Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με xbox live και redeem code

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες που λετε αγορασα και εγω μια δωδεκαμηνη καρτα απο νετ και μου στειλανε τον κωδικο.τον βαζω και μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει η συναλλαγη και μεσα απο το 360 μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος.παρολα αυτα που λετε τις προαλλες η μικροσοφτ με mail μου ειπε να βαλω μια εγγυρη καρτα (ειχα 3μηνια) γιατι δεν μπορουν να την χρεωσουν (εχω προπληρωμενη και δεν ειχε μεσα λεφτα).τι κανω τωρα οεο?εστειλα mail απο κει που αγορασα την καρτα να μου πουν τι παιζει.Την καρτα την αγορασα απο το xboxliveuk79

Δημοσ.

Φίλε δύσκολα τα πράγματα. Άφησες να λήξει η προηγούμενη συνδρομή έτσι δεν είναι? Αν το έκανες αυτό έχεις δύο επιλογές.

1. Επικοινωνία με Microsoft Αγγλίας( ή ότι χώρα έχεις βάλει τελος πάντων). Εκεί θα τους ζητήσεις να βγάλουν την κάρτα από το σύστημα και να σου το γυρίσουν σε prepaid.

2. Αν "τσινίσουν" από την MS θα αναγκαστείς να αλλάξεις gamertag όπως χρειάστηκε να κάνω και εγώ.

Σημείωση: Δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχτουν να το κάνουν από την MS και αν το κάνουν να ξέρεις ότι θα πάρει κανα μήνα...

Δημοσ.

οχι δνε ειχε ληξει ο λογαριασμος.η μικροσοφτ ηθελε μαλλον να δει λεφτα στην πιστωτικη και χρειαζεται να βαλω λεφτα τωρα για να ανανεωσουν και καλα την συνδρομη.το καλο ειναι οτι αναγνωριζουν το redeem code

Δημοσ.
οχι δνε ειχε ληξει ο λογαριασμος.η μικροσοφτ ηθελε μαλλον να δει λεφτα στην πιστωτικη και χρειαζεται να βαλω λεφτα τωρα για να ανανεωσουν και καλα την συνδρομη.το καλο ειναι οτι αναγνωριζουν το redeem code

Όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο μην πάθεις ότι έπαθα και εγώ και πήγα από 12000 gamerpoints στα 700!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...