Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, η 6950 πόσο καλύτερη είναι από την 5850 που έχω.

Επεξ/σία από PETERANOS
Δημοσ.

Να ρωτήσω για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, η 6950 πόσο καλύτερη από την 5850 που έχω.

νομιζω ειναι x2

Δημοσ.

Τι να σου πουμε.Αν τα recomended ειναι αυτα ,βεβαιως και θα εχεις θεμα.6950 ρε παιδια γαι recomended,πτωτη φορα το βλεπω αυτο..

Εγω θεωρω πως κατι δεν παει καλα με αυτες τις απαιτησεις...6950??Πολυ τραβηγμενο το βλεπω για recomended..

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσουν για ποιά κατηγορία γραφικών είναι τα recommended. Αν δηλαδή είναι για medium settings, είναι υπερβολικά μεγάλη απαίτηση. Αν τώρα είναι για όλα στο full, είναι αποδεκτό για σύγχρονο παιχνίδι.

Δημοσ.

Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ, να υπάρχει recommendation σε συνάρτηση επιπέδου γραφικών.

Άρα..;

Θα συμφωνήσω! Δεν ισχύει αυτό που λέτε..

Εκτός να έχει γίνει λάθος (αν και δεν το βρίσκω φοβερό που έχει την 6950 recommended)

Δημοσ.

Καλά εντάξει, πολλά μπορούν να συμβαίνουν κι ας λένε τώρα ότι θέλουν. Μπορεί το tessellation να σκίζει τις κάρτες στο overload κ χωρίς αυτό να είμαστε κομπλέ. Ή μπορεί το FSAA να ρίχνει τις επιδόσεις περισσότερο απ' ότι υπολογίζουμε. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν 'από πίσω' και σίγουρα με custom settings θα μπορέσουμε να το τρέξουμε άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...