Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γι αυτούς που ρωτάνε για windows xp

με βάση :

http://www.battlefield.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=50

Η μηχανή (engine) που θα χρησιμοποιεί το game θα είναι η Frostbite 2.0 και όχι η 1.5 που χρησιμοποιήθηκε στο BF:BC2 και στο MoH. Η Frostbite 2 θα λειτουργεί μόνο σε DX10 ή DX11 (bye bye WinXP) και θα είναι ξεχωριστά αναπτυγμένη για κάθε πλατφόρμα (PC, Xbox, PS3)
  • Moderators
Δημοσ.

και ποιο συγκεκριμενα η HEAT clan...

Το ότι τα παιδιά που πήγαν στην Gamescom είναι από την HEAT δεν σημαίνει κάτι. Κοντά μένουν, οπότε βόλευε. Οι πληροφορίες που έδωσαν πήγαν γενικά στο community. Μπορεί σε E3 ή κάποια άλλη έκθεση να πάνε άλλα παιδιά από άλλη clan (ή όχι) για το community. :)

Δημοσ.
- Γυαλίζει η διόπτρα του sniper rifle;

"Ναι. Γυαλίζει όταν ο recon κοιτάει προς την μεριά σου. Δεν χρειάζεται να κοιτάει ακριβώς προς εσένα. Aν κρύβονται στην σκιά οι recon, η διόπτρα πάλι θα γυαλίζει για λόγους balance."

Αυτό με χάλασε λίγο :P

Δηλαδή αν κάποιο light source δεν χτυπάει την διόπτρα αυτή θα γυαλίζει επειδή κοιτάς προς τον αντίπαλο; Με λίγα λόγια θα γυαλίζει συνέχεια γιατί τις περισσότερες φορές σε αντίπαλο κοιτάς με sniper, και προσπαθείς να τον πετύχεις...

Λέει βέβαια πως είναι για balance. Εντάξει δεν φαντάζομαι να είναι και τρελά εμφανής η γυαλάδα αλλά θα δείξει.

Δημοσ.

στο σκληροπυρηνικό,ο αλλος πέφτει με μια 2 σφαίρες ή θα θελει πάλι βολή mlrs μπας και ψοφήσει;

γιατι στο bfbc2 θελει πολυ για να πεθανει ο αλλος ? φανταζομαι στα ιδια σταδια θα κιμενεται, στα hardcore ψωφας αμεσως !

Δημοσ.

Ρωτάω εδώ μήπως λάβω πιο γρήγορα απάντηση από το κανονικό θέμα του BFBC2.

Σήμερα, ξαφνικά, ενώ πάω να κάνω σύνδεση, μου βγάζει αυτό. Τα ξημερώματα ο κωδικός μου λειτουργούσε κανονικά.

post-137124-0-31143800-1314023319_thumb.png

Δημοσ.

γιατι στο bfbc2 θελει πολυ για να πεθάνει ο αλλος ? φαντάζομαι στα ιδια σταδια θα κιμενεται, στα hardcore ψωφας αμεσως !

Οπς το να πρεπει να τον χτυπήσεις τον αλλο 2 φορές με το sniper;

Οπως το να σκας ενα 120αρι λιγο δίπλα του και απλά να τραυματίζεται;

Οπως το να τρώει 12.7 στο σώμα και να ζει;

και τοσα άλλα(βλεπε 30αρι ελικοπτέρου)

Κ' 2 bfbc2 ερωτησεις,το ελικόπτερο απο ποια όπλα παθαίνει ζημιά;

τα ΤΟΜΑ;

Δημοσ.

Ρωτάω εδώ μήπως λάβω πιο γρήγορα απάντηση από το κανονικό θέμα του BFBC2.

Σήμερα, ξαφνικά, ενώ πάω να κάνω σύνδεση, μου βγάζει αυτό. Τα ξημερώματα ο κωδικός μου λειτουργούσε κανονικά.

Υπάρχει προσωρινά κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση με τους server.

Δημοσ.

Κ' 2 bfbc2 ερωτησεις,το ελικόπτερο απο ποια όπλα παθαίνει ζημιά;

τα ΤΟΜΑ;

Με sniper εύκολα το πετυχαίνεις (εγώ το τελευταίο στη λίστα χρησιμοποιώ).

Δημοσ.

Με sniper εύκολα το πετυχαίνεις (εγώ το τελευταίο στη λίστα χρησιμοποιώ).

Ναι απλα δεν μου αρεσει το σναιπερ και μου τη δίνει στα νευρα να πετάει σα το διαολο πανω απο το κεφάλι μου και να μην μπορώ να κανω κατι αν δεν εχω ΑΤ ή μπαρετ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...