Προς το περιεχόμενο

Λαμπάκι τσεκ κινητήρα σε Golf IV '02 1.6

fideliodb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί είπα,όλο και κάποιος θα έχει την ίδια εμπειρία με εμένα.Έχω λοιπόν το παραπάνω αμάξι απο το 2007,μεταχειρισμένο και το προσέχω σαν τα μάτια μου.Το βρήκα σε πολύ καλή τιμή δεδομένου ότι δεν έβρισκα τπτ καλύτερο σε <10k euro.Εδώ και 5-6 μήνες μου ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα και το πήγα και στην αντιπροσωπεία αλλά και στο συνεργείο στην γειτονιά μου που του κάνω τα service. Το μνμ βλάβης είναι "Break pressure release Solenoid. intermittent obdii".Tο περίεργο είναι ότι ανάβει όποτε του ....Μην το πώ.Στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι είναι γνωστό πρβλ με τα golf αυτής της φουρνιάς και δεν χρειάζεται να ανησυχώ.Μου το έλεγξαν κιόλας με 2 μηχανικούς πάνω απο το αμάξι και μου είπαν ότι όλα είναι καλά.Έχει κανείς άποψη?? Το αμάξι οδηγικά δεν έχει απολύτως καμία διαφορά.Μπορεί απο μηχανικά να μην σκαμπάζω αλλά είμαι τόσο τρίχας με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που το πάω στο συνεργείο με τον παραμικρό μυστήριο κατ'εμέ θόρυβο.Ευτυχώς το έχει κολλητός και δεν μου έχει ρίξει κανένα ευχολόγιο ακόμα!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλαράκι το αμάξι δουλεύει κανονικότατα.Καμία μα καμία διαφορά.Μίλησα και με άλλους που έχουν το ίδιο αυτοκίνητο και μου είπαν ότι υπάρχει ένα θέμα με τα false alarm!! Δλδ και μένα μου κάνει εντύπωση αυτό.Βγάζει βλάβη (μόνο την συγκεκριμένη έτσι?) και δεν υπάρχει. Και στην αντιπροσωπεία το πήγα σαν πρόβατο επι σφαγής.Λέω αυτοί όσο να 'ναι λεφτά θέλουν,αν υπάρχει κάτι θα το βρούν και θα μου το ράψουν το κουστούμι.Ναι , ξέρω είναι ποντιακός τρόπος (για να μην πω τπτ άλλο) αλλά ακόμα και απο εκεί μου είπαν ότι το αμάξι δεν έχει κανένα πρβλμ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:36 ----------

Ανάβει τσεκ άρα κάποιο πρόβλημα έχει..Το αστείο είναι ότι πριν είχα ένα Nissan Cherry του '89 το οποίο δεν έβγαζε τίποτα μα απολύτως τίποτα.Έχει φάει μποτιλιάρισμα στην Χαλκιδική και ούτε μία φορά δεν ανέβασε θερμοκρασία.Και μιλάμε για αμάξι 20ετίας!Α ρε τον Ιάπωνα τον σαμουράι!

Δημοσ.
Φιλαράκι το αμάξι δουλεύει κανονικότατα.Καμία μα καμία διαφορά.Μίλησα και με άλλους που έχουν το ίδιο αυτοκίνητο και μου είπαν ότι υπάρχει ένα θέμα με τα false alarm!! Δλδ και μένα μου κάνει εντύπωση αυτό.Βγάζει βλάβη (μόνο την συγκεκριμένη έτσι?) και δεν υπάρχει. Και στην αντιπροσωπεία το πήγα σαν πρόβατο επι σφαγής.Λέω αυτοί όσο να 'ναι λεφτά θέλουν,αν υπάρχει κάτι θα το βρούν και θα μου το ράψουν το κουστούμι.Ναι , ξέρω είναι ποντιακός τρόπος (για να μην πω τπτ άλλο) αλλά ακόμα και απο εκεί μου είπαν ότι το αμάξι δεν έχει κανένα πρβλμ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:36 ----------

Ανάβει τσεκ άρα κάποιο πρόβλημα έχει..Το αστείο είναι ότι πριν είχα ένα Nissan Cherry του '89 το οποίο δεν έβγαζε τίποτα μα απολύτως τίποτα.Έχει φάει μποτιλιάρισμα στην Χαλκιδική και ούτε μία φορά δεν ανέβασε θερμοκρασία.Και μιλάμε για αμάξι 20ετίας!Α ρε τον Ιάπωνα τον σαμουράι!

