Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό ήταν αυτό το μετάλλιο..για τους πεσόντες !

Ίσως ο GhostRiderLSOV να το επιβεβαιώσει .

To βρήκα:

http://ubar.bf2s.com/medals.php

Purple Heart2191608.png Awarded to any member of the armed forces who has been killed in any action with an opposing armed force of a foreign country

• IAR: A K:D ratio of 1:4 with a minimum of 5 kills/20 deaths

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Max settings

gamescom-4.jpg

Δεν πληρωνω διοδια λεμε ντε!

Ενταξει εγω δεν παω για μαξ...... αλλα το περιβαλλον μαμαει και δερνει ! Πηραν πρεφα την μεγαλη επιτυχια του παιχνιδιου στην ΑΚΤΙΒΙΣΙΟΝ και μεγαλωνουν τα σλοτς.....(ζηλιαρηδες :mrgreen: )

Δημοσ.

Μετά από ερώτηση φίλου,

μήπως έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με ενδεχόμενη συμβατότητα του BF3 με τους Mac ?

(Θού Κύριε.... :rolleyes: )

πιστεω πως δεν θα παιζει εκει....παιζει σε vista/7

Δημοσ.

Παντως παιδιά είμαι άτομο που τα έχει παίξει όλα απο κάθε σειρά και έχω δώσει και πολύ χρήμα σε αυτά..την αίσθηση που σου αφήνει το κάθε βίντεο του BF3 δέν την αγγίζει ούτε ένα βίντεο απο το MW3...

και δεν είμαι ούτε fanboy ούτε τίποτα! Μπορώ να πώ μάλιστα ότι τα cod μου άρεσαν περισσότερο κάποτε..

Δημοσ.

Παντως παιδιά είμαι άτομο που τα έχει παίξει όλα απο κάθε σειρά και έχω δώσει και πολύ χρήμα σε αυτά..την αίσθηση που σου αφήνει το κάθε βίντεο του BF3 δέν την αγγίζει ούτε ένα βίντεο απο το MW3...

και δεν είμαι ούτε fanboy ούτε τίποτα! Μπορώ να πώ μάλιστα ότι τα cod μου άρεσαν περισσότερο κάποτε..

καποτε ησουν μικροτερος, γι αυτο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...