pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 71€ το μήνα είναι με την έκπτωση 50%;
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=player_embedded
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 71€ το μήνα είναι με την έκπτωση 50%; Ναι ,πάντως ακριβά πράγματα.. :-S όπως είπανε στο bf.gr θα πέσουν οι τιμές μόλις πάρουν άδεια κ οι υπόλοιποι hosters.
Doc1355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=player_embedded Ωραία πράγματα!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με το scoreboard τι έγινε τελικά; Θα έχει πάλι kills και deaths; Είναι η τελευταία μου ελπίδα για teamplay και σκοπό τη νίκη σε κάθε πίστα και όχι να παίζουν για τα stats. Μα γιατι δεν είχε στο bc2?είχε kills/deaths.. Τώρα ότι τυπακια μένανε κ κάνανε μόνο kills για να έχουν καλο k/d ratio κ χαλουσαν όλο τ παιχνίδι γιαυτους που είχαν συμπαικτες.. Κακώς που δεν είχε call vote να έπεφταν τα kicks..
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ,πάντως ακριβά πράγματα.. :-S όπως είπανε στο bf.gr θα πέσουν οι τιμές μόλις πάρουν άδεια κ οι υπόλοιποι hosters. έτσι απο απορία για ιταλία κοιτάτε η αλλού...??
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μα γιατι δεν είχε στο bc2?είχε kills/deaths.. Τώρα ότι τυπακια μένανε κ κάνανε μόνο kills για να έχουν καλο k/d ratio κ χαλουσαν όλο τ παιχνίδι γιαυτους που είχαν συμπαικτες.. Κακώς που δεν είχε call vote να έπεφταν τα kicks.. Γι' αυτό το λέω. Αν δεν είχε k/d στο scoreboard, ίσως να τους ένοιαζε περισσότερο να παίξουν για να νικήσουν και όχι για να χαίρονται με το kill/death ratio.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 έτσι απο απορία για ιταλία κοιτάτε η αλλού...?? Κοίτα,η grof είχαμε τον νοικιασμένο server σε γερμανία(νομίζω Φρανκφούρτη). Τώρα στο προηγούμενο ποστ που έλεγα για το χοστάρισμα των σερβερς,από μόνο του διάλεξε Ιταλία,λογικά θα επιλέγεις και εσύ. Γι' αυτό το λέω. Αν δεν είχε k/d στο scoreboard, ίσως να τους ένοιαζε περισσότερο να παίξουν για να νικήσουν και όχι για να χαίρονται με το kill/death ratio. ε καλά ναι!! Άμα δεν είχε και τέτοιο..πάει χάθηκε..
Luciddream Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα,η grof είχαμε τον νοικιασμένο server σε γερμανία(νομίζω Φρανκφούρτη). Τώρα στο προηγούμενο ποστ που έλεγα για το χοστάρισμα των σερβερς,από μόνο του διάλεξε Ιταλία,λογικά θα επιλέγεις και εσύ. λογικό για ιταλία γιατι έχουμε καλύτερα ping απο ότι στην γερμανία. αν είναι ίδιες οι τιμές νομίζω είναι η πιο καλή (προσωρινή) λύση..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 λογικό για ιταλία γιατι έχουμε καλύτερα ping απο ότι στην γερμανία. αν είναι ίδιες οι τιμές νομίζω είναι η πιο καλή (προσωρινή) λύση.. Καλημέρες .Ναι! Παρότι ακούγετε λογικότατο αυτό που λες,λόγο απόστασης..η εταιρία που μας χοστάριζε για έναν περίεργο λόγο,είχε πιο καλά ping επί γερμανικού εδάφους! Βλέποντας και κάνοντας με το bf3.. Χρειαζόμαστε και λίγο τα χαμηλά ping ή έστω τα πιο χαμηλά που μπορούμε να έχουμε με servers στο εξωτερικό.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι φερέγγυα η τύπισα τότε: κάτι έπιασε το αφτί μου για το SP(όχι πως μας νοιάζει και τόσο,αλλά) ότι θα είναι κάτω από 10ώρες.. http://www.youtube.com/watch?v=BFNGmljQFIg&hd=1
pc_admin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι κι αλλιως το sp το εχουμε για ζεσταμα στα bf το multi μετραει Εκανα και την προπαραγγελια απο πλαισιο 34 ευρω για το limited ειναι τσαμπα
starmanwarz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω θελω να το προπαραγγειλω,το Πλαισιο εχει τη χαμηλοτερη τιμη?Αν το παραγγειλω θα το εχω την ημερα κυκλοφοριας του?Ειναι στα 35€ τωρα,παιζει να ειναι ακριβοτερο οταν βγει?
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω θελω να το προπαραγγειλω,το Πλαισιο εχει τη χαμηλοτερη τιμη?Αν το παραγγειλω θα το εχω την ημερα κυκλοφοριας του?Ειναι στα 35€ τωρα,παιζει να ειναι ακριβοτερο οταν βγει? ναι/99% ναι/ναι γιατί θα δώσεις ~10$ για DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα