Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Free Disk Space

Recommended: 20 GB

You Have: 401 GB

PASS

Δεν την παλευει η καρτα με τιποτα....Αν βαλω αλλη μια θα ειμαι κομπλε?

20gb??? Εκεί που το bfbc2 έπιανε 8,5gb??? Πάνε καλά???

Να δω που θα το στριμώξω στον ssd...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι εχουν και οσοι δεν εχουν φραγκα, καλυτερα ας περιμενουν. Πολυ διαφημιση, απο nvidia κυριως για καρτες κλπ και πολλοι εχουν κανει αναβαθμιση στις καρτες τους και στα pc τους. Θα βγει το παιχνιδι και αμα ειναι ασηκωτο, μετα απο κανα μηνα, patch που θα το κανει πιο ελαφρυ κλπ. Σχεδον παντα γινεται σε τετοια παιχνιδια....crysis 1,2......just cause 2.....μονο στην αρχη πανικος για να σκαμε λεφτα. Aφου πουλησει οτι ειναι να πουλησει η εταιρια των καρτων, μετα ε πως να το κανουμε, πρεπει να συνεχισει να πουλαει και το παιχνιδι για την εταιρια. Ετσι το κανουν πιο ελαφρυ και το τρεχουν και αλλοι φιλοι που πριν ειχαν 10fps.

Τη φραση: ''Οσοι εχουν φραγκα'' την πηρα μιας και την ειπες Athanasios2104. Απο εκει και περα το μηνυμα μου δεν εχει να κανει με εσενα ή οτι λες κατι λαθος. Μη παρεξηγηθω.

Δημοσ.

Οσοι εχουν και οσοι δεν εχουν φραγκα, καλυτερα ας περιμενουν. Πολυ διαφημιση, απο nvidia κυριως για καρτες κλπ και πολλοι εχουν κανει αναβαθμιση στις καρτες τους και στα pc τους γενικα. Θα βγει το παιχνιδι και αμα ειναι ασηκωτο, μετα απο κανα μηνα, patch που θα το κανει πιο ελαφρυ κλπ. Σχεδον παντα γινεται σε τετοια παιχνιδια....crysis 1,2......just cause 2.....μονο στην αρχη πανικος για να σκαμε λεφτα.

Νεοδημοκράτης standard <_<

ps: πλάκα κάνω :D

Δημοσ.

πλάκα πλάκα, τώρα συνειδητοποίησα κι εγώ τα 20GB και μάλιστα έχω το ίδιο πρόβλημα με τον hurin

έχω έναν 128αρη Samsung, άλλα για παιχνίδια είναι ο 40αρης Intel, στον οποίο έχω ήδη το Starcraft και το Steam... βάλε και τα "μικρά" Patches της DICE άλλα 3 GB... οριακά είμαι :huh:

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πριν οποιαδήποτε αγορά να δούμε την beta. Μέχρι και drivers που ανεβάζουν την ταχύτητα εως και 38% έβγαλαν!

September 26, 2011

The Battlefield 3 beta will begin tomorrow for pre-order customers and Medal of Honor owners, and on the 29th for everyone else. To get the most out of the beta you’ll need to download our new GeForce 285.38 beta drivers that increase performance in the Battlefield 3 beta by up to 38% compared to the 285.27 drivers. In addition, our Battlefield 3 SLI profile has been updated, allowing you to get the absolute best performance from your multi-GPU machine.

Source: Geforce UK

Δημοσ.

Eνα φιλαρακι εχω που ειναι στην early και μου ειπε πως το game απλα δεν υπαρχει.

Επισης ολη η κοινοτητα του youtube εχει μεινει υπερικανοποιημενη απο τα uploaded videos.

Για εξηγησου Jeronimo, τι δεν σου αρεσε;

• Moderators
Δημοσ.

Η ιστορία με τα κλειδιά είναι το fail.

Ακόμα περιμένω να έρθει για early access και επειδή το είδαν ότι τελικά υπάρχει πρόβλημα (ενώ πιο πριν έλεγαν μην πηγαίνεται στο EA Support), τώρα το είπαν ότι να πάμε αν δεν έχουμε κλειδί.

Και μετά από μια ώρα αναμονή, στα 10 λεπτά περίπου που έμειναν, με έκανε cancel. Ξανά από την αρχή τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...