neXTgen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 γεια σας! αναβάθμισα προχθές ένα DV400 dvd player της Pioneer για έναν φίλο που ήθελε να έχει ελληνικούς .srt. όταν το έλεγξα και έφυγα όλα ήταν καλά. σήμερα μου τηλεφώνησε και μου είπε πως πήγε και πείραξε κάτι στο μενού (μάλλον σε σχέση με τις γλώσσες του μενού ή κάτι τέτοιο : συγκεκριμένα μου είπε πως είχε μια κίτρινη γραμμή κάτω από τις γλώσσες και πήγε και πάτησε πάνω της) τελικά με αυτό που έκανε ΟΥΤΕ όταν μπαίνει στα επιμέρους μενού του DVD δε βλέπει τίποτα παρά γραμμές (!) και επίσης είτε βαλει στο tray dvd /mp3 cd ή ό,τι άλλο νομίζω εκτός audio cd του βγαζει NO DISC. του είπα τηλεφωνικά (αφού τον στόλισα ) να δοκιμάσει πάλι με το cd της αναβάθμισης (είναι η καλή κλασσική αναβάθμιση του εν λόγω player από τον zavlakas) που του άφησα , το δοκίμασε και μου είπε πως πάλι του εμφάνισε NO DISC. υποψιάζομαι κάτι σχετικό με parental lock στα τυφλά αλλά και κάτι σχετικό με τις γλώσσες του μενού (ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ Ο Π*^((ΗΣ...) αλλά ήθελα πριν πάω σπίτι του (αργά απόψε) να ακούσω και τις γνώμες σας... πως να τον βοηθήσω ? απ' όσο ξέρω αναβάθμιση από το usb slot ΔΕΝ πρέπει να γίνεται .. άρα μάλλον η λύση είναι στο menu ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.