starmanwarz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το παιχνιδι κυκλοφορει 25/10,το Πλαισιο ομως λεει οτι αναμενεται στις 27/10,γιατι ετσι?Χανουμε 2 μερες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί όπως πάντα, στην Αμερική βγαίνουν τα παιχνίδια από την Τρίτη. Και στην Ευρώπη Παρασκευή. Το Πλαίσιο θα το πάει για Πέμπτη για να μην πέσει στην γιορτή.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αφήστε τους Αμερικανούς να κάνουν το server stress test
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αφήστε τους Αμερικανούς να φάνε τα πρώτα bugs. Τώρα fixed.
Strategos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε μάγκες πως το προπαραγγείλατε απο το πλαίσιο με 35 ευρώ web offer αφου το web offer δεν ισχύει για παραλαβεί από το κατάστημα και αμα βάλεις παραλαβεί στο σπίτι σου χρεώνει τα μεταφορικά αν είναι κάτω απο 85 ευρώ... Δηλαδή δεν γίνεται να το πάρεις με 35 ευρώ.
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί είπαμε ότι θα το παραλάβουμε απο το κατάστημα; 37,9 βγαίνει με τα μεταφορικά! Ορίστε..
Strategos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ε αυτό λέω άρα είναι απάτη γιατι όπως και το παραγγείλεις 35 δεν μπορείς να το πάρεις εκτός και αν πάρεις 3 τεμάχια, και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ισχύει το web offer απο παραλαβή απο το κατάστημα. Προφανός για να στο χρεώνουν παραπάνω έτσι και αλλιώς. Αλλά και πάλι απασχόλησει του delivery + βενζίνη δεν τους συμφέρει να το πάρεις εσύ απο το κατάστημα;
xlapatsas4000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ε αυτό λέω άρα είναι απάτη γιατι όπως και το παραγγείλεις 35 δεν μπορείς να το πάρεις εκτός και αν πάρεις 3 τεμάχια, και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ισχύει το web offer απο παραλαβή απο το κατάστημα. Προφανός για να στο χρεώνουν παραπάνω έτσι και αλλιώς. Αλλά και πάλι απασχόλησει του delivery + βενζίνη δεν τους συμφέρει να το πάρεις εσύ απο το κατάστημα; Για να το εχουν ετσι σιγουρα θα βγαζουν το κατι9 τις τους....
Alejandro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ε αυτό λέω άρα είναι απάτη γιατι όπως και το παραγγείλεις 35 δεν μπορείς να το πάρεις εκτός και αν πάρεις 3 τεμάχια, και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ισχύει το web offer απο παραλαβή απο το κατάστημα. Προφανός για να στο χρεώνουν παραπάνω έτσι και αλλιώς. Αλλά και πάλι απασχόλησει του delivery + βενζίνη δεν τους συμφέρει να το πάρεις εσύ απο το κατάστημα; Γιατί είναι απάτη; Σου πουλάει το προιόν με 35 ευρώ και σου χρεώνει και 3 ευρώ τα μεταφορικά για να το φέρει σπίτι σου. Δεν σου χρεώνει κάτι παράλογο, ούτε σε κοροϊδεύει με κάποιο τρόπο, άρα ο όρος "απάτη" δεν κολλάει.
Strategos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ωραία εγώ δεν θέλω να δώσω αυτά τα 3 ευρώ τι πρέπει να κάνω; γιατι να μην μπορώ να το παραλάβω απο το κατάστημα που το έχουν χωρίς να τα δώσω;
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί είναι απάτη; Σου πουλάει το προιόν με 35 ευρώ και σου χρεώνει και 3 ευρώ τα μεταφορικά για να το φέρει σπίτι σου. Δεν σου χρεώνει κάτι παράλογο, ούτε σε κοροϊδεύει με κάποιο τρόπο, άρα ο όρος "απάτη" δεν κολλάει. έχει δίκιο το παλικάρι, το είχα εξαρχής δει κι εγώ (όταν το πρωτοπήγανε στα 34.90 από... 49+ κάτι που το έβαλαν αρχικά!), η "απάτη" (ελληνική κουτοπονηριά θα προτιμούσα) έγκειται στο ότι όταν κάποιος δεν πρόκειται να παραγγείλει κάτι άλλο ώστε να ξεπεράσει τα 85 ευρώ, τότε ΔΕΝ γίνεται να μην πληρώσει 37.90 ευρώ.
Alejandro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι απόλυτα λογικό αυτό που λες, αλλά είναι θέμα της πολιτικής τους. Απάτη όμως δεν είναι σε καμια περίπτωση. Πιθανόν (δεν είμαι σίγουρος, αλλά έτσι το φαντάζομαι) τα web offers να τιμολογούνται απευθείας από την κεντρική αποθήκη τους όταν μας έρχονται στο σπίτι. Αν βάλεις παραλαβή από κατάστημα πρέπει από την κεντρική αποθήκη να σταλούν - τιμολογηθούν προς το κατάστημα και στη συνέχεια ξανά προς εσένα, οπότε η τιμή του τελικά θα είναι μεγαλύτερη. η "απάτη" (ελληνική κουτοπονηριά θα προτιμούσα) έγκειται στο ότι όταν κάποιος δεν πρόκειται να παραγγείλει κάτι άλλο ώστε να ξεπεράσει τα 85 ευρώ, τότε ΔΕΝ γίνεται να μην πληρώσει 37.90 ευρώ. Επίσης θέμα πολιτικής πωλήσεων μιας εταιρίας που σου λέει ότι για αγορές άνω των 85 ευρώ, δώρο τα μεταφορικά. Δεν υπάρχει απάτη ή κουτοπονηριά. Νομιμότατη είναι. Όταν το φέρουν στα καταστήματα πιθανότατα θα το χρεώνουν ακριβότερα. Το λέει ξεκάθαρα και στους όρους χρήσης : Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε Top Web προσφορά και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο από τα καταστήματα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή WebOffer.
Strategos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μωρέ εγώ το έχω παραγγείλει απο το πλαίσιο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τον πολιτική του web offer του οποίου δεν ισχύει αν είσαι κάτω απο 85 ευρώ... Ενώ σε όλα τα άλλα καταστήματα γίνεται να παραλάβεις τις παραγγελείες σου απο το κατάστημα... Απλά θέλω να πω ότι βάζουν τιμη web offer και καλά ώστε να έχουν χαμηλότερες τιμές στο skroutz αλλα θα σε χρεώσουν με την κανονική. (ποστάρω τα ίδια σε 2 φόρουμ ταυτόχρονα...)
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά θέλω να πω ότι βάζουν τιμη web offer και καλά ώστε να έχουν χαμηλότερες τιμές στο skroutz αλλα θα σε χρεώσουν με την κανονική. (ποστάρω τα ίδια σε 2 φόρουμ ταυτόχρονα...) εδώ έγκειται η κουτοπονηριά.-
Alejandro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 85 ευρώ δεν είναι μόνο για τα web offers, αλλά για όλα τα προιόντα τους. Το γιατί έχει άλλη χρέωση αν το παραλάβεις από το κατάστημα, πιστεύω σου το εξήγησα παραπάνω. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει ούτε απάτη (όλες οι χρεώσεις εμφανίζονται στην απόδειξη), ούτε κουτοπονηριά, ούτε κρυφές χρεώσεις, απλά συγκεκριμένη πολιτική πωλήσεων - τιμολογήσεων και εμείς οι καταναλωτές αποφασίζουμε αν θα αγοράσουμε από εκεί ή όχι. Sorry για το off-topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα