Προς το περιεχόμενο

New pc !!ayuto!!!!!

lefteris_15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να σου πώ ενδεικτικά με την 4850 μπορώ και παίζω τα πάντα σε high (1440x900), εκτός από κάποια πολύ απαιτικά παιχνίδια (όπως Crysis,GtaIV), όπου περιορίζομαι λίγο.

Ελπίζω να βοήθησα.

Και ερχόμενος στα λόγια μου, είπες και το παράδειγμα.

Δεν μπορείς να παίξεις Crysis και GTAIV χωρίς παραχωρήσεις, όχι λόγω ανάλυσης, αλλά επειδή η κάρτα σου δεν επαρκεί έτσι κι αλλιώς.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είναι ότι δεν πάει, απλά κάθε ανάλυση σκέψου "έχει" κάποια όρια, όπου αν βάλεις μια κάρτα γραφικών που ξεπερνάει τα "όρια", απλά οι επιδόσεις θα είναι αυτές που φτάνουν μέχρι τα "όρια".

Π.χ Εγώ στη δικιά μου Monitor φτάνω 1440χ900 (19άρα wide), το μέγιστο που μπορώ να βάλω είναι 4850 (καλύτερη περίπτωση), και σε περίπτωση overkill 4870 (aka gtx260). Αν η ανάλυση που σηκώνει η οθόνη μου είναι 1680x1050 ή ξέρω εγώ 1920χ1080 τότε μπορώ να βάλω ό,τι θέλω και να έχω τη μέγιστη απόδοση της κάρτας γραφικών.

Βέβαια στην περίπτωση σου έρχονται και οι DX11, και δεν χρειάζεται να "στάξεις" πολλά χρήματα, κάνεις λίγη υπομονή και πέρνεις τις High End κάρτες DX11.

Εγώ να σου πώ ενδεικτικά με την 4850 μπορώ και παίζω τα πάντα σε high (1440x900), εκτός από κάποια πολύ απαιτητικά παιχνίδια (όπως Crysis,GtaIV), όπου περιορίζομαι λίγο.

Ελπίζω να βοήθησα.

Βάζεις και 4870 σε 1440χ900 απλά η 4850 είναι ταμάμ...όχι ότι η 4870 είναι κανένα τρελό overkill...Ο λόγος που το είπα είναι μην τυχόν και το παιδί παίζει 1280χ1024 ε και τότε είναι υπερβολή και η gtx260 και η 4890..

Δημοσ.

116kpcz.png

Και τα υπόλοιπα 235 ευρώ στην τσέπη σου. Απλά σκέψου τι computer φτιάχνεις τώρα με 550 ευρώ σε σύγκριση με πριν ένα χρόνο και χαμογέλασε ειρωνικά σε αυτούς που τα ακουμπάνε στο highend για να νιώσουν "ανώτερα"..κορόιδα.

Δημοσ.
116kpcz.png

Και τα υπόλοιπα 235 ευρώ στην τσέπη σου. Απλά σκέψου τι computer φτιάχνεις τώρα με 550 ευρώ σε σύγκριση με πριν ένα χρόνο και χαμογέλασε ειρωνικά σε αυτούς που τα ακουμπάνε στο highend για να νιώσουν "ανώτερα"..κορόιδα.

Λοιπον παιδια επειδη αυτα που λετε ειναι καπως ακαταλαβιστηκα για μενα επειδη δεν εχω κατσει να ασχοληθω ποτε ( να ναι καλα τα νετ καφε :P ) εγω παιζω σε 1024χ768 και το μεγαλυτερο που πιανει εδω ειναι 1280χ1024 ποιο ειναι το συμπερασμα?????

Δημοσ.

Να το αλλάξουμε σε έναν Seagate 7200.12 η Caviar GP; τι προτείνεις;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ----------

Το συμπέρασμα είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να δώσεις παραπάνω από 500 ευρώ για υπολογιστή.

Λοιπον παιδια επειδη αυτα που λετε ειναι καπως ακαταλαβιστηκα για μενα επειδη δεν εχω κατσει να ασχοληθω ποτε ( να ναι καλα τα νετ καφε :P ) εγω παιζω σε 1024χ768 και το μεγαλυτερο που πιανει εδω ειναι 1280χ1024 ποιο ειναι το συμπερασμα?????
Δημοσ.

Nταξ, και με 300€ φτιάχνει σύστημα.

Από την στιγμή που έθεσε το budget του στο πρώτο post, εκεί κινηθήκαμε.

Και δεν νομίζω πως προτείναμε κάτι ultra high end.

Μάλλον value for money ήταν οι συνθέσεις.

Δημοσ.
Να το αλλάξουμε σε έναν Seagate 7200.12 η Caviar GP; τι προτείνεις;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ----------

Το συμπέρασμα είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να δώσεις παραπάνω από 500 ευρώ για υπολογιστή.

δηλαδη αυτο το τελευταιο που ποσταρες ειναι εξησου καλο με αυτο του lyopir στην αρχη????

Δημοσ.

Σωστά, βάζει άλλα 60 ευρώ στα 235 που μένουν και αγοράζει και ένα netbook. Value for money είπες;

Nταξ, και με 300€ φτιάχνει σύστημα.

Από την στιγμή που έθεσε το budget του στο πρώτο post, εκεί κινηθήκαμε.

Και δεν νομίζω πως προτείναμε κάτι ultra high end.

Μάλλον value for money ήταν οι συνθέσεις.

Δημοσ.
Σωστά, βάζει άλλα 60 ευρώ στα 235 που μένουν και αγοράζει και ένα netbook. Value for money είπες;

:P οταν αποφασισατε πειτε μου και μενα :P

Δημοσ.
Η ατάκα είναι patented δικιά μου στο insomnia, απαιτώ 50 λεπτά του ευρώ royalties από όποιον την χρησιμοποιεί.

στο θεμα μας πλιξ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...