Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, οντως θα ειμαστε σε καλυτερη μοιρα αν εννοει ως max μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1920x1080. Τωρα οσον αφορα την betta θα παρουμε μια γευση, μονο που δεν παει να πει οτι η betta θα ειναι το ιδιο ''βαρια'' με το ολοκληρομενο που θα βγει.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

desktop_2011_09_25_18_noyv.png

Καλό το Marketing της Nvidia ε?

:)

καλο αλλα εγω που θα το παιξω σε 1280χ1024 αν παρω την 570 θα μπορω να το παιξω σε ultra 1280χ1024? αφου μπορει και το παιζει high σε 1600χ1200 δεν νομιζω να εχει προβλημα στο ultra 1280χ1024

Δημοσ.

Σε 1280x1024 και η 7600 (που λέει ο λόγος) το παίζει τέρμα.

Κάτσε να βγεί και αν σου κολλάει στην παραπάνω ανάλυση, τότε πάρε άλλη κάρτα.

υγ : πάρε και μία οθόνη, σε τέτοια ανάλυση φυσικό είναι (όπως λές) να παίζεις τα πάντα "τέρμα"

Δημοσ.

Δυσκολα bele, σε χαμηλη αναλυση ισως.

Aς μου παιξει σε 1024x768...εγω να φανταστεις στο προηγουμενο pc ειχα μια ati Radeon 9550...το καλυτερο παιχνιδι που μπορουσε να σηκωσει ηταν το COD4 σε 800x600 :P

Δημοσ.

Ναι τα καλυτερα COD ηταν το 4 και mw2

Αλλα ειπαμε να ξεκολησουμε απο το να πυροβολαμε οτι κινειται ,να υπαρχουν και στοιχεια στρατηγικης και rpg μεσα

Αυτη ειναι η διαφορα απο το να παιζεις ενα παιχνιδι με πιστες ή με κανονικα πολεμο

Το μειονεκτημα του bf ειναι οτι θα μπορουσαν να το κανουν πιο ελαφρυ οπως τα call of duty .Ισως βεβαια και να ειναι ετσι λογω των μεγαλων χαρτων ,σε αντιθεση με τις μικρες πιστες του cod

Δημοσ.

Αν το έκαναν σαν το cod, δεν θα ήταν bf3, απλά άλλη μια απομίμηση του cod.

Εκεί είναι το ζουμί, να κάνουν κάτι καινούργιο.

Δημοσ.

Ναι παιδια καλα τα λετε. Δεν εχω παιξει κανενα battlefield μεχρι στιγμης. Απο οτι λενε, υπαρχει πιο πολυ στρατηγικη σε σχεση με τα cod και αυτο σιγουρα ειναι κατι διαφορετικο και καλο. Το αν θα υπαρχουν και καποια στοιχια rpg δεν ξερω κατα ποσο με ενδιαφερει. Στα cod ωραιο με στρατηγικη ειναι το search and destroy που με skype παιζαμε και μιλαγαμε με τους φιλους μου και δεν ηταν μονο σκοτωμους. Για να δω και το battlefiled λοιπον....!

Παντως απο cod ακομα 4 παιζω 6 και 7 δεν με συγκινησαν αν και το 7 το πηρα δυστυχως...

Το 2 δεν προλαβα να παιξω μιας και ξεκινησα τα cod απο το 4. 5 δεν επαιξα διοτι δεν μαρεσει ο β' παγκοσμιος σαν εποχη.. :)

Δημοσ.

εγω πως λετε να το παιζω με το συστημα μου? κ κανα o/C στην καρτα μου φυσικα,για FHD οθονη μιλαω, βασικα ειναι πολυ πιο βαρυ απο metro 2011?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι λίγο πιο ουσιαστικό.

Για κατόχους nVidia, κυκλοφόρησαν οι τελευταίοι οδηγοί, optimized (και καλά) για την Beta.

http://www.guru3d.co...river-released/

http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-uk

edit: Να και οι αντίστοιχοι για κατόχους ΑΤΙ καρτών: http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html

Επεξ/σία από Πέτρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...