήρη υποστήριξη Virtualization, πράγμα που θα εκτιμήσεις στα Windows 7 με το XP MODE τους σε αντίθεση με άλλους. noon mode on Παιδες κοιταω στο site anandtech που εχει την λιστα με τους επεξεργαστες.Ο δικος μου amd x2 6400 black edition ειναι ελαφρα χειροτερος απο τους intel 5200,5300 και 4700.πως ειναι δυνατον αυτο οταν εχει υψηλοτερη συχνοτητα λειτουργιας και την ιδια l2?? noob mode off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.