Προς το περιεχόμενο

τι ειναι το τοσο σημαντικο με αυτον τον δισκο και γιατι κανει 211 € ?

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Western Digital Velociraptor 300GB HDD (16MB Cache, 10000 rpm, SWD3000HLFS)

όπως λέει και ο fabio

πιο γρηγοροσ ε?(στην μεταφορα δεδομενων παντα ετσι..?)

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως ποιον SSD λέμε βέβαια...από κάποια αρχικά μοντέλα ναι ασφαλώς :P

Δημοσ.

Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες. Λοιπόν , 1.η σύνδεση raid από την sata είναι πιο γρηγορη? 2.Τι διαφορες έχουν οι δίσκοι velociraptor από τους ssd ( δεν θέλω να μου δώσετε link να δω πληροφορίες ,αλλα να μου πείτε δυο πραγματάκια )

Δημοσ.
δηλαδη καλυτεροσ και απο ssd? (solid state drive)

υπαρχει διαφορα στην συγκριση...Ο ενας δεν εχει κινουμενα μερη (ssd)και ο αλλος ακουγεται λιγο παραπανω...Ο ενας δεν ανεβαζει 8ερμοκρασιες ο αλλος κατι κανει...

Δημοσ.
Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες. Λοιπόν , 1.η σύνδεση raid από την sata είναι πιο γρηγορη? 2.Τι διαφορες έχουν οι δίσκοι velociraptor από τους ssd ( δεν θέλω να μου δώσετε link να δω πληροφορίες ,αλλα να μου πείτε δυο πραγματάκια )

H σύνδεση raid ΕΙΝΑΙ sata (ή ide τεσπα) απλά διαφέρει ο τρόπος που γράφονται τα δεδομένα σε αυτή τη συνδεσμολογία. ΠΧ σε raid 0 για να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται , έχουμε 2 ίδιους δίσκους και μέσω raid τους κάνουμε 1 (εικονικά) και έτσι τα δεδομένα γράφονται παράλληλα τα μισά στον πρώτο και τα άλλα μισά στον δεύτερο (μπακαλίστικα είπαμε τα λέω τώρα ε) και έτσι βελτιώνεται η ταχύτητα.

Για περισόττερα info http://en.wikipedia.org/wiki/RAID

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...