Str Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 καλησπέρα!! έψαξα για -πρόσφατα- θέματα παρόμοια αλλά δεν βρήκα είμαι σε αναζήτηση 32αρας τηλεόρασης με κάποια συγκεκριμένα κριτήρια: θα ήθελα να μπορεί να παίξει το μελοντικό mpeg4, ακόμα και αν δεν καταλήξει να είναι αυτό, το πιο σύγουρο bet αυτή τη στιγμή είναι να πάρω τηλεόραση που να το υποστηρίζει... και 2ον να είναι στα 100Hz κυρίως για να βλέπω πιο ομαλά ποδόσφαιρο να σημειώσω πως η τηλεόραση θα είναι συνδεδεμένη πάνω στον αποκωδικοποιητή της ΟΝ, και θα συνδέεται και με HDMI με το PC μου (πάνω στην 4870 από όπου και θα παίρνει και ήχο ταυτόχρονα σε περίπτωση ταινιών) ακόμα καθορισμένο προϋπολογισμό δεν έχω, απλα δεν θα έδινα πολλά λεφτά για αμελητέες προσθήκες στην ποιότητα εικόνας λόγω του ότι είναι η πρώτη μου lcd και δεν έχω βάση μέτρησης... 1. κοντά στα 500 ευρω πως ακούγονται για αυτά που ζητάω??? 2. οσο αναφορα το αν εχω δει καμια απο κοντα: παντα στις βόλτες σε μαγαζιά τύπου mediamarkt και πλαισιο τις "εκοβα" αλλά επειδή δεν ήταν στις προτεραιότητες μου, δεν είχα καθήσει να παρατηρήσω... την τελευταία φορά που πέρασα από ένα τέτοιο μαγαζί, είδα να πάιζει τηλεοπτικό σήμα μια philips που μου φάνηκε λίγο πιο φυσική από τις άλλες... νομίζω η 760 ήταν... αλλά από την άλλη διάβασα για το χαμηλό λόγο αντίθεσης των panasonic σε΄σχεση με τις άλλες και κατά δεύτερον, μου τη σπάει το ambi-light... και μια ερωτηση: ποσο σημαντικα ειναι τα 100Hz??? παρακαλώ την εμπειρία σας!!! ευχαριστώ
weirdo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 κάτι ανάλογο ψάχνω k εγώ k έχω παρόμοιες απορίες, έχει ενδιαφέρον η οποια απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.