Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα ήταν σωστοί ας λέγανε σε παραγγελείες άνω των 85 ευρώ 5% έκπτωση. Άραγε πόσα gb θα πιάνει στον δίσκο το bf3; Κάτι μου λέει καμία 20ρια και δεν έχω και χώρο...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα ήταν σωστοί ας λέγανε σε παραγγελείες άνω των 85 ευρώ 5% έκπτωση. Άραγε πόσα gb θα πιάνει στον δίσκο το bf3; Κάτι μου λέει καμία 20ρια και δεν έχω και χώρο...

~15 ταβανι...

Δημοσ.

ωραία εγώ δεν θέλω να δώσω αυτά τα 3 ευρώ τι πρέπει να κάνω; γιατι να μην μπορώ να το παραλάβω απο το κατάστημα που το έχουν χωρίς να τα δώσω;

Ούτε και γω ήθελα,και σπάστηκα όταν κατάλαβα τί γίνεται.

Γιατί είναι απάτη; Σου πουλάει το προιόν με 35 ευρώ και σου χρεώνει και 3 ευρώ τα μεταφορικά για να το φέρει σπίτι σου. Δεν σου χρεώνει κάτι παράλογο, ούτε σε κοροϊδεύει με κάποιο τρόπο, άρα ο όρος "απάτη" δεν κολλάει.

Ναι με ρωτάς ή με ρώτησαν καλύτερα άμα θέλω να μου το φέρει σπίτι μου;(να στο πάω στο παράλογο όπως και η υπηρεσία web-offer :P) Εκεί μπορεί να γίνονται όργια,ένα σορό πράγματα και θάματα..

Εεε γω όμως Σαλονίκη που μένω 5 βήματα από το μαγαζί,είναι κάπως ειρωνικό,παράλογο και βλακεία,να περιμένω τον courier να μου το φέρει,ενω θα μπορούσα να κατέβω τσακ μπαμ,να πω το όνομα και τον κωδικό της παραγγελίας και να το πάρω και να μην πληρώσω τα μεταφορικά.Να πω,ότι κάποιος που μένει κάπου που δεν έχει πλαίσιο να πω οκ..

Και ναι για τα 3€ χαμός :lol: .

Αλλά ναι είναι κοροϊδία,όχι απάτη..

Anyway,πολιτική τους είναι..

Δημοσ.

Αλλά ναι είναι κοροϊδία,όχι απάτη..

Anyway,πολιτική τους είναι..

Αν ήταν μονοπώλιο, ναι! Τώρα όμως είναι απλά πολιτική τους και επιλογή σου το αν θα αγοράσεις από αυτούς...

Επίσης σου θυμίζω ότι τα web offers τιμολογούνται από Αθήνα και έρχονται σε εσένα και έτσι πετυχαίνουν χαμηλότερη τιμή και χρόνο παράδοσης. Αν σταλούν πρώτα στα καταστήματα θα χαθεί χρόνος και θα ανέβει η τιμή.

Anyway κουράσαμε...

Δημοσ.

Αν ήταν μονοπώλιο, ναι! Τώρα όμως είναι απλά πολιτική τους και επιλογή σου το αν θα αγοράσεις από αυτούς...

Επίσης σου θυμίζω ότι τα web offers τιμολογούνται από Αθήνα και έρχονται σε εσένα και έτσι πετυχαίνουν χαμηλότερη τιμή και χρόνο παράδοσης. Αν σταλούν πρώτα στα καταστήματα θα χαθεί χρόνος και θα ανέβει η τιμή.

Anyway κουράσαμε...

+1

Απόλυτα σωστός! :)

Δημοσ.

να προσθέσω ότι επειδή πολύ έχουν ρωτήσει γιατί το πλαίσιο το κάνει αυτό, η απάντηση τους είναι ότι αν το πάρεις από το κατάστημα θα απασχολείς υπαλλήλους και θα πρέπει να έχουν και περισσότερο stock. Αν και γω πάλι χαζό το θεωρώ μίας και τον ντελιβερά και την βενζίνη που θα κάψουν θα χάσουν περισσότερα, άσε που αν δουλεύεις πως μπορείς να τους πεις να στα φέρουν σπίτι την ώρα που κάνουν τις αποστολές. Κανα νέο για την μπέτα;

Δημοσ.

νεο trailer λεμε!!επιτελους νυχτα!!μου τρεχουν τα σαλια λεμε ρε!!!τι παιχνιδαρα ειναι αυτη..καθε φορα που βγαινει νεο βιντεο καρφωνει το σαγονι στο πατωμα...

γραφικα?φωτισμος?animation?ηχος?η συνολικη αισθηση που σου δινει ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε game.

ακουστε την εκρηκη του ολμου ποσο ρεαλιστικα και καθαρα ακουγεται....μεχρι και ο ηχος του οπλου που ακουμπαει πανω στο τσιμεντο ακουγεται την ωρα που ανεβαινει την μαντρα.

καθε φορα που τελειωνουν τα trailer και ακουγεται αυτος ο βρωμικος ηχος που διχνει το logo του game με κανει και ανατριχιαζω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk

Δημοσ.

νεο trailer λεμε!!επιτελους νυχτα!!μου τρεχουν τα σαλια λεμε ρε!!!τι παιχνιδαρα ειναι αυτη..καθε φορα που βγαινει νεο βιντεο καρφωνει το σαγονι στο πατωμα...

γραφικα?φωτισμος?animation?ηχος?η συνολικη αισθηση που σου δινει ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε game.

ακουστε την εκρηκη του ολμου ποσο ρεαλιστικα και καθαρα ακουγεται....μεχρι και ο ηχος του οπλου που ακουμπαει πανω στο τσιμεντο ακουγεται την ωρα που ανεβαινει την μαντρα.

καθε φορα που τελειωνουν τα trailer και ακουγεται αυτος ο βρωμικος ηχος που διχνει το logo του game με κανει και ανατριχιαζω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk

σε νιωθω αδερφε και εγω τοσο καμενος ειμαι με το battlefield !

Δημοσ.

Ο Recon έχει το MAV σίγουρα, το mortar είναι για Support νομίζω.

*ΟΦΦΤΟΠΙΚ*

Τωρα που το θυμηθηκα, εδω και καιρο εχω μια απορια σχετικα με το αβαταρ σου, ο μισος εισαι εσυ πριν ξεκινησεις το bf και ο αλλος μισος εισαι εσυ "καμμενος" μετα απο ατελειωτες ωρες παιχνιδιου ? σωστος η λαθος ο ειρμος μου ?

Δημοσ.

Πωωω, έλεγα να μη το προπαραγγείλω πριν δω τη beta, αλλά αφού είδα και αυτό το trailer, πώς να μην...; Βέβαια, με την 4870 μου και τον Core2 μου, ούτε τα Low δε θα πιάσω σε γραφικά, αλλά, οκ. :-D

• Moderators
Δημοσ.

*ΟΦΦΤΟΠΙΚ*

Τωρα που το θυμηθηκα, εδω και καιρο εχω μια απορια σχετικα με το αβαταρ σου, ο μισος εισαι εσυ πριν ξεκινησεις το bf και ο αλλος μισος εισαι εσυ "καμμενος" μετα απο ατελειωτες ωρες παιχνιδιου ? σωστος η λαθος ο ειρμος μου ?

Ήθελα κάτι παρόμοιο.

http://www.comicbookmovie.com/images/uploads/ghost%20rider%20for%20article.jpg

Κρίμα που η ταινία βέβαια ήταν χάλι και η επόμενη πάει για περισσότερο χάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...