ntouzieras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 11 Σεπτεμβρη απ οσο ξερω ειναι η beta και 9 για οσους εχουν κανει pre order απο origin ή εχουν το medal of honor limited edition
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 11 Σεπτεμβρη απ οσο ξερω ειναι η beta και 9 για οσους εχουν κανει pre order απο origin ή εχουν το medal of honor limited edition Τι source; Γιατί επίσημα δεν έχουν πει τίποτα. Και ρωτάμε εβδομάδες τώρα. Και αν δεν δω από Battleblog ή Ζh1nt0, δεν πιστεύω κάτι.
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 11 πέφτει Κυριακή και να κυκλοφορήσει beta client Κυριακή με 0 support αν γίνει κάτι, χλωμό το βλέπω
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οποιος πεσει πιο κοντα σε ημερομηνια κερδιζει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης εγω λεω στις 19
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 GG στα παιδιά που έχουν καταφέρει να διαδώσουν το greek community του bf. https://twitter.com/#!/Battlefield/status/109194260632453120
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 GG στα παιδιά που έχουν καταφέρει να διαδώσουν το greek community του bf. https://twitter.com/#!/Battlefield/status/109194260632453120 Ετσι να μας δουνε τι κομιουνιτυ εχουμε ! Μπραβο παιδια !!!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι...μόνο το δικό μου tweet δεν φαίνεται
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 από tweeter δεν ξέρω, ποιος έκανε τι για να καταλάβω
pc_admin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 11 Σεπτεμβρη το βλεπω λογικο λογω της τραγωδιας της 11ης Σεπτεμβρη με το κεντρο εμποριου
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ λέω 12 Σεπτέμβρη.Δεν νομίζω να το ξεκινήσουν Κυριακή.Και ίσως απο τις 8-9 του μήνα να αρχίσει για'αυτούς που αγόρασαν το MoH. Κάτι άλλο βρε παιδιά.Τί γνώμη έχετε εσείς για το 3D spotting;Βλέπω στα forum γίνεται χαμός γι'αυτό.Δεν το θέλουν.Και εγώ δεν το θέλω.Εσείς;
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ λέω 12 Σεπτέμβρη.Δεν νομίζω να το ξεκινήσουν Κυριακή.Και ίσως απο τις 8-9 του μήνα να αρχίσει για'αυτούς που αγόρασαν το MoH. Κάτι άλλο βρε παιδιά.Τί γνώμη έχετε εσείς για το 3D spotting;Βλέπω στα forum γίνεται χαμός γι'αυτό.Δεν το θέλουν.Και εγώ δεν το θέλω.Εσείς; εδώ δεν είχε στο 2142 που και καλά είναι στο μέλλον και οι στρατιώτες είχαν μέχρι και active camo σαν το predator, τι να λέμε τώρα αν πάντως μπορεί να μπει σαν επιλογή χωρίς ο server να γίνεται HC, τότε np είπανε επίσης ότι το spotting μπορεί να φεύγει αν δεν έχεις οπτική επαφή, τώρα πόσο καλά θα δουλέψει αυτό στην πράξη, ίδωμεν γενικά πάντως πιστεύω έχουν διάθεση να ακούσουν τον κόσμο, γιατί στην τελική τα κονσολόπαιδα ό,τι τους σερβίρεις το τρώνε, το θέμα είναι να ικανοποιήσεις την pc community που είναι μικρή & δύσκολη αγορά
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με το scoreboard τι έγινε τελικά; Θα έχει πάλι kills και deaths; Είναι η τελευταία μου ελπίδα για teamplay και σκοπό τη νίκη σε κάθε πίστα και όχι να παίζουν για τα stats.
dfk_7677 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 από tweeter δεν ξέρω, ποιος έκανε τι για να καταλάβω Το επίσημο κανάλι του Battlefield στο tweeter δημοσίευσε το battlefield.gr ως την ιστοσελίδα του Ελληνικού Battlefield Community. Η εξέλιξη της μάχης οχημάτων στο Battlefield 3
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το επίσημο κανάλι του Battlefield στο tweeter δημοσίευσε το battlefield.gr ως την ιστοσελίδα του Ελληνικού Battlefield Community. Η εξέλιξη της μάχης οχημάτων στο Battlefield 3 Αχ με πρόλαβες. http://blogs.battlef...re-refined.aspx
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις clan : </h2> <h2>50% Off Battlefield 3 Pre-Orders All pre-orders qualify for 50% discount for the life of the server Available in US: Chicago, San Antonio, Herndon, St Louis and Los Angeles Available in Canada: Toronto Available in Europe: UK - London, NL - Amsterdam, DE - Franfurt, SE - Sweden, RU - Russia, IT - Italy Find out more about: Battlefield 3 I know what I want, lets just order and get my 50% discount! Battlefield 3 Note: BF3 servers use over the double the CPU than BFBC2, based on Alpha testing. </h2> <h2 class="lightblue">Features As with all our game servers, a Battlefield 3 server rented from Multiplay is chock full of freebies and extras, giving you more bang for your buck! Official EA Ranked Server Provider Instant Setup (When Released)* FREE Mumble or 1/2 Price Teamspeak, Ventrilo voice comms server FREE Web hosting Unlimited Profiles Industry-leading Clanforge™ control panel Fast, efficient support High quality network and server hardware Public as standard No setup fees Includes 7 swappable games for FREE: Battlefield 1942 Battlefield 2 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 Battlefield Heroes Battlefield Play 4 Free Battlefield: Vietnam Available Server Locations Our high quality low latency (ping) servers for Battlefield 3 are available in the following locations:- Canada: Toronto France: Paris Germany: Frankfurt Italy: Milan Netherlands: Amsterdam Russia: Moscow Sweden: Hudiksvall UK: London US: Chicago, Illinois, Herndon, Virginia, Los Angeles, California, San Antonio, Texas, St. Louis, Missouri To celebrate the launch of the Battlefield 3, we are offering a massive 50% off (fixed price for LIFE), for all pre-orders This voucher overrides any discount for payment period. All prices quoted include UK VAT @ 20%. (1) The amounts in € (EUR's) and $ (USD's) are estimates, services are billed in £ (GBP's) and non-GBP accounts will be subject to exchange rates at time of financial processing. (2) The Equivalent Monthly value is how much of the total amount each month costs. This value can not be paid monthly as the discount is only available for prepayment. Κάπως ακριβά τα slots : 12 Month Prepay Total (approx) (1) €852.48 Equivalent Monthly (2) €71.04 Approximate Conversions (1) €852.48 Μιλάμε πάντα για 64slots. Να δούμε και άλλα hosting πόσο τα δίνουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα