lefteris_15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Λοιπον παιδια θα θελα λιγη βοηθεια γιατι δεν παιρνεις και καθε μερα pc και αν δεν ασχολεισαι με το χωρο καθε φορα εισαι ψιλοχαμενος!! Θελω να παρω ενα pc για gaming οχι τελειως extreme αλλα αρκετα καλο Αρχικα σκεφτομουν να παρω ενα ετοιμο οπως http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1226525&catalog=20&category=69977681 Αλλα δεν μου φαινετε πολυ καλη η καρτα γραφικων.... Εχετε να μου προτεινετε ενα συνολο που να μη ξεπερνα τα 800euro?? Και τι λετε για το προαναφερθεν? Θα ψαξω και σε καποια μικρα μαγαζια για να δω γενικα τι παιζει αλλα θα ηθελα τη βοηθεια σας Ευχαριστω πολυ, Λευτερης
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μακριά από έτοιμες συνθέσεις. Πάντα κάπου χάνεις, στην προκειμένη περίπτωση χάνεις πάρα πολύ στην midle range- low end κάρτα που έχουν βάλει. Αν δεν σε παίρνει από λεφτά, καλύτερα να κόψεις από επεξεργαστική ισχύ, και να επενδύσεις σε κάρτα γραφικών. (θα επιστρέψω με σύνθεση).
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Να προσπα8ησω και εγω να κανω μια συν8εση αλλα 8α μας πεις το budget?Αν υπαρχει ο8ονη ποια ειναι?
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 there u go: (βγαίνει λίγο παραπάνω, αλλά πραγματικά δεν έχει καμμία σχέση με την έτοιμη σύνθεση).
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 there u go: (βγαίνει λίγο παραπάνω, αλλά πραγματικά δεν έχει καμμία σχέση με την έτοιμη σύνθεση). οντως δν εχει καμια μα καμια σχεση με την ετοιμη συν8εση... Αν μπορεις να πας σε αυτο το συστημα go for it... Ειναι overkill βεβαια...Αλλα για αυτα τα λεφτα ειναι απλα απιστευτο.
eSATA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ριξανε ομως παρα πολυ την τιμη στην gtx260 216sp γιατι '':('' ;
lefteris_15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 φιλε παοκι 800ευρω εχω θα βρω και κατι παραπανω για να εχω προσβαση στο πακετο του liopyr ευχαριστω liopyr!!! Θα κρατησω την οθονι που εχω δεν ειναι τοσο παλια ωστε να μου παρουσιασει προβλημα φανταζομαι με την καρτα γραφικων. Παντως, τι παιζει μεγαλυτερη σημασια στα παιχνιδια απο τις καρτες γραφικων? η μνημη to stream processor τι ακριβως? Επισης ξερω οτι παντα απο καπου χανεις αφου βαζουν οτι τους περισσευει αρα καπου θα την πατησεις ομως ποτε δεν ξερεις (Μηπως ξετερε αν πουλανε ακομα xp?)
eSATA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 φιλε παοκι 800ευρω εχω θα βρω και κατι παραπανω για να εχω προσβαση στο πακετο του liopyr ευχαριστω liopyr!!! Θα κρατησω την οθονι που εχω δεν ειναι τοσο παλια ωστε να μου παρουσιασει προβλημα φανταζομαι με την καρτα γραφικων.Παντως, τι παιζει μεγαλυτερη σημασια στα παιχνιδια απο τις καρτες γραφικων? η μνημη to stream processor τι ακριβως? Επισης ξερω οτι παντα απο καπου χανεις αφου βαζουν οτι τους περισσευει αρα καπου θα την πατησεις ομως ποτε δεν ξερεις (Μηπως ξετερε αν πουλανε ακομα xp?) ναι αλλα πρεπει να μας πεις το μεγεθος και την αναλυση της οθονης λογισμικο καλυτερα βρες απο εναν φιλο σου ή κατεβασε ....:X
Dante80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Nα και μια πρόταση από μένα, στο budget σου (προσπάθησα να μείνω μέσα στο 800αρι). Θα σε καλύψει μια χαρά. Στην περίπτωση που θέλεις να "ρίξεις" τον ssd, μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο (o 905 είναι κλειδωμένος μεν, top binned δε τετραπύρηνος που ανεβαίνει πανεύκολα και χωρίς ζέστη στα 3.2ghz με την στοκ σε χαμηλές στροφές): ps: Και η σύνθεση του liopyr είναι ταμαμ, αν και θα παίζεις καλύτερα στα παιχνίδια με την 4890...^^
terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ψηφιζω Dante80 version 1 τα εχει ολα και συμφερει e-shop ντεν τελει συνθεση?
lefteris_15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ ρε παιδια, θα ψαξω και λιγο μονος μου να μαθω κατι για ολα αυτα αλλα ευχαριστω παρα πολυ btw εχει κανα οριο το ποσο μνημη(ram) μπορει να σηκωσει ενα pc??
Dante80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εξαρτάται από την μητρική κυρίως. Χοντρικά, τα περισσότερα i7 rigs δέχονται 6χ2=12gb μνήμης (υπάρχουν και στικάκια των 4gb το καθένα αλλά αυτή την στιγμή είναι απλησίαστα), και τα Am3 δέχονται 4χ2=8gb μνήμης. Δεν θα έπρεπε να απασχολήσει ιδιαίτερα πάντως, για την δουλειά που το θέλεις η (δυνητική) ποσότητα μνήμης είναι αρκετά χαμηλή προτεραιότητα...
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ ρε παιδια,θα ψαξω και λιγο μονος μου να μαθω κατι για ολα αυτα αλλα ευχαριστω παρα πολυ btw εχει κανα οριο το ποσο μνημη(ram) μπορει να σηκωσει ενα pc?? Εξαρτάται από την μητρική και το λειτουργικό. Αν βάλεις 32bit Win θα βλέπει μέχρι ~3Gb. Σε 64bit μόνο η μητρική μπορεί να σε κόψει, αλλά τα όρια παραείναι μεγάλα για να τα ξεπεράσεις. edit: (πάλι με πρόλαβε αυτός, έχω χάσει την φόρμα μου)
terry308 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ ρε παιδια,θα ψαξω και λιγο μονος μου να μαθω κατι για ολα αυτα αλλα ευχαριστω παρα πολυ btw εχει κανα οριο το ποσο μνημη(ram) μπορει να σηκωσει ενα pc?? Αναλογα την μητρικη τωρα πανε εως 16gb στα 4 εισαι ΟΚ ...στα 8gb ειναι too much ( αλλα ΟΚ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.