Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Η Bohemia Interactive είναι hardcore. Εδώ θέλουμε κάτι που να είναι γρήγορο, αλλά να μην είναι και τελείως κουλό (αυτό με το αεροπλάνο που είπα πιο πάνω). Το πρόβλημα μας είναι οι απαιτήσεις μας που αν και εισακούστηκαν οι 64 παίχτες, η ξάπλα (prone ) και τα jets, φαίνεται ότι άλλα πράγματα τρώνε σουτ γιατί... "how do you lower the threshold?"
tsakonas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 πως γίνεται να μην έχει βγει το game και κάποιοι να το θάβουν?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όταν ήδη διώχνουν πράγματα που είχαμε στο BF2 και μας άρεσαν για τους δικούς τους σαχλούς λόγους. :/ Υποτίθεται ότι το BF3 θα είναι "true successor" "bigger and better" από το BF2. Αν το κάνουν Bad Company 2.5 με μερικά παραπάνω features... μας κοροϊδεύουν. Και επειδή η DICE τελευταία γενικά το κάνει το θέμα με τα λεφτά/κοροϊδία, η εμπιστοσύνη μας προς αυτήν είναι φυσικά χαμηλή.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βασισμένο σε PC η ανάπτυξη του Battlefied 3 Λόγω του ότι "οι χρήστες του παραπονιούνται πολύ" Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο Patrick Bach της DICE στο περιοδικό Game Informer, το πολυαναμενο Battlefied 3 φτιάχνεται πρώτα για το PC και στη συνέχεια θα προσαρμοστεί στις κονσόλες. Χαρακτηριστικά, δήλωσε τα εξής: “Δεν αναπτύσσουμε το παιχνίδι στις κονσόλες και μετά θα το μεταφέρουμε στο PC, δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε. Έχουμε ρίξει όλη μας την προσοχή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μετά θα κάνουμε όποιες αλλαγές χρειαστούν, ώστε να ταιριάξει στις κονσόλες. Ο βασικός λόγος που το κάνουμε αυτό, είναι διότι οι παίκτες των PC παραπονιούνται συνεχώς. Από την άλλη, δεν έχουμε ακούσει κανένα παράπονο από τους χρήστες των κονσολών. Φυσικά και ενδιαφερόμαστε πολύ για το κοινό, που προτιμά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για αυτό θα τους προσφέρουμε πολλά έξτρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κόψουμε πράγματα από τις άλλες εκδόσεις." απο Gameover.gr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Yup, έχουμε τα scans πιο πίσω. http://www.insomnia.gr/topic/297527-battlefield-3/page__view__findpost__p__3851198 Μην ξεχνάμε ότι και το BC2 "isn't a port", αλλά δεν γινόταν να μας βάλουν εύκολα το SPECACT στο PC και το BF1943 και Onslaught mode του BC2 δεν μπορέσαν να γίνουν καν port. So... DICE is full of it. Μην ξεχνάμε ότι Commander πολύ πιθανό να bye bye και το ίδιο με post-launch mod tool support, παρά το τί λένε. Τα έχουμε ξανακούσει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ουπς sorry. Δεν τα διαβασα οταν τα ποσταρες, μονο στα screenshots ειχα ριξει μια ματια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 No worries βρε συ. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι πώς αυτά της DICE πέρι "το PC version δεν είναι port / θα είναι καλύτερο από τις κονσόλες και θα έχει παραπάνω πράγματα", πρέπει να τα βλέπουμε με άλλο μάτι.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το'χω πει. Αν δε βγει πρώτα να ακούσω απόψεις, να περάσει κάνας μήνας να βγάλουν το πρώτο patch, εγώ δεν αγοράζω.
XKilleR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Παντως Μάγκες δεν ξέρω για εσάς το campaign του bc2 ήταν φοβερό το μουλτι του ήταν fail.και θέλω να πω και Κατι.δεν Ειμαι υπέρ κάποιου στρατοπέδου αλλα τώρα κατάλαβα Γιατί το cod πουλάει τρέλα Sent from my iPod touch using Insomnia
PETERANOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Παντως Μάγκες δεν ξέρω για εσάς το campaign του bc2 ήταν φοβερό το μουλτι του ήταν fail.και θέλω να πω και Κατι.δεν Ειμαι υπέρ κάποιου στρατοπέδου αλλα τώρα κατάλαβα Γιατί το cod πουλάει τρέλα Sent from my iPod touch using Insomnia Το multiplayer του bc2 είναι fail, διάβασα καλά?
XKilleR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ναι Φίλε καμία σχέση με cod.Και τώρα κατάλαβα Γιατί πουλάει τρέλα το cod Sent from my iPod touch using Insomnia
xlapatsas4000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 fail το multi ? χαχχαχαχα εντάξει τα είδα όλα....γιατί φαιλ ? εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, καλά γραφικά 9(εντάξει μπορούσαν να τα κανουν και καλύτερα) πολλοί σέρβερ με πολύ κόσμο.ενλώ το cod black ops που ειδα τι ειχε ?τιποτα ! γραφικα μαπα, το οπλο νομιζα πως ηταν αποκριατικο (πλστικο), τα μαπ ? ασχολιαστα....ο καθενας εχει δικες του αποψεις.....
pappous_soulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το BC2 έχει οχήματα, μεγαλύτερα maps και απαιτεί συνεργασία. Το Black Ops είναι πιο γρήγορο fps και πιο ατομικό σαν game. Προφανώς το Battlefield απευθύνεται σε μικρότερο κοινό.
john2gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Όταν ήδη διώχνουν πράγματα που είχαμε στο BF2 και μας άρεσαν για τους δικούς τους σαχλούς λόγους. :/ Υποτίθεται ότι το BF3 θα είναι "true successor" "bigger and better" από το BF2. Αν το κάνουν Bad Company 2.5 με μερικά παραπάνω features... μας κοροϊδεύουν. Και επειδή η DICE τελευταία γενικά το κάνει το θέμα με τα λεφτά/κοροϊδία, η εμπιστοσύνη μας προς αυτήν είναι φυσικά χαμηλή. Quoted for future reference. +1 ασδασδασδασδσα
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 </h2> <h2>Battlefield 3 Minimum Requirements While no official announcement of minimum requirements for Battlefield 3 have been made, we do know what engine the game will be running. Frostbite 2.0. Because of this we can estimate what requirements will be expected when Battlefield 3 hits shelves. Minimum System Requirements Processor: Dual Core Memory: 2 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 256 MB Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 10 Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements Processor: Quadcore Processor Memory: 4 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 512 MB Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 11 Keyboard and Mouse DVD Rom Drive http://enterbf3.com/battlefield-3-minimum-requirements.php Αλλά όχι official ...Τώρα κατά πόσο θα διαφέρουν,θα δούμε . Ξέρουμε αν θα έχει dedicated server ;Και να μπορούμε να στήσουμε εμείς τους δικούς μας σερβερς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα