xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ναι απλα δεν μου αρεσει το σναιπερ και μου τη δίνει στα νευρα να πετάει σα το διαολο πανω απο το κεφάλι μου και να μην μπορώ να κανω κατι αν δεν εχω ΑΤ ή μπαρετ... εγω που ειμαι 50ρης μονο σναιπερ παιζω και μαμω ! πριν δεν επαιζα αλλα τωρα εχει αλλη χαρη. *στο hardcore με μια βολη σναιπερ πεθανες αλλα στο κανονικο ειναι οτι να ναι θελει 2...
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Είναι να μην έχει lag..είναι να μην έχεις ping...είναι το hitbox να νοιώσει.. Είναι πολλά τα είναι του bfbc2,που ελπίζω να μαγευτούμε από το bf3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τί nickname έχεις στο BC2 χλαπάτσα;
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τί nickname έχεις στο BC2 χλαπάτσα; κξηνκξηκξηκξ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κξηνκξηκξηκξ Trolling είναι αυτό;
xlapatsas4000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τί nickname έχεις στο BC2 χλαπάτσα; ελα ρε συ πως δεν με ξερεις εγω ειμαι εκεινος ο γνωστος ο παικτης που συζητανε ολοι :wub: BINIATAS
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Α ναι, το είχες ξαναπεί, αλλά το είχα ξεχάσει. :/ Συνήθως περιμένω τα nicks να είναι... "universal".
xlapatsas4000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Α ναι, το είχες ξαναπεί, αλλά το είχα ξεχάσει. :/ Συνήθως περιμένω τα nicks να είναι... "universal". χαχαχα το δικο μου ειναι και πολυ ψαγμενο παντος !
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Επίσημες πληροφορίες για PC Game Servers
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 RSPs The game server machines themselves will be run by a number of Ranked Server Provider (RSP) companies. We do not allow other companies to run game servers, or for other people to run game servers from home. We try to strike a balance where there are game servers available across the globe, while still keeping the number of RSPs at a level where we can offer reasonable support to each individual company. Since we prefer to work with larger hosting companies, and we focus on countries where we have a larger player base, there will not be game servers available in every country on the planet. ωχ..άντε πάλι τα ίδια.Γιατί να γίνεται πια έτσι;Και καλά για καλό ping,αλλά εμείς εδώ στο ελαντα ντεν έκει.. Θα μας λείψουν οι παλιές καλές εποχές,που χοστάραμε εμείς.
kostacurtas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Battlefield 3 Team Deathmatch capped at 24 players on PC Battlefield 3′s Team Deathmatch mode will be limited to 24 players on all platforms, shattering PC players’ dreams of 64-player fragfests. Fansite BF3blog reports DICE revealed the cross-platform player cap during gamescom, dispelling hopes the previously announced console player cap of 24 would not be applied to the PC version. Team Deathmatch makes its first appearance in the core Battlefield series with this release, but is hugely popular in competing games. PC fans can still enjoy more populated multiplayer in Conquest Mode, which famously supports 64 players. Battlefield 3 will also host Rush, Squad Deathmatch, Squad Rush and co-operative play. Battlefield 3 is due on PC, PlayStation 3 and Xbox 360 at the end of October.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ε καλά, TDM δεν χρειάζεται και περισσότερους.
dfk_7677 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φτιάξτε το όπλο της επιλογής σας στο Battlefield 3
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φτιάξτε το όπλο της επιλογής σας στο Battlefield 3 That's nice.. Στα μετάλλια θα έχει και purple heart για τους πεσόντες ; Θυμάμαι στο bf2 ότι την έδινε σε αυτούς που έχαναν πολλές φορές(την είχα πάρει κάμποσες φορές νομίζω )
xlapatsas4000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 That's nice.. Στα μετάλλια θα έχει και purple heart για τους πεσόντες ; Θυμάμαι στο bf2 ότι την έδινε σε αυτούς που έχαναν πολλές φορές(την είχα πάρει κάμποσες φορές νομίζω ) οχι ρε συ για αυτο τον λογο ειναι αυτο το μεταλλιο ? και εγω χαιρομουνα που το επαιρνα....βλεπεις αν εισαι σε τζετ, μεχρι να τους παρεις τον αερα σε τρωνε καμποσες φορες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα