papiadyths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά πηρε κανείς Beta Key? Ghost? εδώ ακόμα τίποτα. no mail .
newlynx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tvp8qFwWA7A
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα κι εδώ. Περιμένω στο EA Live support πάλι. Αν δώσεις στοιχεία, υποτίθεται ότι θα σου δώσουν τον κωδικό. Αλλά εξαρτάται και σε ποιον Ινδό θα πέσεις.
papiadyths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έδωσε key o Ινδός ! Μέσω live support !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έδωσε key o Ινδός ! Μέσω live support ! Εγώ γιατί είμουν στην ουρά όταν το έγραφα και εσύ κατάφερες να πας μπροστά και να πάρεις κλειδί, ενώ ακόμα περιμένω........?? @Athanasios2104 Το είχαν πει ότι η beta δεν θα είχε CR.
activex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 @ activex, Yeap. Όταν λέμε για όλους ελπίζω να εννοούμε χωρίς κλειδιά με χαζόrigin καταστάσεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Open θα είναι η Beta από αύριο, που σημαίνει χωρίς κλειδιά κλπ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θα χρειαστείς όμως το "χαζOrigin".
papiadyths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ γιατί είμουν στην ουρά όταν το έγραφα και εσύ κατάφερες να πας μπροστά και να πάρεις κλειδί, ενώ ακόμα περιμένω........?? @Athanasios2104 Το είχαν πει ότι η beta δεν θα είχε CR. Μπηκα στο forum ενω ειχα ηδη φαει ενα Disconnect απο το line ακριβως οταν εφτασε η σειρα μου και ξαναμπηκα στην ουρα δευτερη φορα. Οταν εκανες reply ημουν ~200 ατομα δρομο ακομα ^_^ (Anyway αν μου έρθει ΚΑΙ δεύτερο key μεσω mail στο δίνω επιτόπου ) το αστειο επισης ειναι οτι αν και εχω key πριν τις 5 δε θα μπω να το δοκιμασω καθως ειμαι στη δουλεια
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θα χρειαστείς όμως το "χαζOrigin". χαζ0rigin F T W ! Να μπούμε και μεις που δεν έχουμε moh LE και προ-παραγγελία από origin να ζητήσουμε key για το beta ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 το αστειο επισης ειναι οτι αν και εχω key πριν τις 5 δε θα μπω να το δοκιμασω καθως ειμαι στη δουλεια Γιατί, λες εγώ να έχω βρει support μέχρι τις 5;
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Με τα spec του pc μου το τρεχει σε fullHd ultra ανετοτατα! http://www.youtube.com/watch?v=pfLNKh2f-1s παλι καλα. Απο οτι βλεπω εχεις ιδιο pc με εμενα εκτος απο καρτα γραφικων αρα δεν υπαρχει λογος να ανησυχω! Σε τι αναλυση το παιζεις? εχεις κανει overclcok η ειναι σε stock speeds?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα