Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα μάλιστα !!:-D

και για όσους νόμιζαν :

Updated: This is NOT BETA footage, sorry for the confusion folks, this is new single player footage from the latest dev build of the 360 version.
  • Moderators
Δημοσ.

Η ποιοτητα των βιντεο δεν ηταν πολυ καλη , οποτε δεν μπορουμε να πουμε κατι με σιγουρια :-(

Yup, άλλωστε εμείς περιμένουμε την έκδοση για PC. ;)

Πάντως κάνουν trolling με 2 τρόπους στο βίντεο με το αεροπλάνο.

1) Το ΑΙ ελέγχει το αεροπλάνο και όχι ο παίχτης. Σόρρυ, αλλά δεν θα καθόμουν με αντίπαλο 2 λεπτά στην ουρά μου...

2) Είναι διθέσια έκδοση του F-18, ενώ στο multiplayer θα έχουμε μόνο μονοθέσια αεροπλάνα.

Δημοσ.

Yup, άλλωστε εμείς περιμένουμε την έκδοση για PC. ;)

Πάντως κάνουν trolling με 2 τρόπους στο βίντεο με το αεροπλάνο.

1) Το ΑΙ ελέγχει το αεροπλάνο και όχι ο παίχτης. Σόρρυ, αλλά δεν θα καθόμουν με αντίπαλο 2 λεπτά στην ουρά μου...

2) Είναι διθέσια έκδοση του F-18, ενώ στο multiplayer θα έχουμε μόνο μονοθέσια αεροπλάνα.

Καλα οντως. Το σημειο που λες για τα 2 αεροπλανα ηταν epic fail ^_^

Δημοσ.

Στο BF2 είχε διθέσια πάντως!

• Moderators
Δημοσ.

Στο BF2 είχε διθέσια πάντως!

Το ξέρω. Τα πέταγα. :P

Αλλά στο BF3, το έχουν πει ότι δεν θα έχει διθέσια.

Δεν ξέρουμε για expansion βέβαια, ούτε έχουν πει αν στο Back to Karkand θα έχουμε. :/

Δημοσ.

Το ξέρω. Τα πέταγα. :P

Αλλά στο BF3, το έχουν πει ότι δεν θα έχει διθέσια.

Δεν ξέρουμε για expansion βέβαια, ούτε έχουν πει αν στο Back to Karkand θα έχουμε. :/

Karkand and jets = no go!!!

Κακώς δεν θα βάλουν διθέσια, ειδικά στην πίστα με της πετρελαιοπηγές έσπερναν!!!

Δημοσ.

Κακώς δεν θα βάλουν διθέσια, ειδικά στην πίστα με της πετρελαιοπηγές έσπερναν!!!

όπως είπε ο ghost, για αυτό υπάρχουν τα booster packs :rolleyes:

Δημοσ.

Για να μην μπερδευόμαστε:

Back to Karkand expansion = Strike at Karkand, Gulf of Oman (jets), Wake Island (jets), Sharqi Peninsula. ;)

Μα καλά, αυτοί που δεν θα πάρουν την LE ή το expansion, τί πίστες θα παίζουν? Μόνο τη Metro?

• Moderators
Δημοσ.

Η BF3 LE edition (pre-order απ' οπουδήποτε) έχει το Back to Karkand expansion μέσα.

Το BTK θα γίνει διαθέσιμο για αγορά μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (δεν είμαι σίγουρος πόσο μετά).

Το κανονικό παιχνίδι δεν θα έχει μόνο την Operation Metro προφανώς. Αν εννοείς για την beta, μάλλον θα έχουμε την Caspian Border όλοι.

Edit:

Γενικά,

Beta: To μόνο που αλλάζει, είναι πως αν είχατε κάνε pre-order (λένε και αν έχετε αγοράσει πρόσφατα, αλλά δεν είμαι σίγουρος) την Limited Edition / Tier 1 του Medal of Honor (2010), θα έχετε 48 ώρες πριν από τους άλλους στην Beta.

Το ίδιο και αν έχετε κάνει pre-order το BF3 από το Origin.

Κανονικό game: Αν έχετε κάνει pre-order το BF3, έχετε standard το Back to Karkand Expansion απ' όπου και αν το πήρατε. Υπόλοιπα bonus είναι ανάλογα το μαγαζί/site.

Δημοσ.

Η BF3 LE edition (pre-order απ' οπουδήποτε) έχει το Back to Karkand expansion μέσα.

Το BTK θα γίνει διαθέσιμο για αγορά μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού (δεν είμαι σίγουρος πόσο μετά).

Το κανονικό παιχνίδι δεν θα έχει μόνο την Operation Metro προφανώς. Αν εννοείς για την beta, μάλλον θα έχουμε την Caspian Border όλοι.

Edit:

Γενικά,

Beta: To μόνο που αλλάζει, είναι πως αν είχατε κάνε pre-order (λένε και αν έχετε αγοράσει πρόσφατα, αλλά δεν είμαι σίγουρος) την Limited Edition / Tier 1 του Medal of Honor (2010), θα έχετε 48 ώρες πριν από τους άλλους στην Beta.

Το ίδιο και αν έχετε κάνει pre-order το BF3 από το Origin.

Κανονικό game: Αν έχετε κάνει pre-order το BF3, έχετε standard το Back to Karkand Expansion απ' όπου και αν το πήρατε. Υπόλοιπα bonus είναι ανάλογα το μαγαζί/site.

To back to Karkand θα ειναι dlc multiplayer χαρτες?Αν το προπαραγγειλω απο το πλαισιο δηλαδη θα μου δωσουν τo LE το δισκακι που θα εχει μεσα τα maps αυτα ή καποιο κωδικο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...