Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
71€ το μήνα είναι με την έκπτωση 50%;

Ναι ,πάντως ακριβά πράγματα.. :-S όπως είπανε στο bf.gr θα πέσουν οι τιμές μόλις πάρουν άδεια κ οι υπόλοιποι hosters.

android.png

Δημοσ.
Με το scoreboard τι έγινε τελικά; Θα έχει πάλι kills και deaths; Είναι η τελευταία μου ελπίδα για teamplay και σκοπό τη νίκη σε κάθε πίστα και όχι να παίζουν για τα stats.

Μα γιατι δεν είχε στο bc2?είχε kills/deaths.. Τώρα ότι τυπακια μένανε κ κάνανε μόνο kills για να έχουν καλο k/d ratio κ χαλουσαν όλο τ παιχνίδι γιαυτους που είχαν συμπαικτες.. Κακώς που δεν είχε call vote να έπεφταν τα kicks..

android.png

Δημοσ.

Ναι ,πάντως ακριβά πράγματα.. :-S όπως είπανε στο bf.gr θα πέσουν οι τιμές μόλις πάρουν άδεια κ οι υπόλοιποι hosters.

android.png

έτσι απο απορία για ιταλία κοιτάτε η αλλού...??

Δημοσ.

Μα γιατι δεν είχε στο bc2?είχε kills/deaths.. Τώρα ότι τυπακια μένανε κ κάνανε μόνο kills για να έχουν καλο k/d ratio κ χαλουσαν όλο τ παιχνίδι γιαυτους που είχαν συμπαικτες.. Κακώς που δεν είχε call vote να έπεφταν τα kicks..

Γι' αυτό το λέω. Αν δεν είχε k/d στο scoreboard, ίσως να τους ένοιαζε περισσότερο να παίξουν για να νικήσουν και όχι για να χαίρονται με το kill/death ratio.

Δημοσ.

έτσι απο απορία για ιταλία κοιτάτε η αλλού...??

Κοίτα,η grof είχαμε τον νοικιασμένο server σε γερμανία(νομίζω Φρανκφούρτη). Τώρα στο προηγούμενο ποστ που έλεγα για το χοστάρισμα των σερβερς,από μόνο του διάλεξε Ιταλία,λογικά θα επιλέγεις και εσύ.

Γι' αυτό το λέω. Αν δεν είχε k/d στο scoreboard, ίσως να τους ένοιαζε περισσότερο να παίξουν για να νικήσουν και όχι για να χαίρονται με το kill/death ratio.

ε καλά ναι!! Άμα δεν είχε και τέτοιο..πάει χάθηκε..

Δημοσ.

Κοίτα,η grof είχαμε τον νοικιασμένο server σε γερμανία(νομίζω Φρανκφούρτη). Τώρα στο προηγούμενο ποστ που έλεγα για το χοστάρισμα των σερβερς,από μόνο του διάλεξε Ιταλία,λογικά θα επιλέγεις και εσύ.

λογικό για ιταλία γιατι έχουμε καλύτερα ping απο ότι στην γερμανία. αν είναι ίδιες οι τιμές νομίζω είναι η πιο καλή (προσωρινή) λύση..

Δημοσ.

λογικό για ιταλία γιατι έχουμε καλύτερα ping απο ότι στην γερμανία. αν είναι ίδιες οι τιμές νομίζω είναι η πιο καλή (προσωρινή) λύση..

Καλημέρες .Ναι! Παρότι ακούγετε λογικότατο αυτό που λες,λόγο απόστασης..η εταιρία που μας χοστάριζε για έναν περίεργο λόγο,είχε πιο καλά ping επί γερμανικού εδάφους!:shifty:

Βλέποντας και κάνοντας με το bf3..

Χρειαζόμαστε και λίγο τα χαμηλά ping ή έστω τα πιο χαμηλά που μπορούμε να έχουμε με servers στο εξωτερικό.

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως το sp το εχουμε για ζεσταμα στα bf

το multi μετραει

Εκανα και την προπαραγγελια απο πλαισιο 34 ευρω για το limited ειναι τσαμπα

Δημοσ.

Και εγω θελω να το προπαραγγειλω,το Πλαισιο εχει τη χαμηλοτερη τιμη?Αν το παραγγειλω θα το εχω την ημερα κυκλοφοριας του?Ειναι στα 35€ τωρα,παιζει να ειναι ακριβοτερο οταν βγει?

Δημοσ.

Και εγω θελω να το προπαραγγειλω,το Πλαισιο εχει τη χαμηλοτερη τιμη?Αν το παραγγειλω θα το εχω την ημερα κυκλοφοριας του?Ειναι στα 35€ τωρα,παιζει να ειναι ακριβοτερο οταν βγει?

ναι/99% ναι/ναι γιατί θα δώσεις ~10$ για DLC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...