Προς το περιεχόμενο

New pc !!ayuto!!!!!

lefteris_15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 στην σύνθεση του liopyr!!!

ριξανε ομως παρα πολυ την τιμη στην gtx260 216sp :(

Στεναχωρήθηκες??:P:p

Δημοσ.
Ακριβή ημερομηνία ξέρουμε ή είναι νωρίς ακόμα??

Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ πως θα δούμε τις πρώτες DirectX 11 κάρτες της ATI την περίοδο κυκλοφορίας των Windows 7 (22 Οκτωβρίου).

Δημοσ.
Αρχίζω να πιστεύω κι εγώ πως θα δούμε τις πρώτες DirectX 11 κάρτες της ATI την περίοδο κυκλοφορίας των Windows 7 (22 Οκτωβρίου).

Για Q4 2009 είχανε πει τώρα θα δούμε δεν νομίζω να είναι τόσο νωρίς...:-)

Δημοσ.

Καλες ολες οι συν8εσεις.

Ρωτησα για την ο8ονη οχι για αν 8α σου δημιουργισει καποιο προβλημα αλλα για να μα8ουμε σε τι αναλυση παιζεις.

Πιστευω πως αν μπορεις να μαζεψεις τα +ευρο για την συν8εση του liopyr γκοου φορ ιτ...

Βεβαια και οι αλλες συν8εσεις 8α σε βγαλουν ασπροπροσωπο...

Οσο αναφορα για τις νεες καρτες DX11 εγω πιστευω πως πριν το καλοκαιρακι του 2010 δεν 8α εινια προσιτες η κατα την προσωπικη μου αποψη καλη αγορα...

Δημοσ.
Καλες ολες οι συν8εσεις.

Ρωτησα για την ο8ονη οχι για αν 8α σου δημιουργισει καποιο προβλημα αλλα για να μα8ουμε σε τι αναλυση παιζεις.

Πιστευω πως αν μπορεις να μαζεψεις τα +ευρο για την συν8εση του liopyr γκοου φορ ιτ...

Βεβαια και οι αλλες συν8εσεις 8α σε βγαλουν ασπροπροσωπο...

Οσο αναφορα για τις νεες καρτες DX11 εγω πιστευω πως πριν το καλοκαιρακι του 2010 δεν 8α εινια προσιτες η κατα την προσωπικη μου αποψη καλη αγορα...

Οι οθονη ειναι η 17 η 19 ιντσων παιδια δεν θυμαμαι ακριβως το υπολογιστη τον αγορασα πριν 6 χρονια :eek: και ειναι της acer

Δημοσ.

Και θα βάλει σε 17άρα την gtx260 ή την 4890VaporX;

Τοο much δεν είναι;

Δεν βγαίνουν και αύριο oι DX11 κάρτες...αλλά δεν αργούν κιόλας...

Καλύτερα λίγο οικονομία στις κάρτες..

Δημοσ.
Οι οθονη ειναι η 17 η 19 ιντσων παιδια δεν θυμαμαι ακριβως το υπολογιστη τον αγορασα πριν 6 χρονια :eek: και ειναι της acer

τι μαρκα και τυπος βλεπεις?

Δημοσ.
Και θα βάλει σε 17άρα την gtx260 ή την 4890VaporX;

Τοο much δεν είναι;

Δεν βγαίνουν και αύριο oι DX11 κάρτες...αλλά δεν αργούν κιόλας...

Καλύτερα λίγο οικονομία στις κάρτες..

Ας παει για μια 4870 και ας εινια οverkill.

Δημοσ.

Ξαναπάμε.

Η ανάλυση που μπορεί να σηκώσει μία οθόνη είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν τις επιδόσεις σε ένα παιχνίδι.

Και σίγουρα δεν είναι ο σημαντικότερος.

Καμία κάρτα δεν είναι overkill λαμβάνοντας υπόψη μόνο την ανάλυση.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν πάει, απλά κάθε ανάλυση σκέψου "έχει" κάποια όρια, όπου αν βάλεις μια κάρτα γραφικών που ξεπερνάει τα "όρια", απλά οι επιδόσεις θα είναι αυτές που φτάνουν μέχρι τα "όρια".

Π.χ Εγώ στη δικιά μου Monitor φτάνω 1440χ900 (19άρα wide), το μέγιστο που μπορώ να βάλω είναι 4850 (καλύτερη περίπτωση), και σε περίπτωση overkill 4870 (aka gtx260). Αν η ανάλυση που σηκώνει η οθόνη μου είναι 1680x1050 ή ξέρω εγώ 1920χ1080 τότε μπορώ να βάλω ό,τι θέλω και να έχω τη μέγιστη απόδοση της κάρτας γραφικών.

Βέβαια στην περίπτωση σου έρχονται και οι DX11, και δεν χρειάζεται να "στάξεις" πολλά χρήματα, κάνεις λίγη υπομονή και πέρνεις τις High End κάρτες DX11.

Εγώ να σου πώ ενδεικτικά με την 4850 μπορώ και παίζω τα πάντα σε high (1440x900), εκτός από κάποια πολύ απαιτητικά παιχνίδια (όπως Crysis,GtaIV), όπου περιορίζομαι λίγο.

Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...