Υπάρχουν και χειρότερα. Να μη σου ανάψει το φωτάκι του λαδιού ενώ χάνεις λάδια και να πάθεις ζημιά στο κινητήρα λόγω χαμηλής πίεσης λαδιών.

Σε σαμουράι...

Δημοσ.

Aφου σου ειπαν πως δεν εχει τιποτα τοτε δεν εχει,γενικως αυτο check του κινητηρα αναβει χωρις λογο σε πολλα αυτοκινητα η καμια φορα αμα βαλεις μουφα βενζινη,πολλοι μαλιστα το απενεργοποιουν κιολας.

Δημοσ.

φιλε μου εχεις παρατηρησει αν σου αναβει οταν πας το αμαξι στις υψηλες στροφες και στις μεγαλες ταχυτητες δηλαδη πανω απο 3 000 στροφες και πανω απο τα 110 120 χιλιομετρα????η σου αναβει και οταν πας χαλαρα μεσα στην πολη μεχρι 2500 3000 στροφες????

Δημοσ.

Συνήθως ανάβει όταν είμαι στην πόλη και το κυκλοφορώ.Αν και έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές όταν ανεβάζω στροφές και χλμ μετά απο καποιο διάστημα σβήνει.Μπορεί και να είναι τυχαιο,δεν ξέρω.

Δημοσ.
Κάποιοι μιλούσαν για την αξιοπιστία των VW σε προηγούμενο thread.....:lol:

εχω γνωστο που σκοτωσε ενα 3ης η 4ης γενιας αφου πρωτα το εκανε καινουργιο 2 φορες:lol:

φυσικα οταν ακουει VW ψαχνει αμεσως χαρτοσακουλα ξερασματος

περα απο την πλακα wtf και αν το αυτοκινητο παρουσιασει πραγματικα καποιο προβλημα και στο δειξει τι κανεις? το αγνοεις?

Δημοσ.

Γι'αυτό κι εγώ δεν αλλάζω τους Σαμουράι με τίποτα....Δεν με έχουν προδώσει ποτέ!

Τώρα φίλε για το πρόβλημα σου καλύτερα κάνε ότι σου πεί η VW.

Δημοσ.
Κάποιοι μιλούσαν για την αξιοπιστία των VW σε προηγούμενο thread.....:lol:

Διάβασες τι είπα μήπως;

Αλλαγή κινητήρα σε Χόντα επειδή δεν άναψε το λαμπάκι...

Δημοσ.
το παλεψες πολυ αλλα σου βγηκε στο τελος ε?:P:p:p

Δεν πάλεψα τίποτα. Γεγονός είναι που συνέβη σε εμένα και όχι σε γνωστό του γνωστού μου.

Πότε θα καταλάβετε ότι είναι μύθος τα περί τεράστιας αξιοπιστίας των γιαπωνέζικων;

Δημοσ.

Πότε θα καταλάβετε ότι είναι μύθος τα περί τεράστιας αξιοπιστίας των γιαπωνέζικων;

1) ηταν πειραγμα εμφανως

2) τωρα ομως δεν ειναι πειραγμα και ναι πες μας και αλλα τετοια αστεια που ουτε στην VW πχ δεν θα πιστευαν

3) ελα απλα δειξε ελεος γιατι κανει και ζεστη

Δημοσ.
1) ηταν πειραγμα εμφανως

2) τωρα ομως δεν ειναι πειραγμα και ναι πες μας και αλλα τετοια αστεια που ουτε στην VW πχ δεν θα πιστευαν

3) ελα απλα δειξε ελεος γιατι κανει και ζεστη

1) Θα ήταν πείραγμα αν ήταν και αστείο.

2) Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις στην τελική. Μείνε πρόβατο και όποτε σου βγάζει πρόβλημα το γιαπωνέζικο κάνε ότι δεν το βλέπεις.

3) Δίνουν επιδοτήσεις για AC. Κάνε τον κόπο, μάλλον το χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...