xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Νομίζω πως αυτό ήταν αυτό το μετάλλιο..για τους πεσόντες ! Ίσως ο GhostRiderLSOV να το επιβεβαιώσει . To βρήκα: http://ubar.bf2s.com/medals.php Purple Heart Awarded to any member of the armed forces who has been killed in any action with an opposing armed force of a foreign country IAR: A K:D ratio of 1:4 with a minimum of 5 kills/20 deaths
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Νομίζω πως αυτό ήταν αυτό το μετάλλιο..για τους πεσόντες ! Ίσως ο GhostRiderLSOV να το επιβεβαιώσει . To βρήκα: http://ubar.bf2s.com/medals.php ναι αυτο ηταν....
The_Sheep Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Max settings Δεν πληρωνω διοδια λεμε ντε!
SlackulatoR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Η Alpha δεν είχε καμία σχέση με τα γραφικά της παραπάνω φωτογραφίας πάντως και λογικό. Σαν να είναι άλλο παιχνίδι...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οι photos δεν λένε τίποτα ουσιώδες άμα ήταν video κάτι γινόταν...
mastor10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Max settings τι εγινε ρε παιδια??που εγινε αυτο δεν δείξανε τιποτα στις ειδησεις..! oh wait...
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Max settings Δεν πληρωνω διοδια λεμε ντε! Ενταξει εγω δεν παω για μαξ...... αλλα το περιβαλλον μαμαει και δερνει ! Πηραν πρεφα την μεγαλη επιτυχια του παιχνιδιου στην ΑΚΤΙΒΙΣΙΟΝ και μεγαλωνουν τα σλοτς.....(ζηλιαρηδες )
Commendatore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από ερώτηση φίλου, μήπως έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με ενδεχόμενη συμβατότητα του BF3 με τους Mac ? (Θού Κύριε.... )
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από ερώτηση φίλου, μήπως έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με ενδεχόμενη συμβατότητα του BF3 με τους Mac ? (Θού Κύριε.... ) πιστεω πως δεν θα παιζει εκει....παιζει σε vista/7
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως παιδιά είμαι άτομο που τα έχει παίξει όλα απο κάθε σειρά και έχω δώσει και πολύ χρήμα σε αυτά..την αίσθηση που σου αφήνει το κάθε βίντεο του BF3 δέν την αγγίζει ούτε ένα βίντεο απο το MW3... και δεν είμαι ούτε fanboy ούτε τίποτα! Μπορώ να πώ μάλιστα ότι τα cod μου άρεσαν περισσότερο κάποτε..
ntouzieras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως παιδιά είμαι άτομο που τα έχει παίξει όλα απο κάθε σειρά και έχω δώσει και πολύ χρήμα σε αυτά..την αίσθηση που σου αφήνει το κάθε βίντεο του BF3 δέν την αγγίζει ούτε ένα βίντεο απο το MW3... και δεν είμαι ούτε fanboy ούτε τίποτα! Μπορώ να πώ μάλιστα ότι τα cod μου άρεσαν περισσότερο κάποτε.. καποτε ησουν μικροτερος, γι αυτο
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καποτε ησουν μικροτερος, γι αυτο χαχαχαχα λές να φταίει αυτό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cEhf92zDreU&feature=player_detailpage
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αργει ανησυχητικά η beta ή είναι ιδέα μου?
akpe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω πάρει καν email με key or whatever :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα