balios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καλημέρα εχω ένα προβληματάκι όσον αφορά τη σύνδεση ενός router που αγόρα προσφατα μοντελο και μαρκα:tp link WR941ND Το προβλημα αφορά το wan κομμάτι της σύνδεσης. Ο ISP μου είναι η forthnet και οταν είχα πρωτοσυνδεθεί εδω και περίπου 1 και χρονο όλα λειτουργούσαν σωστα με ενα royterακι που μου είχαν δωσει CRYPTO F330,ωστόσο αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο ρουτερακι γιατι το παλίο που είχα δεν ήταν adsl2+ και είχα μειωμένη ταχύτητα. Το θέμα είναι ότι στο καινούργιο μου ρουτεράκι tp link WR941ND όταν πηγαινω να ρυθμίσω τη σύνδεση WAN δέν έχει όλες τις παραμέτρους που χρειάζονται όπως πχ την επιλογή για LLC encapsulation και καποιες παραμέτρους για το PPPoE οπως οι τιμές για VPI VCI.Οι επιλογές αυτές στις ρυθμίσεις του προηγούμενου μου ρουτερ υπηρχαν κανονικά ωστόσο στο καινούγιο δεν υπάρχουν Να σημειώσω ότι το καινούργιο μου ρουτεράκι έχει κανονικά θύρα WAN είναι δηλαδή adsl Modem-router. υπάρχει περίπτωση να έχω αγοράσει λάθος συσκευή;
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αυτό που πήρες είναι Modem-router σίγουρα? Γιατί από την περιγραφή μου φαίνεται ότι πρόκειται για απλό router. Και στο site της Tplink δεν το έχει στα ADSL2+ router αλλά στα Wireless N routers
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 οπως το ειπες μονο σου .δεν ειναι adslrouter αλλα σκετο ρουτερ.το γραφει και στο site.και εχει υποδοχη wan Οπως ειπες που ειναι για καλωδιο δικτυου οχι για τηλεφωνικο.οποτε την πατησες οπως αλλος τοσος κοσμος που μπερδευεται με τα linksys.αντι να παρουν τα wag που ειναι adsl router παιρνουν τα wrt που ειναι ρουτερ.πηγαινε το πισω και μην παρεις tp link επειδη ειναι φτηνα.παρε μια αλλη γνωστη μαρκα που να εχει και μια χ υποστηριξη και απο τον isp,kai απο την ιδια την εταιρεια και απο διαφορα ατομα στα forums γιατι αυτο που πηρες απορω αν θα σε βοηθησουν να το σεταρεις αμα σου τυχει κατι.αυτα.υποδοχη wan/internet = utp καλωδιο.βαλε ενα utp να δεις πως θα αναψει το λαμπακι .με τηλεφωνικο δεν θα αναψει εκτος οτι μπορει να το καψει που περνανε 48 volt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.