starmanwarz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το έκανα και εγώ pre-order σήμερα Επισης
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι κι αλλιως το sp το εχουμε για ζεσταμα στα bf το multi μετραει Εκανα και την προπαραγγελια απο πλαισιο 34 ευρω για το limited ειναι τσαμπα Ωραίος.Ερώτηση. Στα 37 δεν πήγε η τελική τιμή;
Doc1355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος.Ερώτηση. Στα 37 δεν πήγε η τελική τιμή; yep τόσο βγαίνει!
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 yep τόσο βγαίνει! Ωραίος και πάλι,κ ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Άντε να μας έρθει! Άλλο ένα vid από το γκρουπάκι στο fb. Battlefield 3: Focussing on Innovation http://www.youtube.com/watch?v=JYe7hDbJ6tQ&hd=1 DICE's general manager discusses frame rates, AI, environmental destructions and tips for success on the Battlefield -
pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/EA-Battlefield-3-Limited-Edition.htm 34,9 ευρω ειναι αν εννοεις με εξοδα αποστολης ,ναι +3 ευρω ειναι
ababapanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι επισημο οτι προσθεσαν kill cam οπως στο cod? τι λαλακιες ειναι αυτες?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω, η μόνη "kill cam" που έχουμε δει, είναι αυτή που είχε και στο Bad Company 2. Κάτι σαν "follow cam" αυτού που σε σκότωσε.
Commendatore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω, η μόνη "kill cam" που έχουμε δει, είναι αυτή που είχε και στο Bad Company 2. Κάτι σαν "follow cam" αυτού που σε σκότωσε. Και ποιά ακριβώς η διαφορά τους? Δεν αποκαλύπτουν και οι δύο τη θέση του θύτη ή κάνω λάθος ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιά ακριβώς η διαφορά τους? Δεν αποκαλύπτουν και οι δύο τη θέση του θύτη ή κάνω λάθος ? Στο COD, η killcam δείχνει πως σε σκότωσε ο άλλος και μπορείς να βρεις την θέση του που είχε εκείνη την στιγμή και είναι πρώτου προσώπου. Στο BC2 (και στην BF3 Alpha) η κάμερα ήταν τρίτου προσώπου και έδειχνε τον αντίπαλο αφού σε είχε σκοτώσει και τον ακολουθούσε για λίγο.
Commendatore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Στο BC2 (και στην BF3 Alpha) η κάμερα ήταν τρίτου προσώπου και έδειχνε τον αντίπαλο αφού σε είχε σκοτώσει και τον ακολουθούσε για λίγο. Ναι, αλλά και πάλι δεν προδίδεται η θέση του επιτιθέμενου ?
starmanwarz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κινειται ναι,στο χερι του ειναι να αλλαξει σημειο
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κινειται ναι,στο χερι του ειναι να αλλαξει σημειο ειμαι με το sniperaki μου σε καβατζα τρομερη, με πανοραμικη θεα, σκοτωνω αβερτα και το μυστικο της ολης υποθεσης ? ειμαι σε μερος που να μην μπορει να το καταλαβει ο αλλος, π.χ. πανω σε δεντρο (πλεον ειναι γεματα τα ατιμα...) σε πικνους θαμνους και γνικοτερα σε περιβαλλον με εντονη βλαστηση ! αυτο ηταν το τιπ του BINIATAS....δεν απαιτηται καποια επιστημη, απλα θελει λιγο ψαξιμο και παρατηρητικοτητα για να μαμας και να δερνεις....
Alejandro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παίξτε σε hardcore, που δεν έχει kill cam και είναι πολύ πιο ρεαλιστικό!
xlapatsas4000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παίξτε σε hardcore, που δεν έχει kill cam και είναι πολύ πιο ρεαλιστικό! σωστος...ασε που απο τοτε που 50ρησα μ,ονο σε hc ειμαι....εχει αλλη χαρη....
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ελπίζω το hp/damage σύστημα να είναι όπως του 2142 που ήταν κοντά στο hc του bc2 γιατί καλό το hc από άποψη killing/ρεαλισμού, άλλα χρειάζονται και maps/compasses κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα